Politika

DPS poručuje da bi URA Cetinje predala DF-u

Kad URA nije komična onda je opasna ili makar pokušava da prevari Cetinjane, jer bi ova stranka Cetinje predala Demokratskom frontu, poručuju iz DPS-a.

” Kao što je potvrdio i njen predsjednik Dritan Abazović sinoć u intervjuu na Javnom servisu, ovoj partiji je čak i Demokratski front sasvim prihvatljiv koalicioni partner, što su već dokazali u Budvi, Kotoru i Herceg Novom. Dakle, onaj DF čijim se liderima sudi u nekoliko odvojenih procesa za pokušaj terorizma, pranje novca i pokušaj rušenja ustavnog poretka, ali i onaj DF čiji je jedan od lidera Andrija Mandić juče izjavio da je ‘presuda Ratku Mladiću sramna’. I to baš u trenutku kada je Abazović sa ekipom „branio“ Cetinje od DPS-a, da bi ga sjutra predao u ruke Mandiću”, poručuju iz DPS-a.

Iz vladajuće partije dodaju da bi URA morala da se dogovori sama sa sobom i sa Demokratama, jesu li premladi da se sjećaju 90-ih ili su dovoljno stari da mogu da kažu „MI smo tada…“?

“Ili je ipak riječ samo o manipulaciji kojoj su skloni i jedni i drugi, Demokrate autentično agresivne, nevaspitane i demagoške, a URA u prilično jadnom pokušaju da ih izimitira u svemu, od prijetnji do populističkih parola, jer ih je prvobitni koncept doveo na pola mandata.  Druga stvar oko koje treba da se dogovore je – koliko to na Cetinju ima domaćinstava, pa ste i jedni i drugi obišli ‘baš svako’? Ili su se Demokrate i URA posudarali po dvorištima tokom silnih obilazaka, ili neko pokušava da stvori lažnu sliku o svojoj ‘nadmoći na terenu’. I bjehu li ti obilasci domaćinstava upravo ono što ste godinama prigovarali DPS-u kao najveći zločin? Smiješno i inferiorno izgleda ta iskopirana histerična vriska, posebno kada se razazna da kandidati URE zvuče kao da se takmiče za Vrhovnog državnog tužioca, a ne za odbornike u Skupštini Prijestonice”, dodaju iz DPS-a.

Iz ove partije poručuju URA-i da se konačno uozbilje.

“Možda je i simpatično kada pokušavate da glumite Marvelove junake u spotovima, ali je ovo sada već karikaturalno. Naredni dani su presudni, moraćete dobro da se potrudite sa sačuvate čitavu polovinu jednog mandata do koje ste jedva stigli”, zaključili su iz DPS-a.

A.G.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vuk gorski
Gost
vuk gorski

Ne vadite se na izmisljeni drzavni udar i na greske ure, demokrata itd….vi ste na vlast a ne oni

Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

Lijepo je citati komentare dps inteligencija kao sto je ovaj sorela, lidija , dana i sl. prosto ti dan poprave, 100% ne rade nidje nego cekaju sa clanskom kartom dps-a odavno obecani posao…

daga
Gost
daga

Tacno

Dejan Cetinje
Gost
Dejan Cetinje

A vi ste Cetinje predali kriminalcima.

daga
Gost
daga

TACNO

Ljuta
Gost
Ljuta

oj cetinje cetinje kad me vidis….

free cetinje
Gost
free cetinje

Neka Ljuta, to je za Trebinje.

daga
Gost
daga

cuvaj se ti bokelj da te ko na more ne frezenkuje,a ne pate Cetinjani za takvima.

Jovana
Gost
Jovana

Partije poput URA-e koje su od pola mandata zapravio sad sluze kao provodnik za rasipanje glasova kako bi dobili prednost DF i Demokrate, jer URA-u treba gledati na partiju koja sluzi samo kao mamac jer njihovim glasovima se najvise sluze zapravo druge opozicione partije !

Lidija
Gost
Lidija

Doslo je vrijeme da ce se sad u opozicionim redovima sklapati kojekakve koalicije samo da bi dosli na vlast, i zato URA pokusava da na lukav nacin priblizi gradjanima Cetinjana da bi ih glasali, pricajuci im standardna njihova preizbora obecanja za koja znaju da nemaju sposobnosti da ih ispune ali samo u cilju da dodju do glasova, da bi dosli… Više »

Dana
Gost
Dana

On bi u koaliciju sa onima kojima se sudi za pokusaj terorizma i pokusaj drzavnog udara.

taske
Gost
taske

Upravo tako… Otkad je raskrinkan njihov Filip Adzic su izgubili kompas,… hoce silom na sramotu da dovedu na celo prijestonice covjeka koji se stidi sto je Cetinjanin ! i kako bi on radio za dobro Cetinja??

daga
Gost
daga

taske,bolji bi bio onaj Sole,vatrogasac-spasioc,e ambisalo se mimo omladine i postenih Cetinjana

Maca
Gost
Maca

Nego sta bi. svi su oni isti.

sorela
Gost
sorela

URA je nevladina organizacija koja bi da dodju na celo Cetinja sigurno predala nasu svetinju u ruke cetnicima i time potpuno ugasila sve ono sto je vjerkovima karakterisalo nasu Prijestonicu !

Send this to a friend