Politika

DPS Petnjica: Ne možete Petnjičanima podmetnuti osnivače Sedmog bataljona

Foto: sandzakhaber.net

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Petnjica, smatraju da su u Petnjici Demokrate pokazale da zasluženo drže vodeće mjesto na top listi demagoga u Crnoj Gori.

“I tamo su podijelili nekoliko bijelih košulja i crvenih kravata, a prvi među uniformisanim Aleksa Bečić opet je nastupio sa ispraznim politikantskim frazama o “pobjedama, a ne podjelama””, saopštili su iz DPS-a.

Iz DPS-a su kazali da se kasno družina Alekse Žunjića sjetila Petnjice, jer su oni zajedno sa svojim političkim očevima iz SNP-a bili protiv formiranja naše opštine.

“To su isti oni politikanti koji su predugo vladali Beranama dok je Petnjica bila u sastavu te opštine i marljivo zanemarivali životne interese Bihoraca. Makar se u Petnjici ne mora posebno objašnjavati ko je, kada i na koji način pokušavao da naruši multietnički i multikonfesionalni sklad među stanovnicima Bihora, a Demagoge čak ni od toga nije sramota, nego pokušavaju Petnjičanima da podmetnu kao “demokrate” one koji su formirali Sedmi bataljon”, istakli su iz DPS-a.

Iz DPS-a kažu da Bečićeve i Žunjićeve teze o “profesionalnim” Bošnjacima, Crnogorcima, Srbima i svima ostalima koji skladno žive u bihorskom kraju, nije ništa drugo nego zametanje tragova i podvala na koju bi, prema njegovom mišljenju, trebalo da nasjednu Petnjičani i budu zavedeni i prevareni poput Kotorana i Budvana, da bi im sjutra neko od lokalnih funkcionera nosio vijence na spomenike pripadnicima Ravnogorskog pokreta.

“Ne može se u Petnjicu sa osnivačima Sedmog bataljona, makar se svi maskirali u crvene kravate i demagogiju. A što se košulja tiče, možete ih kupiti u petnjičkoj fabrici, ako išta pretekne od izvoza”, rekli su iz DPS-a.

 Ža.B.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dea
Gost
Dea

Osnivaci Sedmog bataljona dosli da izvide sitiaciju sad pred izbore i da pokusaju da zaplase narod.

Lidija
Gost
Lidija

Kako je licjemjerno ovo sto Demokrate rade, prvo dodju da narod zloupotrijebe a onda oce da im stave na grbacu sedmi bataljon.

Olja
Gost
Olja

Brzo ce Becic i njegovi da okace kravate o klin a to ce im dokazati ovi izbori.

Olivera
Gost
Olivera

Ne cini odijelo politicara, nego njegovi politicki postupci i kakvo razmisljanje ima on.

Jovana
Gost
Jovana

Becic poslao svoju armiju ljudi da poharaju Petnjicu i samo isoriscavaju ljude.

Grbalj forever
Gost
Grbalj forever

A moze li ove što su vodili ‘rat za mir’ ,pošto su tako pametni…

Rada
Gost
Rada

Ko je bio na vlast kad je napravljen 7. bataljon???

vesko
Gost
vesko

Dobro je da makar u Petnjici imamo fabriku koja radi,samo sto mi nije jasno sto se DPS ponosi njome kad je u pitanju fabrika u privatnom vlasnistvu.Da DPS kadrovi upravljaju tom fabrikom odavno bi je ugasili kao i sve druge privredne kolektive sirom Crne Gore u kojima su prosipali svoje znanje i strucnost.

Send this to a friend