Politika

DPS Nikšić: Kršenje mjera u Kličevu, politička promocija koalicije Za budućnost Nikšića iznad zdravlja naših sugrađana

U vremenu kada u maloj Crnoj Gori dnevno umre minimum deset osoba od posljedica koronavirusa, koalicija Za budućnost Nikšića organizuje promotivne skupove na kojima okuplja svoje pristalice bez poštovanja aktuelnih epidemioloških mjera u čijem kreiranju su i sami učestvovali, piše u saopštenju DPS-a.

“O ovome svjedoči i najnoviji politički skup u nikšićkom naselju Kličevo, čija brojnost je značajno prevazilazila dozvoljene granice, i bez poštovanja propisane fizičke distance”, poručuju iz nikšićkog DPS-a.

Kako dodaju, apsolutna bahatost i selektivno primjenjivanje zakona sa državnog prenijela se na lokalni nivo, pa je za potrebe kampanje aktuelne državne vlasti sve dozvoljeno.

“Crna Gora nastavlja da bilježi najcrnji bilans u Evropi, uz najniži stepen imunizacije, a državna vlast nastavlja da grabi političke poene na najgori i najskuplji mogući način – preko ljudskih života. I dok premijer, odmah nakon što iste prekrši, poručuje da je neophodno da svi poštujemo mjere, njegove ispostave na lokalnom nivou tu su praksu preuzele bez griže savjesti. O zdravlju građana i stavljanju epidemije pod kontrolu nastaviće da brinu već 15. marta, kada se svi izborni turisti vrate u naše susjedne države, a nas sasvim izvjesno očekuje totalni lockdown”, navode u saopštenju.

Ističu da zahtijevaju od tužilaštva da hitno reaguju na grubo kršenje epidemioloških mjera i ugrožavanje zdravlja građana.

“Posljedice tolerisanja ovako nečasnog i protivzakonitog odnosa aktuelne vlasti prema mjerama koje su sami propisali, platiće, nažalost građani Crne Gore”, zaključili su oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lala
Gost
Lala

U Cnoj Gori vazda ona prica kada lopov krade pa povic drzite lopova da se ne vide njegove kradje

Dzabar
Gost
Dzabar

I dok neki postuju najstroze mjere u borbi protiv korone i za nenosenje maske se pisu kazne, drugima ovakva okupljanja prolaze nekaznjeno. Primitivno kao i sve do sad sto je doslo od njih.

Boriša
Gost
Boriša

Koje su mjere bile dok je DPS bio na vlasti..!? 10 testiranih – 3 pozitivna i još testove slali u Njemačku. Tako je lako glumiti Korona free zemlju.

poskok
Gost
poskok

Прави људи за Никшић ЗБНК !

poskok
Gost
poskok

Коалиција која побјеђује у Никшићу ЗБНК !

poskok
Gost
poskok

Слобода је близу !!!

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Daleko bilo … Sta ce ovi u Crnu Goru ?! Sigurno nemaju dobru namjeru .

laleta
Gost
laleta

Dritane,spavas li??

Snjeg
Gost
Snjeg

Nevjerovatno kakvi komentari .Normalno bi bilo osuditi ovakvo ponasanje bilo koga bilo koje partije .Tolika ostrascenost , mrznja bez imalo realnosti.O kakvoj slobodi neki govore ?Od 30. avgusta mi smo najzarobljenija drzava okovana klerofasizmom i nenormalnim ponasanjem u 21.v

Mulen
Gost
Mulen

Svakim danom sve vise i vise ugrozavaju zivot građana ,pri tom ne radeći ništa da pokušaju da poboljšaju zdrastveni sistem u CG.Njima je jedino bitno da ostvare pobjedu na izborima bez obzira na posledice

Novak
Gost
Novak

Da nijesu ovi vec podijelil vakcine?
Sve mi se cini da cemo mi Crnohorci “izvisiti:.
JeBeBe ,jesu li vakcinisani ovi ZaBuNk?
Imaju antitijela,aha😣

Leonardo
Gost
Leonardo

Svjesno ugrožavati zdravlje građana da bi se ostvario sto bolji rezultat na izborima samo dokazuje to koliko je njima bitan zivot i zdravlje građana Crne Gore

zabjelo
Gost
zabjelo

Niksicani izdrzite do 14tog

Boro
Gost
Boro

Kako se nijesu tako brinuli kada je trijebalo ugovarati vakcine u toku prošle godine…!?

Madagaskar
Gost
Madagaskar

100 ljudi ,5000 ćudi i 20000 baklji😂😂😂

Ljubo
Gost
Ljubo

DPS se koprca! Za 9 dana dolazi sloboda!

Lazar
Gost
Lazar

A vi niste kršili te mjere zajedno sa Jevtom Erakovićem? Molim vas, manite se takve priče!

Pravnik
Gost
Pravnik

Bitno da je nekad bilo lepo a bice jos lepse. Mislim da su goapoda vakcinisana tako da nema bojazni.

Danijel
Gost
Danijel

Koalicija za Prošlost.

Puma_iz_Niksica
Gost
Puma_iz_Niksica

E vas briga za gradjane crne gore, sto niste svojim primjerom pokazali kako treba

Orko
Gost
Orko

Panika u dps-u

Jelena
Gost
Jelena

A nije bilo krisenja na vasim skupovima? ‘Spontanim’

Send this to a friend