Politika

DPS odgovorio SDP-u: Samo vi nemojte braniti Budvu

Budva

Za razliku od naših bivših koalicionih partnera, koji su sa nama zajedno “živjeli” punih 18 godina na vlasti, mi danas u Budvi nijesmo spremni na licemjerje kojim “pokajnik” pokušava da se iskupi za svoje političko konvertitstvo, konstantovano je iz DPS-a nakon izjave SDP-a da budvanski DPS ne može dijeliti lekcije o moralu.

>>>SDP: U politici sve moguće, pa i da budvanski DPS dijeli moralne lekcije>>>

“Kad već govore o moralnim kategorijama u politici, bilo bi elementarno korektno da se prisjete njihove uloge u našem, nekad zajedničkom, lokalnom aranžmanu, kada je kontrola javnih finansija bila ekskluzivno njihova nadležnost. Ili ni sad ne govorimo istinu? Svi oni koji nemaju viziju budućnosti, žive u prošlosti”, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

Iz ove partije se slažu sa tim da je u prošlosti bilo i loših stvari, i da su nastale određene štetne posljedice.

Međutim, kako kažu, dok su se suočili sa prošlošću, i javno prihvatili odgovornost i iskazali odlučnost u namjeri da se mijenjaju, njihovi dojučerašnji partneri SDP-  stranka od pola mandata, ušuškala se u raspalu budvansku koaliciju, sa čijim konstituentima, politički i ideološki, bar prema riječima koje je  Krivokapić izgovorio u Skupštini, nemaju “ama baš ništa zajedničko”.

“Da dopunimo šefa SDP-a: ničeg zajedničkog nemaju sem nezajažljive ljubavi prema partijskim i ličnim privilegijama. Upravo zbog toga, oni danas ni ne mogu imati drugih argumenata osim da se izlizano prisjećaju davno prošlih vremena i štetnih odluka u čijem su donošenju i sami aktivno učestvovali. Međutim, ono što namjerno prećutkuju, a što već glasno odzvanja u budvanskoj javnosti, jeste činjenica da je nekada bilo i razvojne vizije i razvojnih projekata, kojih već dvije godine nema. Stoga u njihovom nemuštom odgovoru razumijemo ovaj “pomirljivi” ton, i navodnu spremnost da nam “oproste grijehe iz prošlosti”, samo da nam kojim slučajem ne padne na pamet da ih pitamo za sadašnjost, ili ne daj bože o tome šta su kadri i sposobni da urade za budućnost opštine Budva”, naveli su u saopštenju.

A odgovor je, kako DPS smatra na kraju, vjerovatno, da SDP i dalje “brani” Budvu od razvoja, kako su je svojevremeno, uspješno (od)branili od stranih investicija.

B.M.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

ovi Ranko Krivokapić je isti ka Momo Bulatović satro bi sve crnogorsko jer mu građani okrenuše leđa. Možeš Ranjo pričat do sljedećih izbora a onda nećeš imati ni mandata više niti prava da ikoga zastupaš.

A, nu, čoče
Gost
A, nu, čoče

Spasi nas bože dps “stranijeh investicija”, jer to je lažno ime za razprodaju države. Za Crnu Goru i Crnogorce najveći neprijatelj je kriminogena i antipatriotska vlast, mnogo veći od DFa i sličnijeh babaroga kojijema režim straši građane i kojijema daje značaj koji nemaju i neće imat. Jer, režim radi upravo ono što pripisuje DFu – ruši državu iznutra, urušavanjem njezinijeh… Više »

Zoran
Gost
Zoran

Sdp je stranka u nastajanju.

equilibrium
Gost
equilibrium

Nemojte da dirate DPS.Oni su usrećili Budvu kao i cijelu Crnu Goru.No da pitam đe su i što rade Marovići,Kuljče,Lazovići kao i kompletan opštinski odbor prošlog saziva.Šou kakvi ljudi i kakvo igranje sa stokom

086
Gost
086

Pa vi zaista niste shvatili da se novim DPS BD neće biti lako nositi!? 🙁

Petrovac
Gost
Petrovac

Sto se tice cojstva bogami i jedni i drugi imate sto odbranit,taman kao i sadasnja koalicija na vlasti.
Sve cojak do coeka pi!

Milaš
Gost
Milaš

Auuuu…opet jaše DPS! Samo naprijed!

Majda
Gost
Majda

Dugo smo na ovo čekali 🙂

NBA
Gost
NBA

AAAAA!KUKU TOME,KOGA MACEHA HRANI I RANJO “BRANI”!NEMOJ NAS “BRANITI RANJO KUMIM TE BOGOM!AJDE VISE MICI SE>>>>>>

Rodjo M
Gost
Rodjo M

Svaka čast! Nokaut!!!!!

Send this to a friend