Politika

DPS Nikšić: Pokušaj saoizacije Crne Gore, budući modus operandi zvanične Srbije u susret popisu?

Zvanična Srbija, učestalo, različitim postupcima i izjavama svojih predstavnika, ignoriše suverenitet i teritorijalni integritet Crne Gore. Takav odnos demonstrirao je danas i predsjednik te susjedne države Aleksandar Vučić kada je izjavio da će direktno ići u razgovore sa lokalnim upravama u Crnoj Gori, preskačući državne institucije, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

“Kako je najavio, krenuće od lokalne uprave Nikšića, na čijem čelu svakako ima adekvatnog sagovornika, prekaljenog borca za ‘srpski svet’, predsjednika Opštine Marka Kovačevića“, navode iz DPS-a Nikšić.

Prema njihovim riječima pošto se “bitka za Nikšić“ nije baš završila onako kako su se nadali njeni kreatori, sada se cilj pokušava postići preko lokalnih profesionalnih boraca za ugroženo velikosrpstvo.

“U našem slučaju preko predsjednika opštine nedostojnog te funkcije, Kovačevića. Za paradnu odbranu srpskog naroda, koji ni na koji način nije ugrožen u našoj državi, izabran je Nikšić, jer je nedavno kao naručen stigao vapaj Kovačevića da su Srbi napadnuti i da treba otvoreno da se brane”, ističu iz DPS-a Nikšić.

Poručuju da je očigledno da ovaj pokušaj saoizacije Crne Gore, budući “modus operandi“ za “sabranje“ i sabiranje “velikosrpstva“, u susret popisu.

“Posebno je zabrinjavajuće da je ovo statističko istraživanje očigledno mnogo važnija tema za Srbiju nego samu Crnu Goru u kojoj se on sprovodi. Nagledali smo se ovakvih neslavnih pokušaja odbrane i zaštite velikosrpstva, i zaista čudi da nekome pada na pamet da ponavlja tuđe greške umjesto da na njima uči”, zaključuju iz DPS-a Nikšić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sabin iz cg
Gost
Sabin iz cg

Odbranjeno je srbstvo u bosni Dana’s imamo.rs na pola bosne .bice odbranjeno I srbstvo u cg nemojte sumnjat da nece

Monte Magnum
Gost
Monte Magnum

u srbiji je 3% Stanovnistva nepismeno, 12% sa nepotpunom osnovnom skolom, 21% sa zavrsenom osnovnom skolom to 36% Populacije koje se gotovo ne umije potpisati, pa mozete lagati i braniti srbstvo i u Zimbabveu.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

A evropa ćuti ko prošli put,pa kad zapuca onda se trgnu???

Simon
Gost
Simon

Šta hoće ovo zlo od nas više ???

bot
Gost
bot

Ajde jadan pobrini se ti za svoje , osim BGa i NSa ste obicno selo . Standard kao u Boratu.

Belgrade boys
Gost
Belgrade boys

Osim bg i ns?a dobro je da gusinje i pluzine su jaki gradovi

Sabin iz cg
Gost
Sabin iz cg

Haha pa ti nijesi video jedan zrenjanin suboticu Koji su ko podgorica velicine samo ljepsi.jedno valjevo sa 100.000 stanovnika prelepi niš sa 300.000 itd

Vuk Gorski
Gost
Vuk Gorski

Narocito valjevo romale romali😅

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ulazi čovjek u skupštinu a ono ko u sjevernu koreju,svi ustaju i gromoglasni aplauz,čovjek da ne povjeruje da se to događa u sred evrope?
Ponovo će srbija napravit neki belaj pa makar on trajo i jedan dan?

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Ovakav opskurni lik na čelu Nk je poraz društva!

Mica
Gost
Mica

Zastidje

Send this to a friend