Politika

DPS Tivat: Bićemo i dalje najjača partija u Crnoj Gori

Sinoć je održana sjednica Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Tivat u proširenom sastavu, kojom je predsjedavala predsjednica Jovanka Laličić.

Na sjednici je vođena konstruktivna rasprava o Nacrtima kongresnih dokumenata, odnosno o Izvještaju o radu Partije između VII i VIII Kongresa, Statutu Partije, kao i o Programu rada za naredni četvorogodišnji period. Na Nacrt statuta, od strane članova Opštinskog odbora, date su određene primjedbe koje će, u skladu sa akcionim planom, biti dostavljene Glavnom odboru na dalje razmatranje i postupanje.

Opštinski odbor je jednoglasno ocijenio da su dostavljeni dokumenti o kojima se raspravljalo i koji će biti usvojeni na Kongresu partije, a koji će se održati 30. novembra ove godine, garantuju da će Demokratska partija socijalista i dalje biti najjača partija u Crnoj Gori. Takođe, razmatrani dokumenti predstavljaju dobru podlogu za nastavak uspješnog vođenja politike kojom se omogućava dalji ekonomski i demokratski razvoj države i garantuje prosperitet svih građana Crne Gore.

U drugom dijelu sjednice, predsjednica Opštinskog odbora DPS-a Tivat, Jovanka Laličić informisala je prisutne sa predstojećim partijskim obavezama i aktivnostima, sa posebnim značajem na pripremi partijske infrastrukture za predstojeće redovne lokalne izbore u Tivtu koji će biti održani početkom 2020. godine.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
MismoTeodorusVaran
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mismo
Gost
Mismo

Dugovi, duboki dzepovi

Teodorus
Gost
Teodorus

Ocete te sigurno sa ovako postenim predsjednikom opstine, daleko dogurat!?

Varan
Gost
Varan

Hoće, no što će, po grada će raditi u opštini, imaće zamjenik zamjenika zamjenika, zamjenika. A druga polovina će biti raspodjeljena po komunalnom, aerodromu, vodovodu, I elektro distribuciji, nemam nista protiv DPSa, ali smanjite malo ovo partijsko zapošljavanje, jer nas građane košta svaki vaš radnik.

Send this to a friend