Politika

DPS Pljevlja podržao odluku o raspisivanju izbora u opštinskom organizacijama

U Pljevljima održane su danas sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista na kojima je prezentovana Odluka Glavnog odbora DPS Crne Gore o raspisivanju izbora u opštinskim organizacijama.

Sjednicama su prisustvovali koordinatori ispred Predsjedništva i izvršnog odbora Ilija Ašanin i Dijana Gomilanović.

“Predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Pljevlja Vlade Milinković upoznao je prisutne sa Planom aktivnosti u susret predstojećoj Izbornoj konferenciji. Nakon konstruktivnih izlaganja članovi Opštinskog odbora jednoglasno su donijeli odluku da se Izborna konferencija u našem gradu održi 22. juna 2019. godine”, saopšteno je iz DPS-a.

U sklopu redovnih aktivnosti, a u skladu sa Statutom, u narednom periodu održaće se sjednice svih mjesnih organizacija, na kojima će se predlagati predstavnici za Opstinsku izbornu konferenciju, kao i kandidati za novi sastav Opštinskog odbora.

“Članovi Opštinskog odbora DPS Pljevlja iskoristili su priliku da daju bezrezervnu podršku planiranim aktivnostima u cilju dodatnog osnaživanja naše partije na svim nivoima. Posebna podrška je data svim onim državotvornim subjetkima koji grade mir, stabilnost i evroatlansku budućnost naše države Crne Gore”, navode oni.

5 Komentara na "DPS Pljevlja podržao odluku o raspisivanju izbora u opštinskom organizacijama"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend