Politika

DPS Pljevlja: Poslaćemo u prošlost nacionalističke snage koje žele da nas vrate u srednji vijek

Ako je neko i bio u zabludi, nakon jučerašnjeg i današnjeg divljanja, valjda je svima jasno ko želi da upravlja multietničkom, multinacionalnom, građanskom i evropskom Crnom Gorom, poručili su večeras iz pljevaljskog odbora Demokratske partije socijalista.

<<<I večeras kolone vozila sa trobojkama u više gradova<<<

“U DPS-u smo odavno upozoravali sa kim i kakvim imamo posla i na vrijeme upozoravali kakve su namjere Zdravka i njegovih sljedbenika”, navode u toj partiji.

Kako kažu, izbor Vlade je bio okidač da se opet razviju zastave druge države, uz prateći scenski i vokalni folklor ravnogorske ideologije.

“Urlanje, nacionalističke pjesme i prijetnje neistomišljenicima uz kršenje svih epidemioloških mjera je slika koja je otišla u svijet iz naših Pljevalja. Nažalost, u posljednjih nekoliko mjeseci ovo je ikonografija kojom pokušavaju da prefarbaju lice i unište dušu naših Pljevalja”, navode u DPS Pljevlja.

Ali, naglašavaju, nisu Pljevlja pokleknula pred mnogo jačim i mnogo većim izazovima pa neće ni pred tom velikodržavnom idejom koja se najbolje oslikava kroz one koji je promovišu.

“Zato dragi naši Pljevljaci gore glavu, jer brzo ćemo imati priliku da konačno pošaljemo u istoriju one koji nas vraćaju u srednji vijek i svađaju sa budućnošću moderne i evropske Crne Gore”, zaključuju u DPS Pljevlja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Seaspirit
Gost
Seaspirit

Sebe ste poslali u proslost a da imate obraza cutali bi

Pop
Gost
Pop

Dato drzavljanstvo, posao i sve druge privilegije izbjeglica a Srbima prije nego ljudima koji su rodeni u C. Gori. Vlast je tim cinom pokazala veličinu a izbeglice nezahvalno i pravo lice. Pa u Srbiji ih ima dosta koji jos nemaju drzavljanstvo. Posle svega kazu Srbi ugrozeni. Koja laz i propaganda.

Patria,
Gost
Patria,

Puna podrška za DPS Pljevlja, pročistila se partija ,otišli lažni članovi(preletači), samo naprijed budi se Crna Gora !

Bozidar
Gost
Bozidar

Jedino koji će bit poslat u prošlost ste vi gospodo iz DPS-a.

Realnost
Gost
Realnost

Samo saopštenja ,neradnici ništa ne radite oni su zbog vas ovakvi.

Montenegro
Gost
Montenegro

Niste davno trebali da upozoravate, nego da
radite da do ovoga ne dodje!
I ko je primio ovoliki broj izbjeglica, da im sve
blanko, od posla, stanova, kredita… još i državljanstvo? A sad, malo im je pa oće još
i državu da nam otmu!

Send this to a friend