Politika

DPS se izvinjava Jokiću: Neodgovorno ponašenje pojedinca nije naš stav

Savjet mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore se izvinjava Vladimiru Jokiću i svim građanima kod kojih je poruka neodgovornog pojedinca postavljena na Facebook stranici Savjeta mladih DPS Kotor izazvala bilo kakvu vrstu nelagode, saopštio je predsjednik tog savjeta Nikola Pešić.

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić uputio je krivičnu prijavu povodom, kako je ranije kazao, javnog poziva Savjeta mladih DPS Kotor na linč.

“Manir političke borbe Savjeta mladih DPS nijesu prijetnje bilo koje vrste političkim protivnicima, već isključivo snaga argumenata. Neodgovorno ponašanje pojedinaca nikako nije stav Savjeta mladih DPS, povlači za sobom zakonsku odgovornost, ali i odgovornost pred drugim kolegama u partiji koje svojim ponašanjem I u politici I u svakodnevnom životu mogu da posluže za primjer”, dodao je on.

Savjet mladih DPS će se, tvrdi Pešić,  uvijek strogo držati principa pojedinačne odgovornosti za svaki sličan potez, bilo u ovoj  ili nekoj drugoj partiji.

“Istovremeno, to nas neće omesti u borbi za realizaciju naših političkih ciljeva, koju ćemo nastaviti da vodimo snagom argumenata, činjenica i isključivo na terenu politike”, zaključuje on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
crnogorac
Gost
crnogorac

Neodgovorno ponašanje pojedinca je odgovornost partije, ovaj Pešić je rijetko odvratna faca

duduk
Gost
duduk

crnogorac, AUFF, TEBI SU SVI PRAVI CRNOGORCI ODVRATNI, TEBI SAMO GEDĐE PAŠU…

mazalica
Gost
mazalica

Ovaj pesic vozi mercedes ,zatamljen nemos vidjet ko je unutra iako je to zakonom zabranjeno a nama maze oci a on prvi koristi privilegije pogodnih ljudi .

Gradjanin 13
Gost
Gradjanin 13

Ne vozi mercedesa vise nego BMW X5..nisi dobro informisan..a i sve mu nelegalno bilo sto ima tamna stakla, vidite sta drugi rade…

građanka CG
Gost
građanka CG

Neka se on nama izvini za državne zastave, za svoje dvojno državljanstvo, za nepoštovanje ministara, za ukupno svoje nevaspitanje i drskost

Omladinac dps
Gost
Omladinac dps

Sta se ti Pesicu izvinjavas u moje ime??? U svoje kako hoces, od mene palite i ti i taj sto je to napisao. Te kolektivne patetike me zaobidji a to cu ti reci i kad se vidimo.

Nepoz
Gost
Nepoz

Ovo je sramota sto je napisano i korektno je izviniti se koja god partija da je u pitanju..
A ti sto pises ovdje bolje to reci tamo u partiju ili njemu direktno ali treba imati petlju i ovo sto si napisao reci usmeno…

NHM
Gost
NHM

Ih, kako se glumi demokratija unutar partije. Kao da smiješ što da bekneš šefu mladih, isto kao što se ni on ne pita šta će da izjavi. Sve slobodan mislilac do slobodnog mislioca u dps-u, ludilo, ovo-ono…

Monarch Highlan
Gost
Monarch Highlan

Ma nije ludilo samo u DPS-U vec u cijeloj nasoj CG.

prcprc
Gost
prcprc

Dje sad udariste na Demokrate u sred tuce s DF-om. Vidi se da ste mladi neznaveni DPS. Sad se izvinjvajte kad ste oprani iz vrha partije.

Vaso
Gost
Vaso

Omladina,mladi iz DPS?
Svašta. Samo učite albanski drugarski
pozdrav : Shipu racq!

NHM
Gost
NHM

Ako dpsovce pitate, i po Budvi su vršljali samo pojedinci. Nešto mnogo tih pojedinaca…

Ida
Gost
Ida

Zar u redovima DPS ima “neodgovornih pojedinaca”? Ma je li to moguće?

bred
Gost
bred

Ida, A U TVOM DFu SU SVI NEODGOVORNI, KAKO TO TUMAČIŠ?

Ida
Gost
Ida

bred, što se tiče partija, ja nemam “svojih”, svi su mi tuđi, imam diplomu visokoškolca, žuljevite ruke, čist obraz, i ostala sam svoja.

Ljuta
Gost
Ljuta

cist obraz..netaknuta…e bas ti vjerujem

Virus
Gost
Virus

Hahahaha

Send this to a friend