Politika

DPS: Pokret Evropa sad da preispita stavove svog funkcionera Filipa Ivanovića

Filip Ivanović/ foto: Screenprint TVCG

Dezorjentisanost Pokreta Evropa sad, čiji rejting pada iz dana u dan jer građani uviđaju populističko-manipulatorsku suštinu njihove politike, kulminirala je danas u saopštenju kojim su – željni medijske pažnje, optužili DPS i DF za eventualnu postizbornu saradnju, poručili su iz Demokratske partije socijalista (DPS) reagujući na saopštenje PES-a.

<<<PES: Skaj aplikacija je dokaz da su DF i DPS sazreli za koaliciju<<<

“O kakvoj lakrdiji se radi dovoljno govori činjenica da za 10 godina postojanja DF-a, DPS ni u mjesnoj zajednici sa njima nije formirao bilo kakvu većinu. Sa druge strane, za nešto više od 10 mjeseci koliko PES postoji, ne postoji nivo izbornog odlučivanja u kojima ova partija nije napravila koaliciju sa DF-om. Čak su u nekim opštinama – poput Budve i Zete, odustali od nastupa na izborima kako bi omogućili DF-u da uzme apsolutnu vlast”, naveli su u saopštenju.

Dodatno, o neprincipijelnosti Evrope sad, ocjenjuju u DPS-u, govori i okolnost što u Podgorici i Danilovgradu imaju gradonačelnicu, odnosno predsjednika opštine isključivo zahvaljujući Demokratskom frontu.

“I na kraju, razumijemo raspolućenost Evropa sad – jer sadržina saopštenja i odnos prema drugim političkim subjektima zavise i od toga ko se prvi dočepao tastature za pisanje – da li Spajićeva ili Milatovićeva frakcija, ali ipak bi dobro bilo za početak da makar preispitaju stavove svog funkcionera Filipa Ivanovića. Ipak je on taj koji je rekao kako je DF za PES prihvatljiv partner nakon parlamentarnih izbora”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Osaka
Gost
Osaka

Bolje sa DPS nego DF

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Sa depeesom neco niko tako da zaludu kreče !

Cuca
Gost
Cuca

Ovo je vrlo opasan čovjek rukovodstva Evropa Sad.

Feniks CG
Gost
Feniks CG

Potpuno se slazem sa DPS-om, ali im zameram na isuvise blagom saopstenju. Moze li to i jace.

Laban
Gost
Laban

Ovi na vlasti su ,što bi Podgoričani rekli pečibrszni.Oni napadaju DPS za kriminal,a sami švercuju cigarete i drogu,oni napadaju za saradnju sa DF ,a evo su im iz ES predali potpuno vlast u Podgorici.

Neko tamo
Gost
Neko tamo

PES je vučićev projekat

Ancy
Gost
Ancy

Filip Ivanović je na televiziji lagao o Milojkovom državljanstvu a da nije trepnuo. Čak i da nije znao da ovaj ima srbijansko državljanstvo lako je oprostio Mickeyu što ga je inako namagarčio.

Send this to a friend