Politika

DPS: Sad je jasno da je borba SPC za svetinje bila borba za upravljanje državom

Još od vremena kada je Knjaz Danilo odlučio da se odrekne titule vjerskog poglavara i od Crne Gore napravi sekularnu državu, nije se o državnom rukovodstvu raspravljalo po manastirima, niti se u te odluke miješala crkva, saopštili su danas iz Demokratske partije socijalista.

Kako ističu, irektnim miješanjem Episkopskog savjeta u političke pregovore oko formiranja nove vlasti prekršen je Ustav Crne Gore, koji propisuje strogu odvojenost države i crkve.

“Suvišno je pominjati sve dosadašnje izjave velikodostojnika SPC u Crnoj Gori, u kojima su prvo negirali svoje učešće u političkim procesima, potom ga potvrđivali, da bi na kraju najavljivali “povlačenje SPC iz politike”, a potom sami sebe demantovali političkim pregovorima u Ostrogu i pismom Episkopskog savjeta, crkvenog tijela u kojem sjede i strani državljani”, navode u DPS-u.

Upravo to je, dodaju, završna faza izrugivanja vjere i politike.

“Sklapati političke dilove u manastirima, svađati se pred moštima sveca na kojeg su se toliko pozivali čak i na dan izbora, pa čak ni ne demantovati da je bilo verbalnih sukoba na svetom mjestu, nije ništa drugo nego pokazivanje najdubljeg nepoštovanja prema svetinjama za koje su tvrdili da se bore. Njihova borba je, to je sada sasvim jasno, svedena na borbu za fotelje, funkcije i nadmoć u novoj vlasti. Otvorene i neskrivene političke aspiracije, pokazuju da su svetinje bile samo sredstvo za manipulaciju građanima”, dodaju u DPS-u.

Kako kažu, izjave političara, poput Abazovićeve koji uzgred svoju politiku promoviše kao zelenu i liberalnu, da je sa zadovoljstvom otišao na brifing i pregovore o vladi u Ostrog, žalosna su potvrda da je miješanje Crkve u politiku i upravljanje političkim subjektima očigledno postala nova realnost Crne Gore.

“Uzalud pripadnici nove vladajuće koalicije pokušavaju da relativizuju mjesto i vrijeme pregovora i pismo Episkopskog savjeta. Svima je jasno da će se odluke o važnim državnim pitanjima u narednom periodu donositi svuda, samo ne u Vladi. A najviše po manastirima i episkopijama. Uostalom, očigledno je da je od početka “borbe za svetinje”, zapravo bila prije svega borba za upravljanje državom”, zaključuju u Demokratskoj partiji socijalista.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Radosav
Gost
Radosav

Nemam nista proriv promjena alo sto ne ide ne ide. Bog sa ovim ponasanjem nema nikakve veze. Popovi vratite se u Crkvu i molite se za narod u Crkvu ako mislite dobro ovom narodu i drzavi!

sds
Gost
sds

Milo oprosteno ti je sve, vrati se molim te i povedi ovaj narod ponovo u slobodu!

Mladen
Gost
Mladen

Što je ovo. Skup komentatora koji peru svoju savest i patetikom se ograđuju od politike DPS koja je uništila ovu državu u svakom pogledu. Nikad nije kasno za vas komentatore da sagledate da dolaze nove snage sa drugačijim i boljim resenjima.

Marina
Gost
Marina

TO JE ODAAAAVNO JASNO ZABOGA. Mene najvise brine ta njihova sada vec neskrivenost jer mi to govori o tome da ne samo da im se moze sve,pa cak i da ne skrivaju odakle se sve kuva,nego sto je to i otvorena provokacija na bunt gradjanskog dijela CG. Govori i to da im nije bilo dosta haosa proteklih 10 mjeseci ,da… Više »

Marina
Gost
Marina

“Njihova borba je, to je sada sasvim jasno, svedena na borbu za fotelje, funkcije i nadmoć u novoj vlasti. Otvorene i neskrivene političke aspiracije, pokazuju da su svetinje bile samo sredstvo za manipulaciju građanima”

Ovome se nema sto dodati .

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ima, sendvič

Marina
Gost
Marina

“Sklapati političke dilove u manastirima, svađati se pred moštima sveca na kojeg su se toliko pozivali čak i na dan izbora, pa čak ni ne demantovati da je bilo verbalnih sukoba na svetom mjestu, nije ništa drugo nego pokazivanje najdubljeg nepoštovanja prema svetinjama za koje su tvrdili da se bore.”

