Politika

DPS Šavnik: Adžić da ispita svako eventualno postojanje sumnje da se u našoj opštini vrše predizborne zloupotrebe

Filip Adžić, Foto: RTNK

S obzirom na to da je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić izjavio da se u opštini Šavnik uočava drastičan porast prijava promjena prebivališta, što, kako je rekao, upućuje na postojanje sumnje da se vrše “predizborne zloupotrebe”, pozivamo ga da postupi u skladu sa propisanim nadležnostima MUP-a na čijem je čelu, poručili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalsita (DPS) Šavnik.

<<<Adžić: Policija i Tužilaštvo preispituju moguće zloupotrebe promjene prebivališta<<<

“Kao partija koja vrši vlast u ovoj opštini, želimo da izrazimo zahvalnost ministru što je ukazao na ovaj slučaj, ali i da ga podsjetimo da se nalazi na čelu državnog organa koji ima ovlašćenja da utvrdi sve činjenice u vezi sa nekom radnjom, pa i da je onemogući ako je ona u suprotnosti za zakonom”, naglasili su iz šavničkog DPS-a.

Očekuju od ministra u tehničkom mandatu, da javnost obavijesti o, kako kažu, konačnom rezultatu postupanja nadležnih organa.

“U suprotnom, sve što je iznio, smatraće se samo kao predizborni marketing odlazećeg ministra i nepotrebno uznemiravanje građana”, zaključuju iz DPS Šavnik.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Darija
Gost
Darija

Kako te Raško prizemljio danas. Očisti se

Vujke
Gost
Vujke

Ne samo Šavnik nego i Budva, Pljevlja i Žabljak!!!!

Send this to a friend