Politika

DPS Petnjica: Vlada zaslužuje pohvale za sve što je uradila tokom epidemije

Vlada Crne Gore, zajedno sa Nacionalnim koordinacionim tijelom, zdravstvenim sistemom, opštinskim operativnim štabom i svim institucijama koje su uključene u borbu protiv KOVID-19 virusa, zaslužuje pohvale za sve što je urađeno u prethodnom periodu na očuvanju zdravlja građana, ocijenjeno je na sjednici Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista Petnjica.

Kako je saopšteno iz te stranke, na sjednici, koja je održana uz puno poštovanje svih mjera propisanih od strane Nacionalnog koordinacionog tijela, iskazane su i pohvale za sve građane države i građane Petnjice koji su poštovanjem svih mjera dali značajan doprinos u borbi protiv epidemije.

“Iskazana je puna podrška Vladinim mjerama za očuvanje svakog radnog mjesta i oporavka privrede, kao i za socijalni paket za najugroženije građane. Sa sjednice je upućen apel svim građanima da nastave sa poštovanjem svih mjera NKT-a kako bi zajednički što prije izvojevali još jednu važnu pobjedu Crne Gore”, navode u Opštinskom odboru DPS Petnjica.

Sjednici su prisustvovali koordinatori ispred Predsjedništva Suad Numanović i ispred Izvršnog odbora Mersudin Dautović.

Send this to a friend