Politika

DPS Tuzi: Reagovanje Albanske alternative – Lud, zbunjen, normalan

Reagovanje Albanske alternative toliko je konfuzno da podsjeća na naslov iz jedne serije pod nazivom “Lud, zbunjen, normalan”, saopštili su večeras iz Demokratske partije socijalista Tuzi.

<<<Albanska Alternativa: DPS Tuzi pokazao da je protiv opštine<<<

“Samo tako možemo da tumačimo njihovu tezu da je DPS Tuzi protiv svog predsjednika, zamjenika predsjednika i ostalih stranačkih funkcionera koje je “zbunjena” Albanska alternativa spomenula u svom reagovanja”, poručuju iz DPS-a.

Podsećaju da je upravo Demokratska partija socijalista donijela status opštine Tuzima.

“To je ispričana priča, na koju se vraća samo onaj koji nema baš nikakvih drugih argumenata. Posebno ako ne zna šta sad raditi sa opštinom, kako rukovoditi njome i učiniti život građanima Tuzi boljim i kvalitetnijim”, navode u toj partiji.

Ističu da nije dovoljno hvaliti se izbornim programom DPS-a Tuzi, što Albanska alternativa čini, iako vjeruju da se iz tog štiva može štošta naučiti.

“A što se tiče novousvojenog dana Opštine, najbolji vam je pokazatelj prihvatanja ovog datuma od strane građana, masovnost dolaska na vašu proslavu”, kažu u DPS-u.

Zbog toga, kako navode,treba još dosta da uče da bi dorasli vođenju opštine.

“Datum koji je označavao tekovinu antifašističke borbe i NOR-a, vi ste zamijenili novim datumom, kada su zahvaljujući DPS-u Tuzi dobile status opštine. Ipak, moramo cijeniti prošlost, da bi znali sačuvati budućnost. Ako ne znate kako, barem pitajte nekoga ko zna”, zaključili su u DPS Tuzi.

27

avatar
1000
25
2
0
 
22
ines23Vitinkaoliver14Kostagoran1978
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ines23
Gost
ines23

Bolje da su nesto konktetnije uradili a ne sto mijenjaju datume, da narod u Tuzima ima bolji i kvalitetniji zivot.

Vitinka
Gost
Vitinka

Oni ni ne znaju istorijski znacaj jer da znaju ista ne bi mijenjali datum opstine.

oliver14
Gost
oliver14

Albanska alternativa se hvali izbornim programom DPS-a, taman da oce nesto nauciti jer kako vode opstinu taman im prirucnik treba.

Kosta
Gost
Kosta

Promjena datuma dana opstine Tuzi od strane Albanske alternative je nepostovanje istorije i borbe protiv antifasizma.

goran1978
Gost
goran1978

Ja ne znam ni kako oni uopste vode opstinu kad nemaju elementarnog znanja za to.

Igor88
Gost
Igor88

Da nije Dps- ne bi bilo ni opstine, tako da je bolje da se Albanska alternativa pokrije usima i cuti

InesBD
Gost
InesBD

E ako ovaj Đeljosaj vise zna sta ce. Ili je željan paznje ili nije baš sav svoj. Ko ce znati

Prepelica
Gost
Prepelica

Bolje da su se ugledali na dps i na njegov rad nego sto pokušavaju da to ospore,mora da su u dosluhu sa nekim..

Leart
Gost
Leart

Ne zivi se od barjacenja braco moja,uozbiljite se i postujte nase prijatelje iz dpsa ako ne zelite da budemo marginovalizovani kao u srbiji

Komita
Gost
Komita

Greota je gledati ove tuzi,umjesto da tu dps rukovodi i da se umreze sa glavnim gradom,ovaj djeljosaj bi preko jezera sa skadrom i tiranom da se bratimi,a vatrogasno i policiju nema u opstini ,pfff

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Sta ocekivati od nika djeljosaja koji je posle 100 pljuvacina od strane demokrata sada napravio koaliciju sa njihovim jedinim odbornikon

Liberal
Gost
Liberal

Ovaj djeljosaj je albanski andrija mandic,pion dijaspore i najvece albanske zemlje,ne zna taj ni trafiku da vodi a ne opstinu,zna samo zastave da dize i glumi neki silni patriotizam

Stefo12
Gost
Stefo12

Ja mislim da ovdje u pitanju jedna podmetacina od strane djeljosaja,pokusaj da se kiti tudjim perjem i da pokusava da ispadne da je njegova koalicija dala opstinu tuzanima

...
Gost
...

Smeta Đeljošaju 15.decembar, jer je veliki dio Malisora bio saradnik fašista. Vratiće Tuzani svoj dan, Tuzi su uvijek bili antifašističko i humano društvo.

Dinossaaa
Gost
Dinossaaa

Da nije bilo DPS nikada ne bi bilo Opstine Tuzi,a kamo srece da je nisu podrzali gledam veceras u Tuzima Komunualne Policajce pa to je tuga do nebe bre,mnoge stvari će se osjetiti nedostatak Istitucija Glavnog Grada u Tuzima , nije sve u dobijanju Opstine i Podizanje Albanske zastave te nije patriotizam sta nam namece Dijaspora njima je lako manipulisati… Više »

Send this to a friend