Sve je ovdje receno ko umije da cita.

Cetinjanin 🇲🇪
Gost
Cetinjanin 🇲🇪

Sad’!? A đe ste bili do sad!?
“Ležali” na ušima i očima!? Svih ovih godina…

Tek sada vidite pokušaj-e “uništavanja” Države, Nacije i Crkve Crne Gore!!!

Cetinjanin 🇲🇪
Gost
Cetinjanin 🇲🇪

TEOKRATIJA!
je nova vlast

Emanon
Gost
Emanon

Da ste nam obezbjedili evropski a ne srednjovekovni standard i demokratiju a ne despotizam nakon vise od 20 godina vase vladavine jos uvjek bi bili na vlasti.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ne bi, da imamo prosječnu platu 1 000 € niko za DPS ne bi glasao.Samo su ovako mogli da kupuju osiromašeni narod za 50€

rokenrola
Gost
rokenrola

Narod je odlucio…

freeMNE
Gost
freeMNE

Vi iz DPSa ste svojim višedecenijskim nečinjenjem doprinjeli da radikalna SPC stavi omču oko vrata građanskoj i sekularnoj CG.
Očigledno ste imali “preča posla” tako da mi vas nije žao.Žao mi je Crnogorkog naroda.

Jelena
Gost
Jelena

E pa gospodo iz DPSa, za koji sam glasala dugi niz godina, iskljucivo i jedino zbog predsjednika partije koji jedini ima politicki, intelektualni, profesionalni i svaki drugi kapacitet da upravlja spoljnopolitickimm, unutrasnjopolitickim i ekonomskopolitickim procesima. O njegovoj zasluzi za nezavisnost ne treba trositi rijeci. Takodje i zbog mog dugogodisnjeg sefa u Vladi predsjednika Djukanovica kojem svi prethodni i naredni ministri… Više »

Tasovac
Gost
Tasovac

Ne. To je bilo potpuno jasno jos kad su odbili povlačenje spornih članova zakona uz neke besmislene izgovore…

Mile
Gost
Mile

Bilo kako bilo,vi ste tu bitku izgubili,i sada vam se zbog tog poraza,urusava mafijaski aparat.To moze biti samo dobro. Tako da,ako je crkva zasluzna za to,hvala crkvi sto nas je oslobodila od vas

Mile
Gost
Mile

Bilo kako bilo,vi ste tu bitku izgubili,i sada vam se zbog tog poraza,urusava mafijaski aparat.To moze biti samo dobro…

Milenko
Gost
Milenko

Sad je kasno. Nije se trebao donositi onaj Zakon. Pogresna procjena situacije.

Doxford
Gost
Doxford

Od rodjenja i do smrti bio sam ,sad sam,bicu…uvijek i jedino Crnogirac.i,vi ste ,gospodo,izdali Crnu Goru.Bez zara,volje,..predali ste drzavu u ruke crkve,cetnika,popova,sektasa..Nijeste se potrudili,mislili ste da ce sama pobjeda doci.Ne moze,uvijek treba narod voditi ZA MNOM.Sad treba braniti Crnu Goru,branicemo je..ne za vas,ne……

Radosav
Gost
Radosav

Interesuje me sta znaci ovo niste se potrudili?
Ne prodaje narod vjeru za veceru

Zarko
Gost
Zarko

Vi biste ostali na vlasti da nije bilo tog zakona…

Malpe
Gost
Malpe

Uzalud je…i čuje se do nebesa, nema više DPS-a!

Djuka
Gost
Djuka

Što čini ova opozicija!

Radosav72
Gost
Radosav72

Papaaaaaaaaaaa

Sunce
Gost
Sunce

Sad ce vam,risto davat penzije i plate ima od brace rusa vidjecemo sramno …popovi vode politiku shvatit cete ubrzo .

Dula
Gost
Dula

Tako je. Njih
Interesuje presto.

nick
Gost
nick

Sad je jasno da ste se vi borili za svoje privilegije, a ne za CG!
Sustinski, nece ovi nista gori biti od vas, jer ni ne mogu.

