Politika

DPS Tuzi: Đeljošaj samo želi da stiče političke poene

Tuzi

Očigledno da predsjedniku opštine Tuzi Niku Đeljošaju nije stalo do pronalaženja rješenja tj. do podjele imovine između Glavnog grada i Opštine Tuzi već, prvenstveno, želja da, u svrhu dnevne politike, prigrabi koji politički poen, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Tuzi.

“Nikako, po nama, nijesu smjeli da prvi potezi vlasti u Tuzima bude ucjenjivanje prema Glavnom gradu, i državnim institucijama, ako se zna da ne nepostoje razlozi za to. Uostalom, nedavno je Vlada Crne Gore, u svrhu nesmetanog funkcionisanja opštine Tuzi, uplatila pomoć u iznosu od pola milona eura, što je za svaku pohvalu”, smatraju u OO DPS Tuzi.

Prema njihovim riječima njihova politika i na državnom i lokalnom nivou je do kraja posvećena naporima da Tuzi dobijaju neophodne atribute i budu istinski servis i u službi građana.

Napominju da dosadašnji rezultati Vlade Crne Gore i Glavnog grada, kako kroz zaokruživanje zakonodavnog okvira, koji je obezbijedio da Tuzi postanu punopravna opština, tako i kroz druge vidove pomoći, pokazuju da kod njih postoji iskreno opredjeljenje da opština bude efikasan servis i za dobro građana.

“Gospoda koja rukovodi opštinom Tuzi moraju preuzeti na sebe obavezu i odgovornost i brigom o rješavanju sudbine institucija i zaposlenih u njima. Nije dovoljno sjesti u udobne fotelje i kabinete i da za svaku svoju nesposobnost rješavanja određenih problema ucjenuju drugi, niti je korektno da se vodi briga samo tamo gdje im je partijski interes. E to se danas dešava u Tuzima. Tako da najavljeno gašenje KIC-a Malesija od strane predsjednika opštine je samo zbog njihove političke pripadnosti, a ne nešto drugo”, napominju u OO DPS Tuzi.

Ako bi se to desilo, ističu da bi bio veliki šamar, ne samo za one zaposlene u tom Kulturnom centru, već za čitavu Malesiju i njene građane.

“Svi mi znamo da sve što treba da znate o jednom narodu naći ćete u njegovoj kulturi ili nemanju iste. I kako onda ocjenivati dosadašnju vlast koja, po nama, i da ne postoji kulturni centar Malesija mora da izmišlja i formira, ne da ugasi. Postavlja se pitanje kuda nas vodi ova vlast, koja zarad sitnih političkih poena želi da zatre ono što je neophodno i neminovno ovoj sredini. A potrebno je sjesti i razgovarati. Ne postoji problem za koji ne postoji rješenje. Ako si iskren u rješavanju pokazuj želju za dialogom, a ne odmah, prije nego što si sjeo, izaći u medije i saopstavati neutemeljene i paušalne tvrdnje”, zaključuju u OO DPS Tuzi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bokelj
Gost
Bokelj

Ajde malo Dps botovi pljujte malo i po drugima a ne samo po Srbima.

marta
Gost
marta

Bas da vidim do kad ce moci Djelosaj da nastavi sa ovakvim ponasanjem.Prije nekoliko sam otisla da mu se obratim za pomoc kao samohrana majka dvoje djece kojoj je potrebna pomoc nije htjeo ni da me primi. To samo govori o tome koliko je prije svega nehuman covjek pa sve onda i sve ostalo

Djekna
Gost
Djekna

Odavno je jasno sta Djeljosaj želi. Nego ne znam do kad ce gradjani to da trpe.Jer je izgleda njegov jedini cilj da sebe obezbijedi a grad mu je na poslednjem mjestu

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Djeljosaj sad samo zeli da jos dugoo grije svoju fotelju, kao da njega briga za gradjane i za Glavni grad koji velika novcana sredstva izdvaja upravo za Tuzi.

Sanda
Gost
Sanda

Neka Nika uzme svog školskog druga iz Leposavica i neka naprave odrzivost Opštine

Danijel
Gost
Danijel

Magistar iz Milješa neka mu pomogne

Staro Tuzanim
Gost
Staro Tuzanim

Naš Predsednik Opštine se zalagao za Opštinu Samostalnu e sada neka trpi Samostalnost,100 puta sam rekao da nije patriotizam dići Albansku zastavu,patriotizam je napraviti boljitak Gradjanima,zato drugovi i drugarce trpite našeg Predsednika i Dijasporu oni imaju čaroban štapić sve će Nikica pozlatiti

drt
Gost
drt

Da stice politicke poene a covjek prije par mjeseci dobio izbore

Send this to a friend