Politika

DPS: Tomčić i Vukićević da ostanu na čelu Žabljaka

Žabljak

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Žabljak na današnjoj sjednici jednoglasno je predložio da i u narednom četvorogodišnjem mandatu predsjednik Skupštine opštine bude Vidoje Tomčić i zatražio podršku Predsjedništva DPS da Veselin Vukićević ponovo bude predsjednik Opštine Žabljak.

DPS Žabljak je razmotrio i analizu lokalnih izbora održanih 27. maja.

“Ocijenjeno je da je ovo najveća i najubjedljivija izborna pobjeda na Žabljaku od uvođenja višestranačkog sistema. Pobjednička koalicija je na ovim izborima dobila 272 glasa više nego drugi učesnici zajedno, odnosno impozantnih 55,80 odsto”, navode u lokalnom odboru DPS-a.

Član Predsjedništva DPS i koordinator za Žabljak Milan Roćen je zahvalio građanima na izuzetnoj podršci i ukazanom povjerenju, i, između ostalog, istakao da je to dodatni stimulans i obaveza lokalnoj vlasti da još energičnije uđe u nove projekte za razvoj i unapređenje Žabljaka, te podizanje kvaliteta života svih građana.

“On je naglasio da u fokusu prije svega mora biti osposobljavanje Komunalnog preduzeća za vršenje svoje osnovne funkcije, kao i sređivanje užeg gradskog jezgra Žabljaka, koji prerasta u respektibilni turistički centar od šireg značaja”, zaključuje se u saopštenju opštinskog odbora DPS Žabljak.

Ž.N.

Send this to a friend