Politika

DPS odgovorio Demokratama: Nemate većinu u Skupštini i zato ne održavate sjednice

Nakon što su kotorske Demokrate okrivile odbornike DPS-a što se ne održava sjednica Skupštine Opštine DPS odgovara da su Demokrate kao trula koalicija koja više nema većinu u Skupštini grada jedini uzrok zašto se sjednice Skupštine ne održavaju i zašto je donošenje odluka u gradu pod blokadom duže od pola godine.

“Samo politički nepismeni ljudi mogu kriviti političke subjekte van vlasti za sopstveno raspadanje pred očima građana. Obećali ste Kotoranima da ćete voditi grad, da će Kotor procvjetati, da ste sposobni za sve, a sada ne možete da dogovorite raspodjelu plijena i ko će više da zagrabi u opštinsku kasu. Zato i ne možete usvojiti nikakvu odluku na Skupštini. Zato vas i nema. Zato što se ne možete vas 17 odbornika i jato partija dogovoriti, jer ste neodgovorni i radite protivzakonito”, saopšteno je iz DPS-a.

Dodaju da ironija ima kulminaciju – Demokrate dijele lekcije o tome ko je pravnik iz hobija, a ko po struci.

“Jedini koji je po struci pravnik a po partijskom hobiju predsjednik Opštine, je njihov Vladimir Jokić, lažni državljanin. Kad nam pravnik apatrid, pobjednik na takmičenjima odgovori da li je imao državljanstvo druge države kada se kandidovao na tu funkciju, onda ćete moći da govorite o pravnicima stručnjacima među vama. Do tada, pokažite nam kako poznajete pravo i održite sjednicu Skupštine, ili budite spremni na konsekvence koje i Ministarstvo i Vlada po zakonu itekako mogu da primijene prema neodgovornim lokalnim upravama kao što ste u Kotoru sada vi”, poručuju iz DPS-a Demokratama.

B.M.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Edo
Gost
Edo

Nama Kolarevicima je najbolji DPS jer smo dobili plazu u Dobrotu

Kim
Gost
Kim

Ne lupetaj

Fileopg
Gost
Fileopg

Kotor je jedan od gradova u kojem ćetnićija ima prevlast zahvaljujući tome što je Ranko Krivokapić zarad fotelje pomoćnika direktora u luki Kotor prevario crnogorske biraće i njihove glasove dao ćetnićiji.

Grbaljka
Gost
Grbaljka

Ok kotore ljepo ti je ime možemo se ponosit sa njime

Send this to a friend