Politika

DPS: Premijerove ćerke obmanjuju građane u Mojkovcu

Ćerka premijera u Mojkovcu

Kako to obično biva u susret lokalnim izborima javljaju se oni koji svojom nogom nikad nijesu ni kročili u Mojkovac, a kamoli brinuli o dobrobiti i interesima građana našeg grada, saopštili su iz opštinskog odbora DPS Mojkovac.

“Tako se po prvi put oglasila tzv. grupa građana i poručila da „ne da Mojkovac“. Imajući u vidu da su građani Mojkovca slobodni i samosvjesni ljudi, ostaje misterija kome ova grupa „ne da Mojkovac“ i od koga to oni navodno brane Mojkovčane”, piše u saopštenju.

kako su naveli, nije slučajno što su neposredno pred objavljivanje ovog saopštenja u mojkovačkim lokalima više dana viđene ćerke premijera Krivokapića u prikupljanju nezadovoljnih glasača DF-a i Demokrata, nešto nalik nedavnim izborima u Nikšiću.

“Željeći da djeluju iz sjenke, a pritom se oporavljajući od nemilog napuštanja Srbije i Beograda, premijerove ćerke su ovom akcijom jedino pokazale nepoznavanje Mojkovca. Da su one bar prošetale našim gradom vidjele bi bogato opremljenu sportsku zonu, sportske stadione kod škola, stadion Brskovo i dječije parkove koji nimalo ne zaostaju za onima u većim gradovima. Zato im ne preporučujemo da simuliraju brigu o mojkovačkoj djeci i njihovom zdravlju sa sve ministarstvom Vesne Bratić, jer za razliku od njih mi to aktivno činimo svakog dana a ne samo pred izbore”, poručili su iz DPS Mojkovac.

Iz DPS-a su dodali, da ironija bude veća, pred predstojeće izbore se probudila i minorna partija Ujedinjena Crna Gora.

“Njihov opštinski odbor u Mojkovcu se oglašava univerzalnim parolama o jedinstvu i javnom interesu. O tim kategorijama govore oni koji su vođeni isključivo ličnim interesima preko noći mijenjali partijske knjižice, pa tako do skoro okoreli članovi mojkovačkog SNP-a, sad su u ulozi pomiritelja građana Mojkovca, ali trenutno ispred UCG, tražeći sebe u novim-starim političkim projektima. Nimalo nas ne bi iznenadilo da se ubrzo oglase ispred neke treće, slične i “pomiriteljske” političke partije, ne shvatajući da će i ovoga puta biti zloupotrijebljeni i iskorišteni kao mnogo puta do sada”, dodali su.

Kako su naveli, mnogi od njih su naprasno zaboravili koliko su baš njima i njihovim porodicama pomogli upravo Mojkovčani i politika koju sada tako zdušno napadaju.

“Zato ni najmanje ne sumnjamo da su Mojkovčani i Mojkovčanke prozreli prave namjere i prividnu brigu onih čije interesovanje za Mojkovac nestaje 6. decembra, kada dožive ubjedljiv poraz, a progresivne snaga koje su brinule i dalje će brinuti o stvarnim interesima građana našeg grada, trijumfalno pobjede”, zaključuje se u saopštenju.

18

avatar
1000
12
6
0
 
17
StadaseradiAx122LovcenskaHogar😬😬😬
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stadaseradi
Gost
Stadaseradi

Ne tako davno mojkovacki studenti su jurili prema Mojkovcu ne bi li dobili 300 400 e ili lap top, a onda tokom narednih godina studija gladovali. Tako da DPS ponamanje ima pravo glasa.. Znamo koji glavari DPS su mojkovcani

Hogar
Gost
Hogar

mojkovac je grad prosperiteta u koji se dolazi

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Mojkovac palanka, bila i ostala !

Ax122
Gost
Ax122

Vidi ja nisam iz mojkovca,ali ne mislim da je palanka….a ti si vjerovatno odrastao u becu ….śedi 1

SASA.NK.ME
Gost
SASA.NK.ME

Ako pocnu plakat potpisujte e ce zvat sergeja a tajo im je bolec……sekta izdajnicka.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Gadluk!

pancir
Gost
pancir

Eh do sta je došlo – da premijerove cerke agituju po Mojkovcu 🤣🤣🤣

HNovi
Gost
HNovi

zar nijesu tajove ćere otisle za Beograd?

Tivat - EU
Gost
Tivat - EU

…kući za Beograd

podgoricki
Gost
podgoricki

E postenog DPS ,pih sram ih bilo.E da su samo prosetsli da vide fabrike koje rade,grad udvostucen u broju stanovnika,ama prava ljepota…

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Evo apostoli sve “pozlatiše” pa ne znaš kud ćeš!?

Djuro 🇲🇪❤️
Gost
Djuro 🇲🇪❤️

A poznavajuci te ,mislim da ti nikada ne bi radio u fabrici tako ,da 🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫….

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

pa dobro im je a akp izgube vlast nema ih nidje …u srbiju procerani ovdje izdajnici …grebu i zubima i noktima

Miso
Gost
Miso

“trijumfalno pobijede”.

Miki🇲🇪🇲🇪
Gost
Miki🇲🇪🇲🇪

Poslo ih vucko da kupuju licne karte,ali nece im proci !!

Motorman
Gost
Motorman

Ovo dps nikad nije radio

😬😬😬
Gost
😬😬😬

Pa i nije, slikanjem drugih po lokala se nije bavio. Ovo je tuga.

Dunja
Gost
Dunja

E sta rade cerkice ,e da to radi Blazo culo bi se na sva zvona ili dijete Duska Markovica !Ove dvije se ne zaustavljaju od kada im je tajo premijer ostat se ne moze od njih!

Send this to a friend