Politika

I DPS siguran u pobjedu, kažu da su Demokrate četiri puta lošije od njih

Demokratska partija socijalista će na lokalnim izborima u Podgorici ostvariti još jednu ubjedljivu pobjedu, smatraju u klubu odbornika DPS Glavnog grada.

Oni su reagovali na saopštenje Demokrata.

Saopštenje Kluba odbornika DPS u Skupštini Glavnog grada prenosimo u cjelosti

Demokrate i u najnovijem saopštenju izbjegavaji da kažu je li tačno da je njihov predsjednik, prvi čovjek partije, Aleksa Bečić ostvario gotovo četiri puta lošiji izborni rezultat od kandidata Demokratske partije socijalistana na izborima u Podgorici? Iako se mi time ne hvalimo, jer je to za DPS očekivano, neka Demokrate tu dilemu oko rejtinga svoje partije riješe prvo sa svojim koalicionim partnerima koji im gotovo svakodnevno nabrajaju poraze koje su doživjeli, ne samo u Podgorici. Naravno, javnost nije ni očekivala od Demokrata da makar jednom saopšte podatke koji su tačni, jer je to u suprotnosti sa političkim bićem ove partije koja je i nastala iz podjela uzrokovanih upravo izborima u Podgorici.

Dakle, recite građanima Podgorice i vašim koalicionim partenrima koji rezultat je “vaš” Aleksa ostavario u trci za gradonačelnika. To je najbolji odgovor na vaše tvrdnje o navodnom fabrikovanju rezultata javnog mnjenja. A nećemo zaboraviri da podsjetimo javnost na vaše neistine i nakon izbora koji predstoje, na kojima će DPS ostvariti još jednu ubjedljivu pobjedu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sorella
Gost
Sorella

Ne znam do kad Demagozi planiraju da zavaravaju i obmanjuju javnost laznim istrazivanjima ?

Bosko
Gost
Bosko

Za Demokrate je ocekivano da su ostvarili tako los rezultat, to nije nista novo niti strasno nego sasvim ocekivano.

Jovana
Gost
Jovana

Demokratama ne moze pomoci ni da obilaze narod 24/7, jer nama su oni dosadili samo nas zatrpavaju bespotrebnom pricom!

Mili
Gost
Mili

Navikli smo na lazi koje nam plasiraju Demokrate, tako da neka se pripreme za poraz. Ne mogu se uoporedjivati sa vama nikako.

Dana
Gost
Dana

Dosta nam je lazi i manipulacija od strane Demokrata, zna narod ko su i sta su. Neka se spuste na zemlju. Do koljena vam nijesu.

Jana
Gost
Jana

Malo ste rekli, Demokrate su sto svjetlosnih godina slabije od vas.

crnogorac
Gost
crnogorac

Istorija vas zove, a dostinu ZIKS

Gost
Gost
Gost

DPS je sledeće godine nova opozicija u Skupštini Glavnog grada. Neko će novi biti Gradonačelnik/ca.

Send this to a friend