Politika

DPS Nikšić: Propagator četništva uhvaćen u laži, nedostojan mjesta prvog čovjeka grada antifašizma

Nebrojeno puta predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević dokazao je javnosti da je okoreli i zadrti sljedbenik izdajničke i fašizmu bliske ideologije, iako je nesuvislim objašnjenjima pokušavao građane da dovede u zabludu i prevari, saopštili su danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić.

“Najnovijim snimkom sa četničke manifestacije u Bileći, dokazano je da je Kovačević, propagator četništva iako mu sada, na poziciji predsjednika Opštine takav imidž ne prija”, navode u lokalnom odboru DPS-a.

Sada je, dodaju, svima jasno da niti su one pjesme pjevane na proslavi Svetog Vasilija Ostroškog u njegovu čast bile slučajne, niti su one slike sa kokardom iz nekih pozorišnih predstava, kako je maštovito obmanjivao javnost.

“Zato bi vrhunac Kovačevićeve karijere bilo imenovanje u četničkog vojvodu, po uzoru na njegovog lidera Andriju Mandića, a ne ustoličenje na funkciju predsjednika Opštine Nikšić, grada antifašizma”, navode u DPS Nikšić.

Ističu da se njihov grad sa Kovačevićem na čelu danas srami pred svojom istorijom i kulturom.

“Grad heroja, pisaca, učenih i znamenitih ljudi, doživio je da mu se skrnave spomenici, a da mu se od kulturno-umjetničkih programa, nude šovinistički uradci sitnog propagatora, koji ismijava najtragičniji događaj poslije II svjetskog rata. Kovačević mora da ode sa mjesta predsjednika Opštine jer on je negacija svega onoga što simboliše Nikšić, njegova istorija i kultura”, poručuju iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Miljan Mandić
Gost
Miljan Mandić

Živio Marko, brate Srbine!!! Još si mi miliji po stotinu puta sada!!!

Laban
Gost
Laban

Dostojan Bečića,Amfilohija i Kriviokapića.

Blagota
Gost
Blagota

Što dočeka bratstvo Kovačevića…da ih ovakvi danas predstavljaju

Davor
Gost
Davor

Pa ga opet izglasajte….

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Uhvaćen u laži ??
Oni jednu jedinu istinu ne rekoše, a ne uhvaćeni u laži !!!

Zoro
Gost
Zoro

Kuku nama s tobom

Pop Vukovci
Gost
Pop Vukovci

Svaka cast,bravo za Marka

D.D
Gost
D.D

😂😂😂😂😂vase je proslo
Ostala vam samo ova jadna i tragikomicna saopstenja

Send this to a friend