Politika

DPS Tivat: Dubravka Nikčević predvodiće listu na predstojećim lokalnim izborima

Dubravka Nikčević

Na sinoć održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS Tivat, mr Dubravka Nikčević, aktuelna predsjednica partije u toj opštini, jednoglasno je izabrana za nositeljku liste na oktobarskim izborima u Tivtu, saopštio je tivatski DPS.

“Nikčevićeva je svojim prethodnim radnim angažmanom i aktivnostima, kako kao dugogodišnja direktorica Turističke organizacije Tivat, tako i kao sekretarka za kulturu i društvene djelatnosti u lokalnoj upravi, dokazala svoju profesionalnost, odgovornost prema poslu i stekla reputaciju žene koja ima razumijevanja, kompromisni pristup i u koju građani imaju povjerenje”, istakli su u saopštenju.

Ona je rođena 1965. godine u Kotoru gdje je i magistrirala na Fakultetu za turizam.

Opštinski odbor DPS Tivat je, kako su naveli, prihvatio prijedlog Izbornog programa, koji osim naglašene razvojne, ima i opšte društvenu komponentu sa ciljem da Izborni program bude usaglašen sa realnim potrebama građana Tivta.

DPS Tivat, naglasili su, dijeli uvjerenje da će predstojeći izbori u Tivtu pokazati zrelost i biti rezultat promišljanja naših građana da jedino jak, reformisani DPS sa, kako kažu, ljudima koji su stručni i spremni da rješavaju probleme i “koji će pokazati da samo zajedno možemo obezbijediti prosperitet, stabilnost i ekonomski razvoj Tivta”.

“Takođe, očekuje se dogovor sa potencionalnim koalicionim partnerima koji svoje učešće u koalicionom aranžmanu verifikuju ovih dana, a sa kojima DPS treba da jedinstveno i odlučno odgovori izazovu na lokalnim izborima 23. oktobra. Poruka je jasna: Zajedno, snažno, pametno – u interesu svih građana Tivta”, poručuju u saopštenju.

5

avatar
1000
4
1
0
 
5
MomakSasaZokaSlavicaTijana
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Momak
Gost
Momak

Bravo Duda! Neka je sa srećom!
Moj glas ide Vama!

Sasa
Gost
Sasa

Divna zena..srerno DPS- u i svim PROCRNOGORSKIM partijama u Tivtu…DA JE VJECNA CRNA GORA🇲🇪🇲🇪

Slavica
Gost
Slavica

Samo naprije u pobjede

Tijana
Gost
Tijana

Srećno!

Zoka
Gost
Zoka

Srecno.I da razum ovoga puta prevlada sujetu i inat.Da skinemo klerofasiste i zalutale brdjane sa grbace.

Send this to a friend