Politika

DPS Nikšić: Osuđujemo ranjavanje Gardaševića

Velikosrpski nacionalizam ovih dana pokazuje svoje pravo lice u svim krajevima Crne Gore, saopšteno je danas iz nikšićkog DPS-a. Ispisivanje zastrašujućih poruka upućenih pripadnicima manjinskih naroda, namjera protjerivanja svega crnogorskog, doživjele su kulminaciju ranjavanjem Janka Gardaševića u Nikšiću čija je jedina “krivica” što je nosio crnogorska obilježja.

<<<Uprava policije: Gardašević rekao da je napadnut zbog nacionalne pripadnosti>>>

“Kukavički i mučki, počinilac je nakon ranjavanja poručio “nećeš više mahati crnogorskom zastavom”. Monstrumi onda bez zazora i stida proturaju priču da je DPS čovjeka iz svojih redova nagovorio da puca u mladića koji voli svoju zemlju i nosi njene simbole. Ovakvu konstrukciju mogu smisliti samo najmračniji umovi, oni koji znaju da su krivi, pa u svoju odbranu krivicu prebacuju na drugoga”, navode u DPS-u.

Još su jednom ponovili da je Demokratska partija socijalista priznala rezultate izbora, ali sva njihova činjenja nakon tog dana stvaraju osjećaj straha i ugroženosti kod većine građana Crne Gore.

“Stvar u ruke po njihovom nalogu preuzimaju dobro poznati kriminalci koji su do nedavno predvodili litije. Ovakvim činjenjima država treba odlučno da stane na kraj i da spriječi sunovrat crnogorske demokratije i suživota koji smo godinama gradili i njegovali”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Black
Gost
Black

Hahaahaahahhahahhah

Bezimena
Gost
Bezimena

Ljudi svi znaju ko su gardasevici iz niksica i to je sad politika a sta je bilo do sad ha ha

KO BOKA
Gost
KO BOKA

Kada ce vasa policija objaviti imena ..Zar vam treba toliko vremena Hocu da znam kao gradjanin ove moje drzave dal je clan klana ? Hocu da znam zasto ga niko od novinara nije posjetio u bolnicu ? Hocu da znam zasto niko ne daje izjavu ako ga je u bolnicu prevezao ? Zasto se samo daje izjava zbog Crnogorske majce… Više »

Mrki
Gost
Mrki

Kako prođoste na ove izbore u Nk…neka podmetanja

Milo
Gost
Milo

Bez popova nista

Prcko
Gost
Prcko

Uzalud vam trud svirači…

Send this to a friend