Oslobodioc 1918
Gost
Oslobodioc 1918

Aj u sumu polako, pa tamo trosite ono sto ste opljackali

duki_cg registrovan
Gost
duki_cg registrovan

Okadiše li parlament ⁉️🤣🤣🤣

Staxe
Gost
Staxe

Ene,a ja mislio vi naučili lekciju…pa zbog ovakve priče ste izgubili izbore, a đe vi je šuMilo?

MNE
Gost
MNE

Ovo je možda i tačno. Ali i u tom slučaju, ovi ne mogu da mrdnu, jer su crnogorci toliko naelektrisani od velikosrpske politike i ideja, da zapravo jedva čekaju da srbi krenu u tu priču… Mislim da se df-u i amfilohiju nikako ne isplati da išta diraju što je do sad napravljeno, a naročito po pitanju nacionalnih simbola, jezika i… Više »

CG CG CG
Gost
CG CG CG

Naelektrisao ih je sami DPS. Vecina nije bila naelektrisana, dok pumpadzije nisu pocele. Drugo te velikosrpske politike i ideje su takve gluposti koje su vam (mislim na sve ostrascene) se uvrzle u razmisljanje da je to cudo jedno. Ono pjevanje Tompsona je nevidjena sramota. Od onoga se normalan coek stidi i pokriva svojim usima. Sta branis od koga cega? Simbole… Više »

Iskren
Gost
Iskren

Slaba izjava DPS-a.

Jacg
Gost
Jacg

Pa sta ste uradili povodom toga NISTA..sami cemo izgleda pihh

🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️
Gost
🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️

Mome djedu je prazan dzep citav zivot
A nece mu biti ni sad puniji
Ali veli djed bar je docekao da vidi I on kako su drugima dzepovi suplji
🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️
Uhhh svasta pisem
Ajd zdrao 🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

Defacto
Gost
Defacto

Ne tuguj nocas, gore glavu 🙂

Idea
Gost
Idea

Nije samo crkva agitovala,nego i sve izbjeglice koje je dps udomio,uposlio,a oni ovako su uzvratili.

Lisboa
Gost
Lisboa

Ne nije bila borba za upravljanje Držsvom, ne go ste vi napadsjuči Crkvu izgubili upravljanje Državom…. a to nije isto… Nuđeno vam je da povučite zakon na doradu , i staju Litije. Vi umjesto da povuče te zakon, ne za to što je Crkva jaka, već što mu treba dorada. Vi to nećete već 70% Pravoslsvaca na Litijama nazivate Fašistima,… Više »

za po ure
Gost
za po ure

ne ne ne …. 30% su fašisti

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Doslo vrijeme da se novo proba

Gusinje
Gost
Gusinje

15 vijek i sunovrat ljudskog uma-Popovi određuju ko će biti u vladi-Litije se nastavljaju ,dokle ,nadajmo se neće dugo jer će oni veoma brzo oci povaditi između sebe zbog plijena.Nemogu vjerovati da je Crna Gora puna Četnika ,kako je moguće da se iz ličnog inata glasa protiv svoje države -Liberali i to kao oni okorjeli dali glasove cetnickoj ideologiji iz… Više »

Riječanin
Gost
Riječanin

YOvo što Vi sad pišete u vidu saopštenja bilo je jasno svakom od samog početka ,osim Vama.Umjesto da reagujete energično i sasježete u korijeni pokušaj ukidanja države,vi ste dozvolili da rade što im je volja i na kraju da dodju na vlast,što će im omogućiti da vremenom ukinu državu i da je pripoje Srbiji.Moje je mišljenje da g.Djukanović treba da… Više »

Djuka
Gost
Djuka

Samo dok se fabrika čokolade otvori, svi će dolaziti da rade u Cetinje.

Ananas
Gost
Ananas

Zbog vas smo tu dje jesmo! Gajili ste guju u njedrima, dok vam je odgovarala. Ovo je sve trebalo 2006 rascistiti, a ne 14 god od obnove nezavisnosti. Crnogorska crkva je odavno obnovljena, trebali ste je podrzati, a ne se cjenkat s Angilohijem. Sad mi, cistokrvni Crnogorci placamo!

nepristrasan
Gost
nepristrasan

pa da ste poslusali SDP predlog o smanjenju PDV a , i povecanja plata radnicima u januaru , danas nebi nista bilo od srbadije , kad narodu das malo para nebi glasovi leceli abazovicu i becicu . prazan stomak ne bira . valjda ce nekad crna gora biti srecna drzava , sad smo opet predali drzavu posrbicama , pa vi… Više »

Eto tako
Gost
Eto tako

A vi pod parolom odbrane drzave patriotski opljackali drzavu.

