Lokalni

DPS tvrdi da su Demokrate dvadeset godina uništavale Pljevlja

Pljevlja

Zaboravili ste kako ste dvadeset godina uništavali nas grad, mi nismo, poručili su iz Demokratske partije socijalista Demokratama.

Demokrate su ranije navele da za četiri godine vršenja vlasti lokalna vlast nije uspjela realizovati nijedno predizborno obećanje.

“Demagozi izgleda, kao da su zaboravili da su dvadeset godina u Pljevljima činili vlast?!  Da li misle da je dovoljno to što su se preobukli, i vezali crvenu kravatu  pa da im se otpiše sva ona šteta koja je gradu nanijeta za vrijeme dok su njihovi ljudi vladali našim  gradom. Suštinski činili su vlast, a svojim djelima pokazali da su najžešća opozicija Pljevljima, ali i Crnoj Gori”, poručuju iz DPS-a.

U ovoj partiji tvrde da je jasno da Demokrate sujeta, a prije svega neizdrživa želja da politikantski profitiraju, sprječava da vide koliko je za nekoliko godina urađano u našem gradu.

“Za razliku od ‘Demagoga’, naši sugrađani vide da se infrastrukturnim projektima i kontinuiranim ulaganjima, Pljevlja razvijaju. Planirani projekti i oni koji su već realizovani,  svakom dobronamjernom, a Demagozi to očigledno nisu, su dokaz da naša Pljevlja dobijaju  obrise savremenog i modernog grada”, dodaju oni.

Iz DPS tvrde da, što se njih tiče, nemaju ništa protiv da Demokrate nastave svojim stramputicama –  od ideoloških do moralnih.

“Sretan im put… Za to vrijeme , mi ćemo zajedno sa našim sugrađanima, mjenjati naš grad na bolje i sanirati štetu koju su Demagozi i njihovi koalicioni partneri napravili ovom gradu tokom svoje vladavine. Zato smo sigurni da će mudre Pljevljanke i Pljevljaci prepoznati naš trud, radi i pregnuće i pokazati na izborima da se djela cijene a ne prazne demagoške priče i politikantske manipulacije”, zaključuju oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
niksic
Gost
niksic

Demokrate,ili smuckani smp, kuda prodje tuda vise ni trava ne raste….

Ilija
Gost
Ilija

Ja na Demokrate gledam kao na politicki podmladak SNP, jer nema razlike medju njima iako Becic pokusava da se izdovoji ali jedno obojan SNP uvijek ce mi biti acocijacila za Becica SNP !

Jovan
Gost
Jovan

A sta su Demokrate nego presvuceni SNP! Sve sto je SNP radio prije to sad rade Demokrate bez ikakve razlike, samo pod drugim imenom !

Sesiric
Gost
Sesiric

Mislim da je cdm malo pogresno formulisao ove recenice, jer se iz teksta jasno vidi da se povezuju demokrate sa bivsim partijskim sefovima.

Send this to a friend