Politika

DPS Nikšić: Šta rade funkcioneri Vučićevog SNS-a po Nikšiću pred izbore?

Nikšić

Poslanik Demokratskog fronta Milutin Đukanović je juče na  konferenciji za novinare, pokušao da plasira izmišljeni spin, o nekim izbornim neregularnostima koje su se desile prije skoro deceniju, tačnije 2013. godine. Nadležni organi, su ga demantovali i odbacili sve njegove optužbe, saopštili su iz OO DPS-a Nikšić.

“Ovaj Đukanovićev nastup tumačimo kao pokušaj DF da sakrije činjenicu da se ovih dana u Nikšiću mogu vidjeti različita lica iz Srbije, koja mešetare u našem gradu i pokušavaju da utiču na volju birača po scenariju sa parlamentarnih izbora. Tim povodom, funkcioner DF bi mogao da nam kaže:  kakva je uloga biznismena i člana Glavnog odbora Vučićevog SNS-a, Vladimira Mandića u nikšićkim predizbornim dešavanjima; da objasni šta ovih dana rade razni ljudi iz Auto-moto saveza Srbije, i kakve oni veze imaju sa Nikšićem, sem što je jedan od čelnika te organizacije,  Nikšićanin na stalnom radu u Beogradu? Da  li je tačno da je jedan poslanik SNS, inače sanjar “srpskog sveta”, aktivni učesnik predizbornih dešavanja u Nikšiću?”, pitaju u DPS-u.

Sve ovo, ističu, navodi na zaključak da se pokušava izvesti isti scenario sa  republičkih izbora, i to nedozvoljenim uticajem srpske crkve i raznih koji tumaraju ovih dana Nikšićem i mešetare, a ne žive u njemu niti sa njim imaju ikakve veze.

“To su pitanja na koja DF treba da pruži odgovor. Ipak, sva izborna kombinatorika, logistička pomoć Crkve i raznih tipova iz političkog podzemlja, neće prevariti Nikšićane i prepustiti naš grad, ljudima koji su bruka i zastiđe koje je zadesilo Crnu Goru, i koje će istorija samo tako da upamti”, zaključuje DPS.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
crnogorka
Gost
crnogorka

Naprjed cestiti,hrabri Niksicani.Pokazimo im kako se voli CG.Cetinjani su sa vama.

Jeldžana
Gost
Jeldžana

Usmjerite se na svoje snage, očito je da propadate poslije 14 marta.

Jasno je.
Gost
Jasno je.

Strani agenti vršljaju, izdaja postaje potpuno otvorena.

Suzana
Gost
Suzana

Dobro su se frontovci razmrezili, ajmo DPS pokazite ko je jos uvijek glavni!

Send this to a friend