Politika

DPS Pljevlja: Na svako podmetanje reagovaćemo istinom

Na svako podmetanje, reagovaćemo istinom, jer nam je dobrobit svih građana naše opštine i države na prvom mjestu, poručili su sugrađanima iz  DPS-a Pljevlja, povodom prodaje vodenice u ovom gradu.

Iz kabineta predsjednika ove opštine Igora Golubovića ranije je poručeno da je kamenu vodenicu u gradskom parku prodao Manastir Svete Trojice još 1973. godine.

“Kao mnogo puta do sada očevici smo klasične političke manipulacije opozicionih prvaka u Pljevljima. Valjda svjesni da ne mogu snagom argumenata osporiti sve dosad urađeno u našem gradu, lansirali su novu neistinu o navodnom otimanju imovine od strane opštine ili države. Da je ovo notorna neistina pokazuje i kupoprodajni ugovor za navodno spornu staru vodenicu. Uvidom u ugovor, koji je dostupan na sajtu Opštine Pljevlja, građani mogu da se još jednom uvjere u najprizemniju demagogiju gospode opozicionara i neistinost njihovih tvrdnji”, naglasili su iz pljevaljskog DPS-a.

Kako napominju, kao odgovorni ljudi i partija zasnovana na demokratskim principima, njihove riječi i djela su potkrijepljene činjenicama.

“Pljevlja su grad u kojem svi živimo zajedno, i zato ćemo da ga unaprjeđujemo i gradimo u interesu svih njegovih stanovnika. Neće nas u tome omesti naša politička konkurencija, koja svoje pregalaštvo jedino pokazuje u neuspješnim pokušajima stvaranja afera”, poručuju iz DPS-a Pljevlja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sveto 130m
Gost
Sveto 130m

Ja sam se samo istinom sluzio

Send this to a friend