Politika

DPS Nikšić: Simović iskusan i odgovoran političar koji će doprinijeti razvoju Nikšića

Svaki dobronamjerni Nikšićanin, pa čak i dežurni dušebrižnici koji galamom pokušavaju sakriti konkretne rezultate lokalne samouprave u našem gradu, samo nekoliko dana nakon što je Milutin Simović preuzeo upravljanje Opštinom, moraju – htjeli ili ne – priznati da je Demokratska partija socijalista mudro i odgovorno, a prije svega u skladu sa potrebama razvoja našeg grada, birala predsjednika Opštine Nikšić, saopštili su danas iz lokalnog odbora te stranke.

<<<URA pisala Simoviću: Uzalud Vam trud, Nikšićani ne vjeruju da ćete riješiti probleme<<<

“DPS je u ovom mandatu uradio mnogo, novi predsjednik Milutin Simović nastavio je tamo gdje je Grbović stao, donoseći neku novu vrijednost i nove ideje, koje će doprinijeti daljem razvoju grada i poboljšanju životnog standarda građana. Svjedoci smo ovih dana, da je Simović, kao iskusan i pragmatičan političar, sa višegodišnjim iskustvom u državnoj upravi, dobro identifikovao probleme Nikšićana, neke od njih počeo da rješava, a ujedno napravio plan šta i kako treba unaprijediti, kako bi Nikšić nastavio da se razvija”, navode u DPS Nikšić.

U toj stranci ističu da su uvjereni da će se konkretni rezultati rada Simovića i lokalne uprave zasigurno osjetiti u svim sferama djelovanja opštinske administracije.

“I na kraju, jasno nam je da je opozicionoj družini koja se vodi parolom “što gore – to bolje” cilj da se u Nikšiću što manje radi, da grad stagnira i da dobiju čelnika opštine po svojoj mjeri – nesposobnog i neodgovornog. Svakako, tako bi se mnogo lakše ostvario njihov naum da Nikšić postane neki zaseok “srpskog sveta”, provincijska stanica na putu za “metropolu”. Demokratska partija socijalista je glavna brana ovog suludog projekta, i nikada neće dozvoliti da Nikšić, kulturni i prosvjetni centar Crne Gore, bude nečija moneta za potkusurivanje”, poručuju iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Opet
Gost
Opet

Vidjećemo sad na sledeće izbore jeli pravo rešenje

Komita 🇮🇹
Gost
Komita 🇮🇹

Pa 70% nas iz dps nismo da on bude gradonacelnik. Jaoo

Send this to a friend