Politika

DPS Nikšić: Medojević prvo da objasni šta agent BIA Žarko Kilibarda radi u Nikšiću

Sa osmog Kongresa DPS-a (Arhiva)

Vjerujemo da sveznajući Nebojša Medojević, ima neka saznanja o raznim osobama direktno ili indirektno povezanim sa Vučićevom SNS, koji pohode Nikšić u doba predizborne kampanje, pa bi umjesto spinova koje šalje u javnost, ne bi li zavarao trag, trebalo da se pozabavi mnogo važnijim pitanjima, saopšteno je iz DPS-a Nikšić.

Iz nikšićkog DPS-a su se obratili Medojeviću sa nizom pitanja na koja zahtijevaju odgovor.

“Šta izvjesni Žarko Kilibarda, agent BIA radi u Nikšiću? Šta rade funkcioneri Auto moto saveza Srbije? Na koji način i zašto su angažovani ljudi iz Rukometnog saveza Srbije u predizbornoj nikšićkoj kampanji? Kakva je uloga Radosava Šljivančanina, supruga predsjednice UO Rukometnog saveza Srbije, jednog od četvorice putnika iz Srbije koji su se uputili ka Nikšiću kad su kod njih prije par dana pronađene veće količine novca, laptopovi, srpske zastave”, pitaju iz DPS-a.

Zatim su podsjetili da je sa Šljivančaninom u automobilu bio i gradski funkcioner Vučićeve SNS, Nemanja Stajić.  Građani Nikšića takođe, već duže vrijeme mogu vidjeti člana Glavnog odbora SNS, i funkcionera Rukometnog saveza Srbije Vladimira Mandića.

Tim povodom iz DPS-a Nikšić,  pozvali su nadležne organe da ispitaju šta u Nikšiću organizovano rade građani susjedne države, uglavnom povezani sa vladajućom strankom u Srbiji.

“Kakav je njihov interes da se bave lokalnim izborima u susjednoj državi? Da li su eventualno strani mentori DF procijenili da su lideri Demokratskog fronta toliko nesposobni pa sad moraju da ih direktno kontrolišu i koordiniraju. Nakon prokockanog rezultata iz avgustovskih izbora i pored toliko uloženih para i logistike, očigledno se Mandiću, Medojeviću i Kneževiću više ništa ne može prepustiti bez direktne kontrole finansijera”, zaključuju iz DPS-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
konkretno
Gost
konkretno

На парламентарним изборима 30. августа прошле године Три коалиције, “За будућност Црне Горе“, “Мир је наша нација“ и “Црно на бијело“, имале су 7.351 глас више од ДПС-а и СД-а заједно, односно скоро 8.400 више од ДПС-а.

Joanikije
Gost
Joanikije

A ja se pitam ima li ko da pohapsi ove ljude pa da vidimo sto je okle je i zasto?

BEZ
Gost
BEZ

Nikšićane izgleda može za male pare kupiti izdajnici Crne Gore to je baš ponižavajuće

ha ha ha
Gost
ha ha ha

Nikšićani , koliko košta glas ?

Montenegro
Gost
Montenegro

Gospido iz dps-a ovaj narod vase cutanje dizivljaca kao kukavicluk.Morate promijeniti nacin rada i poceti da koristite ostriju i naizgled prijetecu terminologiju ako mislute da vas ne napuste svi glasaci,od kukanja nemate vajde.

Rumija.
Gost
Rumija.

Sramota za Nikšićane koji kazu da su časni i pošteni ljudi, da im po gradu vršljaju takve spodbe i da ih ubjedjuju da su ono sto nisu, da im prete i placaju im da budu uz one koji su za kratko vrijeme razocarali i sami sebe a kamoli sve gradjane Niksica. Ne zaboravite braco da je vasa domovina Crna Gora!

Nenad
Gost
Nenad

Pa naravno Vucic sve salje..da bi se vidjela opasnost od Srbije i pobijedio njegov drug Milo

Roki
Gost
Roki

Ada, turistički, doša’ na plažu u Nikšić!

TG 1973
Gost
TG 1973

Sve dok gradjani ne uzmu stvari svoje ruke i poćera tu bagru iz Crne Gore sve je to uzalud…

Mili
Gost
Mili

pravo je pitanje sto vi nista ne radite nego ste svojim nepočinstvima doveli u pitanje i državne interese

🇲🇪bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪bernini🇲🇪

Agentura BIA odavno vršlja po CG.

modelovanje
Gost
modelovanje

Ne treba pitati niti Abazovica niti Medojevica jer se i ne pitaju, nego sluze kvislinzi. Treba samo procitati kako je Kralj Nikola postupao sa agentima Crne Ruke i tim se modelom posluziti u NK i ostalim gradovima, po kojima bi da operisu strane agenture i da ugrozavaju stabilnost i poredak. Taj model je veoma efikasan, i posto je inficiran drzavni… Više »

Berane
Gost
Berane

Netreba nama objasnjenje nama treba reakcija policije i tužilaštva !!!! Zašto nijesu uhapšeni ako se već smilja na njih ???

Dula
Gost
Dula

Nose novac za kupovinu glasova. Jasno ko dan.

Vukota
Gost
Vukota

Sta radi? Prodaje pradjedovsku zemlju!

Send this to a friend