Soko
Gost
Soko

Ako je ustav prekrsen onda nema nove vlade. Ustav je najveci I obavezujuci pravni akt, svako krsenje ustava donosi direktne posledice a I ovakvim slucajevima I ponistenje izbora

Mi smo
Gost
Mi smo

Ma da se dps oduzmu prostorije skcg pa da vidimo gdje ce oni sastanciti.

Ribnica
Gost
Ribnica

Gospodo Iz DPSa da ste vodili racuna o obicnom covjeku i da nijeste toliko se bahato ponasali bilo bi Ok. Ovako bih od srca zelio da te uspjesne Bizmisene pozatvaraju i zaplijene imovinu. A ocistite redove od laznih Patriota bice bolje. DA JE VJECNA CRNA GORA. Za sve ista bez razlika.

Zdrahan
Gost
Zdrahan

Dps nema pravo da prica o svetinjama,njihov vodja je Mosti Svetog Vasilija nazvao kostima,litije ludackim pokretom !

Njegoš
Gost
Njegoš

😂😂😂😂😂😂 Jasno je to 20 godina, no ste ga vi zarad srpskih glasova držali i dozvolili mu da rovari po CG, a Crnogorce kažnjavali, stiglo vam na naplatu

Perica
Gost
Perica

Nadjoste li Milasha,evo javljaju da se izgubio u sumi pa nije mogao doci danas na skupstinu🙃

mala murtenica
Gost
mala murtenica

Izmisljate tollu vodu … spc je dos gajio kao ukvasu za razdor kako bi imao pogonsko gorivo za izbore ..ali …kvasac kad zaboravis on preraste i raspe se ….
DPS je od gotovine napravio veresiju i predao Crnu Goru spc na tacni…sad zavisimo od Dritana i Becica da krote cetnike …

Support
Gost
Support

Stvarno. Ovakvo blagostanje da nam ukradu popovi. Al je đavo al su mađije?

Mrki
Gost
Mrki

Pa vi ste uveli crkvu u ovaj proces…pa ste posle pred izbore isli da ih molite da zamrznete primjenu zakona pa su vas ispratili i onda drvlje i kamenje

Vito
Gost
Vito

A sad adio 😂

Mugambe
Gost
Mugambe

Pametnije drugi put-je li moguće da se to tek sad kapira

Mister no
Gost
Mister no

Dali mogu ovi popovi kad formiraju vlast da vrate inkviziciju,imam jednu babu u komsiluk,mislim da je vjestica.

Komentar
Gost
Komentar

Okle vam u sumi domet i internet?Nisu ni gerilci kao nekad sto su bili.

Lscg
Gost
Lscg

Ovo svako normalan vidi, sem poslusnici koncerna Vijesti

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Što veli Vođa, je li mu hladno u šumi ? Je li ponio šator da ne pokisne po ovoj kiši ?

Njegoš
Gost
Njegoš

Što veli risto ajatolah kako mu je u pećini, Kapičić je bio zakon za bradate pećinare 😂😂😂😂😂

Svijest
Gost
Svijest

A munje i gromovi? Nebo se otvorilo?! Zbog čega?! Da nije zbog slobode,avetinje neznavene!

Svijest
Gost
Svijest

Tek ćeš da vidiš Vodju. Gospodin čovjek.

Bernini
Gost
Bernini

Evo ga palikuća!!

Soko
Gost
Soko

E moj kralju. Zbog kuce citaj drzave smo uvjek bili u Sumi. I 18 Ako te bas zanima I to zbog sake domacih izdajnike I leave ljubavi brace is srbije. Vjecna je ovo zemlja I narod I uvjek pobjedjuje

Svijest
Gost
Svijest

Vodja je vodja! Bez njega se ne možeš ni prekrstit’.Amin.

Komita
Gost
Komita

Vodja je vidio prije svih sto SPC sprema Crnoj Gori,bolje u sumu kao komite nego u srednji vijek sa klerosovinistima.

Žarko
Gost
Žarko

Ćuti kukavice iza tastature
Wc-a u kuću nemaš!

