Politika

DPS Pljevlja: Odbornik PzP-a fizički napao predsjednika opštine Golubovića

Golubović

Odbornik Pokreta za Pljevlja Božidar Bajić fitički je nasrnuo na na predsjednika opštine Igora Golubovića na sjednici Skupštine opštine Pljevlja, tvrde iz Kluba odbornika DPS-SD-BS.

Kako su istakli, pozadinu, motive i ciljeve ovog napada ostaviće nadležnim organima na razmatranje i dalje procesuiranje.

Oni navode da je sjednica pretvorena je u arenu bahatosti, primitivizma, agresivnosti i uvreda upućenih odbornicima vladajuće koalicije i predsjedniku opštine Pljevlja, od strane dijela opozicionih odbornika, kako uvredama na lični integritet, tako i na račun simbola, zastave i grba države Crne Gore i njenih institucija i sistema vrijednosti savremenog demokratskog društva kome naše društvo pripada.

“Ovakvo ponašanje govori o licemjerstvu i njihovoj nespremnosti za bilo koji vid demokratske komunikacije i parlamentarnog dijaloga, po čemu je Skupština opštine Pljevlja bila prepoznata u prethodnom periodu. Po ko zna koji put, vladajuća koalicija je pokazala visok nivo kolegijalnosti i demokratskog kapaciteta, izašavši u susret odbornicima opozicije da se rasprava po tačkama dnevnog reda koje se odnose na programe rada javnih preduzeća i ustanova odloži za naredni dan, a sve u cilju zadovoljenja javnog interesa. Iako su odbornici koalicije DPS-SD-BS prihvatili inicijativu opozicije, a oni nastavljajući praksu glasanja protiv svog predloga još jednom pokazuju svoju neprincipijelnost i nepoštovanje dogovorenog”, navodi se u saopštenju Kluba odbornika.

Istakli su da će lokalna uprava na čelu sa Golubovićem i dalje, nakon ove sjednice, u interesu svih građana Pljevalja, kao odgovor na licemjerstvo i političke manipulacije opozicije, svojim posvećenim i odgovornim radom opravdavati povjerenja koje su nam građani dali.

“Građani već prepoznaju rezultate na polju unaprjeđenja zaštite životne sredine, kroz predstojeću ekološku rekonstrukciju TE Pljevlja, početku realizacije projekta toplifikacije grada, radove na remedijaciji ekoloških crnih tačaka na Maljevcu i Gradcu, unaprjeđenju vodosnadbjevanja u Pljevljima, održavanju komunalnog reda u gradu i još mnogo aktivnosti na kojima svakodnevno radimo na dobrobit svih građana Pljevalja”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cetinje
Gost
Cetinje

Volio bih da mi je ovaj Golubovic bliznji rodjak i sl.da licno “popricam”sa ovim Bozidarom Bajicem,ma mimo javnosti,ali oci u oci da me dobro vidi,ma i zapamti.

Joko
Gost
Joko

Super ste posveceni svom gradu … Ludima u komunalnim sluzbama ste duzni 4,8 i 11 plata…Zato je Dkapoc mapusti ….Ali zato ste malom Vektrasu oporostili milione….

Jovan
Gost
Jovan

Treba

Send this to a friend