Politika

DPS tvrdi da je panika zahvatila redove Demokrata i koalicije Zdravo Berane

Berane

Građani Berana su ovih dana svjedoci panike koja je zahvatila redove „trule“ koalicije, pojačane demagogijom najnovijeg člana te nesposobne družine, Demokratama, poručuju iz beranskog DPS-a.

“Pod pritiskom od gubitka vlasti, a ohrabreni savjetima Demagoga, čelnici Opštine Berane besprizorno obmanjuju građane pričama o zaposlenju u opštinskim organima. Građani Berana treba da budu svjesni da su to samo prazna predizborna obećanja i ne smiju da nasijedaju na takve jeftine manipulacije”, dodaju oni.

Iz DPS ističu da je realnost, da samo koalicija „Berane pobjeđuje“ u saradnji sa Vladom Crne Gore može da obezbijedi nova radna mjesta i ima viziju za razvoj Berana i sjevera Crne Gore.

“Ne dozvolite da vas još četiri godine vode ljudi koji su na margini politike i partije koje su u nestajanju, bez vizije za naš grad i državu. Jasno je da su oni prošlost i da svakako nestaju, jedino je pitanje da li će građani Berana još četiri godine da ih održavaju na aparatima ili će već u utorak da im se zahvale za sve učinjeno do sad i pošalju ih u političku prošlost kojoj na državnom nivou već odavno pripadaju”, zaključili su iz ove partije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aco
Gost
Aco

Sad će DPS da dijeli po 1000 eura za glas i da nudi radno mjesto.

Gost
Gost
Gost

Vidim kako Dadovi poltroncici koji su dobili posao na kratku suknju, nepismenost i eventualno kupljenu diplomu daju minuse a niko od njih da opovrgne cinjenice da svi znamo kako rade, koliko su bez konkursa zaposlili prije i posle izbora, izmisljaju radna mjesta, u neprofitabilnim firmama izmisle radno mjesto ‘prodaja’ i tako u krug.. E kukavci.

Bojan
Gost
Bojan

Ne zamlacujte narod, nego im objasnite da je matematički nemoguće da dobije dps.

Gost
Gost
Gost

Nije bilo moguce ni vi da dobijete jer ste najslabiji, pucate po savovima medju sobom, pa zbog ucjena i kupovine glasova ste dobili.

Dragan
Gost
Dragan

Bolje da niste dali ovo saopštenje,tj. zapomaganje,iz njega se vidi panika i strah od sjutrasnjeg jos veceg gubitka.

Beranac.me
Gost
Beranac.me

Vidi se tacno ko je u panici. Becic moze i sa 2 mandata pobjedu proglasiti

Slavko
Gost
Slavko

Opozicija da sto ima da rece ne bi cutala kao zalivena. Spremili su se za pad.

moki
Gost
moki

Ma iskreno se nadam da cemo sjutra vratiti Berane u prave ruke, dosta nam je vise tiranije ovih trulasa.

Sale
Gost
Sale

Vidi se panika kod trulasa.

Vukajlo
Gost
Vukajlo

Panika je u vasim redovima,to se vidi iz ovog saopstenja,jer treba dozivjet jos jednu blamazu i slavlje na ulicama.

saraaa
Gost
saraaa

Blamira se u prvom redu becic sa pobjedom od 4 mandata. Nego sad ce biti i manje

Lejla
Gost
Lejla

Slavlje ce biti na ulici sigurno, DPS zna da proslavi ali uz NASE ZASTAVE i NASE PJESME SLOBODARSKE , BEZ tri prsta i susjedne drzave

Selmo
Gost
Selmo

Priznajte poraz, ionako ste izgubili i prosli put.

Djuro
Gost
Djuro

Pitanje za Dps,kako mislite da nadjete jos skoro duplo glasaca na tim mjestima nego sto ste imali ,a nece vas ni oni prosli sto ste ih kupili glasat,da se ne zamjeraju,haahahahah.

olga
Gost
olga

DPS ovaj put ubedjivo dobija jer su gradjani Berana vidjeli da je Scekicu i kompaniji bitno bilo samo da pobijede, ne i gradjani i njuihovi problemi. Od izbora je proslo mjesec dana ni traga ni glasa od ovih trulih

Lalaland
Gost
Lalaland

Panika jer su sad gradjani vidjeli kako se oni ponasaju poslije izbora. Ne zasluzujete da vodite jednu mjesnu zajednicu a ne grad kakav je Berane

lolipop
Gost
lolipop

Panika nego sta. Znaju Sceka i Aleksa kako s ucjenjivali narod po Lugama.

Majda
Gost
Majda

Plase se ponavljanja izbora, samo ne znam zasto? Kad je trebalo ponavljati u Tuzima tada se nijesu bunili.

Anel
Gost
Anel

Panika boga mi, kad su cudo cinjeli na dan izbora. Ko zna kakve su sve malverzacije napravili.

Sreten
Gost
Sreten

Hahahahah,vas je panika uhvatila jer gubite i 17 mandat na ovo ponavljanje.Zdravo Berane i Demokrate su podrzale sve liste koje nisu presle cenzus,a narod je toliko revoltiran ovim nelegalnim ponavljanjem da ce izlaznost biti jos veca.Tako da cete morat slusat reprizu slavlja,a i prvo slavlje ste jedva prezivjeli.

Panika
Gost
Panika

Kad neko gubi, njega hvata nervoza i panika, a to upravo pokazuje Dps.

Send this to a friend