Ass
Gost
Ass

pitaj ti Zdravka i Bata hoce li opet slavit podgoricku skupstinu i neka pozovu cetnika sto vise pa neka kazu auuuuuu ovo mi slucajno

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Tzv. dps crnogorci !

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Na mnogaja ljeta nas dobri Djedo! Odbrani Crni Goru od nemani.

Role je king
Gost
Role je king

Veliki vjernice…

Svijest
Gost
Svijest

O djedovo unuče ljubi te djedo.Avetinjo

Mirko
Gost
Mirko

Ne branila me onakva neman! Ono dobar covjek.. E kuku nama ako je djedo dobar covjek, sto kune i zavadi nas vise nego politicari.

nepristrasan
Gost
nepristrasan

popusice djedo ako ne sad za godinu dvije tri , pokrenut je zakon o slobodi vjeroispovjesti ♥️

Bobo
Gost
Bobo

Odbrani ‘djedo’ Kosovo i Krajinu ako predjes granicu .

Žarko
Gost
Žarko

Fuj🤮🤮

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ajmoooo lagano u penziju
Mladji I pametniji su stigli ..Necete dati kao kkrnjace

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

mladi
lijepi
i pametni
?????????
nekako čudno miriše.

Žarko
Gost
Žarko

Mladi????
Hahahhaha pametniji????
Hahahhahahahhaha! Pozdravi tatu…no ne možeš, izbačio te iz kuće

Samo lagano
Gost
Samo lagano

Mnogi su dosli nego je preveliki red od komunjara pa cekajte I vi docicete na red samo strpljivo Ostrog vas ceka da se pomolite Sv Vasijiju I da ga zamolite da vam grijehe oprosti …

Stanje stvari
Gost
Stanje stvari

Pravopis za osnovnu školu u ruke. Poslije možete iskazati mišljenje

mala murtenica
Gost
mala murtenica

Kao daka davidovic i karadzic ..je li tako ..i arkan…taj blagoslov Crnkgorcima nije potreban ..to je okuoatorska crkva u Crnoj Gori.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ne rugaj se

Žarko
Gost
Žarko

Terapiju si zaboravio

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

E bas me uplasi Vasilijem i Ostrogom.
Iskoristava crkva , manipulise …
Iza toga stoje samo PARE…PARE…PARE..

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

U to vjeruju primitivci i oni sto u zivotu rade
zlodjela pa ajde da probaju …ne moze da skodi!

Mitar
Gost
Mitar

To je jasno kao dan.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

To je jasno od PRVE litije.

ND123
Gost
ND123

“Putuj igumane i ne brini za manastir”

Žarko
Gost
Žarko

Putovao ga ti tako ka što nama želio

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Tako je isto i vasa borba bila,ne za drzavu ,nego za licno bogacenje..unistili ste sve sto se moglo,napunili dzepove i sad pricate nesto

CrnogoraC
Gost
CrnogoraC

Nije ni njihova bila ispravna i nije ni ova sada… kao što je opozicija upozoravala njih na to bogacenje i sada oni upozoravaju ono sto ne valja kod nove vlasti… A što ovi su ti siromašni iz opozicije? Jedni pošli drugi došli…

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Samo Dps smo vidjeli na djelu a ove nove nismo,sacekajmo pa sudimo onda …

Živa istina
Gost
Živa istina

Jedino sto je sada jasno je da ste vi prošlost….sve ostalo je manje bitno

Mirko
Gost
Mirko

Aham, samo ne bilo bitno skinut Dps, ostalo je sve nebitno? Dovoljno ste rekli. Pih

Žarko
Gost
Žarko

Prošlost si ti…svojoj ženi…odavno

Penzioner
Gost
Penzioner

Taj Knežević nikad uspjeti neće.

Vozi misko
Gost
Vozi misko

Ako kanis pobjediti ne smijes izgubiti.Naravoucenje:Ne udaraj na jaceg od seba.

Blavor
Gost
Blavor

Jeste,pobijedio vas je starac ili smo mi svi naivni pa ne vidimo da ste namjerno izgubili…

Piroska
Gost
Piroska

Nemojmo da se zavaravamo da se mi, sve balkanske drzavice, vise ista pitamo. Srbija je opkoljena NATO drzavama sa svake strane. Vidjeli smo kako je Tramp “nasadio” Vucica kao djaka ispred sebe, kao “malog” prestupnika koji mora da se pokaje da bi dobio “sargarepu”. Vladu nam nece sastavljati Amfilohije, to je prica za ove litijase,…..sve ce se zavrsavati u americkoj,… Više »

Živa istina
Gost
Živa istina

I švajcarska je okružena NATO zemljama pa je neutralna,kakve ti budalastine pišeš ….

