Politika

DPS: Svako iole politički pismen zna da smo najjača partija u Crnoj Gori

ilustracija

Povodom učestalog plasiranje medijskih spinova  u kojima se tendenciozno i neprofesionalno Demokratskoj partiji socijalista Crne Gore pripisuje pad popularnosti, i to tako što se zlonamjerno  upoređuju podaci sa parlamentarnih  i lokalnih izbora, za koje svako iole politički pismen zna da su neuporedivi, želimo da podsjetimo da je DPS više decenija najjača partija na crnogorskoj političkoj sceni, i  jedna od rijetkih partija na evropskom prostoru čija popularnost godinama unazad, u kontinuitetu iznosi imeđu 40 i 45 procenata, saopštili su iz ove partije.

Iz DPS-a ističu da ovako visoka podrška birača, predstavlja pravi politički podvig za zemlje koje su prošle tranziciju.

Takođe, kako dodaju, ovaj rezultat je impresivan, ako posmatrano i u regionalnom i širem kontekstu.

“Činjenica je da Demokratska partija socijalista na  svakim novim izborima osvaja gotovo isto ili ubjedljivo više glasova od svih opozicionih partija zajedno! Iz izbornog procesa u proces uglavnom uspijevamo da svojom politikom, a prije svega postignutim rezultatima, animiramo sve više birača. Kao poseban uspjeh ističemo to da Demokratska partija socijalista, kao stranka građanske orijentacije, uživa izuzetno visoku podršku u multietničkim sredinama.  Na posljednjim izborima u  Mojkovcu imali smo preko 200 glasova više u odnosu na prije četiri godine! Slična  situacija je i u Petnjici, gdje je rezultat bolji za oko 300 glasova. U Beranama je broj birača koji su dali glas našoj listi povećan za oko 200 u odnosu na posljednje lokalne izbore.  Na Cetinju smo osvojili 45 odsto glasova, u Beranama 46, Petnjici 60, u Mojkovcu 55 posto”, kaže se u saopštenju ove partije.

Visoko povjerenje birača, kako ističu, čini im čast i motiviše nas da politiku unaprjeđuju i predano rade na ostvarenju postavljenih ciljeva.

“Dakle, ovo su činjenice. Sve ostalo su jalovi medijski spinovi koji se, doduše, godinama serviraju  crnogorskoj javnosti  iz istih  centara. Koliko su uspješni  dokazuje i činjenica da je naša partija uprkos svim hajkama i kampanjama koje su protiv nje vođene, i dalje najjača, sa najsnažnijim uporištem u biračkom tijelu, dok se opoziciono – medijski lobi, koji od izbora do izbora mijenja favorite, sve ove godine  sa svoje prilično inferiorne pozicije, nije ni pomakao. Ni uz pomoć našeg dojučerašnjeg koalicionog partnera”, zaključuju oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
niksic
Gost
niksic

TI,COTEK ,ILI BOLJE CUTUK,ZNAS LI KO JE SPASIJO CRNU GORU OD RATA,KO NAM JE DJECU SACUVAO DA NE RATUJU,KO NAM JE VRATIO DRZAVU!MILO DJUKANOVIC,ZIVIO 100 GODINA,PONOS I DIKA CRNE GORE…

Ćotek
Gost
Ćotek

Lopovi, to ste!

Sale
Gost
Sale

Svako iole politicki pismen zna da nijeste najaca partija, da jeste nebi ste ucjenjivali i kupovali glasace.

Bane
Gost
Bane

Organizuj te slobodne izbore, da vidimo kako ste najaci.

Bond
Gost
Bond

Mislim da narocito sad povjerenje gradjana u dps sve vise i vise raste.

Orange
Gost
Orange

Pa to je i ocigledno, pogledajte samo kolikolu imate posrsku.

Trebjesaa
Gost
Trebjesaa

e nausecenije I dps

ana
Gost
ana

u sve držane službe moraju vas glasat , a robijaši isto tako. a kako je mladima kod privatnika ili stranih comp.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Istina..al malo ste uradili …

Miki Ba
Gost
Miki Ba

Bez zloupotreba, na slobodnim izborima ne bi bili sigurno.

Jokan
Gost
Jokan

Najjači jeste, ali niste dobri!

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Aaa ha ha haaa jes kako ne! Sada ćete 15 aprila vidjeti koliko ste najača partija!

Send this to a friend