Politika

DPS: Tužilaštvo da ispita veze Demokrata i uhapšenih kriminalaca

Budva

Hapšenje članova Opštinskog odbora Demokrata u Budvi, Nikole Sjekloće i Gorana Slovinića potvrđuju naše tvdnje da je Bečičeva partija povezana sa pojedincima iz kriminalne sfere, a taj trend posebno je vidljiv u Budvi, kažu iz Demokratske partije socijalista.

 

“Pozivamo Tužilaštvo da ispita evenutualne veze između pripadnika kriminalnog miljea i finansiranja Demokarata u izbornoj kampanji u Budvi za lokalne izbore 16. oktobra 2016, s obzirom na to da lica koja su bila na meti današnje akcije policije nezvanično slove za finansijere ove partije”, ističu iz DPS-a.

Podjećamo,  policijski službenici naoružani dugim cijevima, upali su u cik zore u prostorije bezbjednosno interesantnih osoba u Budvi, Baru i Ulcinju i tom prilikom četiri osobe su uhapšene, a destine njih je privedeno. Kako saznaje CdM, pronađeno je oružje i municija, a među uhapšenima u Budvi je i Nikola Sjekloća (39), bivši član Opštinskog odbora Demokrata u Budvi, Sjekloća Zoran i Sukuruca Dragan.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rony
Gost
Rony

Nisam stranacki opredijeljen, Ali koliko vidim Demokrate ce om doci glave !

Una
Gost
Una

Nikad nije bilo veceg raskola u Budvi nego otkako su dosle Demokrate, koji ne patisu da sve za sebe i svoje prijatelje zavrse na ustrb gradjana !

Una
Gost
Una

Davno je Milo rekao da oni imaju veze s kriminalom i sve sto kaze on to se obistinilo !

Demon-krati
Gost
Demon-krati

Da to su casni i posteni Demonkrati. Basta i njima kriminal. Ma sve je to u redu , vazno je da su patrioti i vole CG vise no i jednu drugu

recidiv
Gost
recidiv

Da li ce se oglasiti povodom ovoga, ili ce i dalje da cute kao i za slucaj ”drzavljanstvo”?

Sljokica
Gost
Sljokica

Koliko jos vremena treba da prodje da bi se too shvatilo?!

DIrigovani
Gost
DIrigovani

CIjela opozicija, direktno ili indirektno je vezana za aktivnosti Moskve u CG. Sve izjave Zeljeznjaka direktno korespondiraju sa njihovim akcijama. Rusi su ubacili ogromne svote novca za kupovinu lojalnosti za podmicivanje medija… Sasvim je izvjesno da je i SDP odigrao ulogu u razbijanju prozapadnog dijela politickog tijela CG i za to bio nagradjen, u isto vrijeme igrajuci perfidnu igru pro-NATO… Više »

Karlito
Gost
Karlito

Ove stvari su se trebale ispitati jos davno!

zorka
Gost
zorka

Demagozi se sve dice svojim ”postenjem”, a ovo je zanjih sah mat !

Docent
Gost
Docent

To je davno trebalo da se zavrsi!

sorela
Gost
sorela

Da se ispita, nego sta ! Povezani su i vise nego dovoljno ! clan njihovog opstinskog odbora je uhvacen u ovoj akciji, sta treba dalje da se prica?

lola
Gost
lola

Oce li da negiraju i ovo?? sigurno ce smisliti nesto ” pametno” kao odgovor na ovu pricu !

taske
Gost
taske

nema sta da se ispituje, to je jasno kao dan !

Send this to a friend