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Ambasada Engleske 😂
🐑🐑🐑

Baraka
Gost
Baraka

Popa Rista za mandatara, premda je dobar i Rukoljub. Dobijace dnevne zapovijesti od popa, i taman ka da ue Risto tu dje treba. A Risto ce i dalje da zaj….a narod, ksko je i navikao….. E nasto li svedese ovu jadnu Crnu Goru, sram in bilo..

Commentator
Gost
Commentator

Okupili ste po opštinskim odborima ljude koji su tu radi interesa, a ne idej, vjerovatno su neki išli i na litije. Izgubili ste odnos sa realnošću, kao da ste bili slijepi. Forsirali ste ljude na vrhu koji su u javnosti izazivali negativne reakcije, ali vi niste odustajali. Mjerkali ste između partijskog interesa i interesa države, dajući prednost ovom prvom. Htjeli… Više »

freeMNE
Gost
freeMNE

Bravo za komentar,nema se šta dodati!

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Odlican komentar. Bravo!!! Dps je unistio Nasu zemlju. Sad treba Srbi da nam se pitaju sa zastavom i grbom. U kojoj to drzavi ima. Tragedija.

PUKLO SVE
Gost
PUKLO SVE

E sad sto cete bez vitamina ?
A posiljke padaju

Svijest
Gost
Svijest

Vitamina u Albaniji kolko voliš,čuš

Svijest
Gost
Svijest

Kod djeda pod oltar po.vitamine

Svijest
Gost
Svijest

Tata vas samo posmatra…

Putnik
Gost
Putnik

To onaj iz šume?

Mi smo
Gost
Mi smo

Ide mile….

Rašo
Gost
Rašo

DPS nije prstom mrdnuo da spriječi sunovrat koji predvodi okupatorska crkva u Crnoj Gori. Postavili nesposobne kadrove na ključna mjesta, i sad vide rezultat. Užas ko se našao na čelu države.

Madera
Gost
Madera

Boli li vas to nešto ?
Sve vam se vraća za naplatu, a nista je koliko ste zaslužili!

Žarko
Gost
Žarko

Imaš li roda i poroda vjerniče?
Vodi računa o čemu pričaš… Ako se bude naplaćivalo bojim se da ćeš se pokajati jer kletve se vraćaju

Struko muko
Gost
Struko muko

E sad lelecete za onim milionima sto ce NAS o jadu zabaviti koliko ste pokrali
Sram vas bilo

Zagor
Gost
Zagor

Pustili ste ih, a trebalo fino u setnju po ulica , brzo bi oladili

Commentator
Gost
Commentator

To je bilo jasno svima svo vrijeme. Nije valjda da vi to niste shvatili? Jeste, naravno, ali ste tako traljavo sve to odradili da je to nevjerovatno. Neoprostivo za partiju s toliko iskustva. I sad bi bilo bolje da umjesto priče odradite nešto da nas izvadite iz četničkih čeljusti.

Arlekin
Gost
Arlekin

…i vratite nas u vaše čeljusti.

Petrovic
Gost
Petrovic

Koja sramota neslusaju svoju him nu u drugim zemlja ma bili bi izbaceni iz politicke. Objavite I’m imena I slike da vidimo te patriote

Mitra
Gost
Mitra

kakva himna takva vlast lopovska,al proslo

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Xaxaxa Crna Gora ne prolazi. Vlast se mijenja svake cetiri godine, ja mislim. Mars

Sara
Gost
Sara

Ko ce ovo trpjet 4 godine ,trpjeli smo i ovako ,a sada gore..

Žarko
Gost
Žarko

@Mitra – krave pomuzi

Lena
Gost
Lena

Tužiću te lopovko!

Jacg
Gost
Jacg

Ajde pametnice da neces vidovdan da ti se peva mozda

Milo za drago
Gost
Milo za drago

Dobro je zamalo im i unuci postadose milioneri i vlasnici kafica i raznih monopola i biznisa.na vrijeme su zaustavljeni.

