Politika

DPS Tuzi: Opštinska vlast samo pod pritiskom ispunjava obaveze

Tuzi

Zadovoljni smo što su urodile plodom kritike koje smo uputili čelnicima Opštine Tuzi, saopštili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista, nakon što je asfaltirala dio prilaza novom vrtiću.

“Aktuelna vlast, koja se za sada samo kiti tuđim perjem kako bi zavarala javnost da navodno nešto radi, dok u suštini ništa ne radi na unaprjeđenju kvaliteta života građana, konačno je podlegla našim pritiscima i juče na brzinu asfaltirala jedan dio putnog prilaza novosagrađenom vrtiću u Tuzima”, ističu u DPS Tuzi.

Iz te partije poručuju da će nastaviti da vrše pritisak na vlast, jer je očigledno da su samo pod pritiskom spremni da izvršavaju svoje obaveze.

“Svakako se radujemo činjenici da je Opština – s nepotrebnim zakašnjenjem – asfaltirala saobraćajnicu, te na taj način ispoštovala svoju obavezu prema Vladi i Ministarstvu prosvjete”, navode u DPS Tuzi.

Oni su zahvalili Vladi Crne Gore što je realizovala tako značajan kapitalni projekat, koji je sadržan u njihovom izbornom programu, a sredstva potom obezbijeđena u budžetu Vlade.

“Ovim projektom se značajno unaprijedio kvalitet obrazovanja za mališane u našim Tuzima”, ocjenjuju u opštinskom odboru DPS.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tuzi MNE
Gost
Tuzi MNE

Bravo za DPS Tuzi! Samo sigurnim korakom i vracamo vlast u Tuzima!

Naravno
Gost
Naravno

Mogli su nausput i ove rupe po putevima pokrpiti, živi se i van centra Tuzi, a ne kao da smo se vratili 10-20 godina unazad.
Mada ni ta činjenica ne treba da nas iznenađuje previše kada im je ovoliko vremena trebalo da bi se asfaltirao prilaz vrtiću.

Bosnjak
Gost
Bosnjak

Brzo dolazi DPS opet na vlast u Tuzima,mnogo brze nego sto mislite

Dee
Gost
Dee

Ti ces i donjeti opet hahaaa

Staro Tuzanin
Gost
Staro Tuzanin

Da nam nije Nika ogradio Vrtic,Zivjela Vlada Crne Gore na čelu sa Duskom Markovicem

Kulirj
Gost
Kulirj

Kako vas nije sramota nesto da pricate? 20 godina vlada DPS u Tuzima i nista niste radili samo asfaltirali pred izbore 😀
Ajde sjedi gdje si, ni za gdje si nisi… rece jednom vas sef 😀

Bosnjak
Gost
Bosnjak

A ovi tvoji će ga omunjiti,a oni ne znaju tockove na kontenjer da zamijene druze,vidi samo Komunalnu Policiju kakva nam je,dobro rece onaj Trt Medun

Dee
Gost
Dee

Mozda ce doci iz B da I nauce. Ne brini ti i tvoja partia vi ste ter meduna za uvjek u nasu Malesiuuuuuuu

Bosnjak
Gost
Bosnjak

Maljesija je poslen granice Bozaj a ovo je Crna Gora Opstina Tuzi,pitaj Predsesnika sta ne promjeni ime mjesto Tuzi da stavi Malesija sa tim se hvalio da ce da napravi al nesto zacuta Nikica manipulant stari..

kujit
Gost
kujit

Ne interesuju nas vasa saopstenja.

gut
Gost
gut

DPS je proslost u Malesiju

Send this to a friend