Verem
Gost
Verem

To nam je od pocetka bilo jasno. A vama nije? Zato ste cutali i nista ne preduzimali?

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Ko gubi ima pravo da se ljuti i da izmišlja razloge i da pronalazi opravdanja svog poraza.

Salinitet
Gost
Salinitet

Sad ste se sjetili da stancate saopštenja, a dok su litijasi mahali ikonama bili ste uspavani. Stavite prst na celo šta je dovelo do toga da ljudi koji pošteno i iskreno vole svoju zemlju zaokruzise ovaj put u beznadežno. Mjera! Kada se izgubila mjera! Sada je vrijeme za duboku samokritiku, a onda će doći vrijeme za pregrupisavanje i napad.

MNE ❤🇲🇪💚
Gost
MNE ❤🇲🇪💚

Jasno je to od početka. Nego, kao neko ko vas je glasao na ovim izborima (kao nužno ili manje zlo), moram da pitam jesu li vama jasne vaše greške, vaši namjerni i nenamjerni propusti, vaša politika kupovine lojalnosti umjesto zadržavanja stvarno lojalnih, vaša inertnost po pitanju ekonomije i zabijanje glave u pijesak pred identitetskim pitanjima, vaše propuštene šanse 2006. i… Više »

Commentator
Gost
Commentator

Bravo! Nadam se da će pročitati ovo.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Bravo za svaku rijec. Potpisujem.

sasa
Gost
sasa

Ne , nije im jasno jer da jeste ne bi danas u skupstini bili isti ovi koji su doveli do ovoga. Kordinatori ? Cega ? Da li ih je danas sramota kako du kordinirali izbornom kampanjom i svim ostalim ? Da su svjesni sta su uradili danas bi ustupili svoja mjesta sposonijima (a ima ih mnogo. ) i izvinuli se… Više »

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Ovo je bilo borba dobrog i zla (dps)

Bokelj
Gost
Bokelj

trenutno zlo vodi, a dps se bori između dobra i zla.

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Svak je to vidio osim vas vi ste ih pustili

Milosav
Gost
Milosav

Samo da ste se sjetili malog covjeka ne bi doslo do ovoga no ne mogaste od meleona i luj vitona ,hvala vam

Pretty Brennah
Gost
Pretty Brennah

You lost. Get over it.

Svijest
Gost
Svijest

Jedini gubitnici ste vi.razjarena rulja bez cilja i smisla.

pero
Gost
pero

ciljevi su jasni, sta pricas?

Tiki
Gost
Tiki

Ziva istina. Dobrodosli u pravoslavnu dzamahiriju

Hydra
Gost
Hydra

Glavni je Njegovo Sveprokletstvo Politikolit Asimilohije.

Zemljanin
Gost
Zemljanin

Drzavu moramo braniti zajedno.Prijete nasim ljudima,provociraju,uznemiravaju porodice.Mislim da moramo zbiti redove i krenuti u ofanzivu,da shvate da se necemo povuc.Ukoliko ne bude adekvatne reakcije doci ce do osipanja birackog tijela i bicemo izlozeni nemilosrdnom progonu.

RSB
Gost
RSB

Idemo u šumu?

Dosta vise
Gost
Dosta vise

Ubrzo ces shvatit đe ce poc takvi ko ti.Nista niste naucili iz Hrvatske,Bosne i Kosova.Polovni traktori nisu skupi,mada ih daje ”srpska kuca” ako glasas DF.

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Za sve ovo je milo kriv,pustio je popove da se gomilaju po cg i sad popovi sastavljaju vladu po manastirima

Kenan
Gost
Kenan

NIJE MILO KRIV a NI POPOVI, krivi su svi iz ministarstava… Npr. Cijela magistrla sa sjevera ka moru zatrpana smecem na svakom parkingu nidje kante za smece, licno Sam im pisao vise puta da je to ruglo I sramota, sramota me ljudi Koji su doputovali Samnom 2000 km. NIKAD niko nije odgovorio…. Takvi I slicno su krivi….

Leka
Gost
Leka

Tuzna Crna Gora,sa vrata Evrope pravac u petnesti vjek.

max
Gost
max

Kakav gadluk,a nisu ni počeli…

Nikola
Gost
Nikola

A vi ste ih puštili..Niko drugi..

Nikola
Gost
Nikola

Sram ih bilo.

Send this to a friend