Politika

DPS tvrdi da su „Vijesti“ falsifikovale izjavu portparolke EK Kocijančič

Demokratska partija socijalista Crne Gore, smatra da su Dnevne novine „Vijesti“ i novinarka Mila Radulović grubim falsifikatom zloupotrijebili izjavu portparolke Evropske komisije Maje Kocijančič. Iz DPS-a ističu da su time obmanuti građani Crne Gore da je Kocijnačič u kontekstu političkih pritisaka na Savjet Javnog servisa RTCG pominjala DPS.

“U komunikaciji sa Kocijančič, kojoj smo poslali originalni tekst iz „Vijesti“ i zamolili za pojašnjenje njene izjave, dobili smo odgovor da su svi novinari iz Crne Gore koji su bili zainteresovani da čuju stav EK o Savjetu RTCG dobili isti odgovor, u kojem se ni jednim jedinim slovom ne pominje DPS”, kažu iz DPS-a.

Iz te partije tvrde da je Kocijančič u jučerašnjem odgovoru Službi za informisanje DPS kazala da je od „Vijesti“ zatražila ispravku pogrešnog citata.

“S obzirom na to da ispravke u današnjem izdanju „Vijesti“ nema, očigledno ovaj medij i dalje pokušava da građane drži u zabludi i nastavlja da zloupotrebljava EK i Kocijančič”, pojašnjavaju iz DPS-a.

Ža.B.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sorela
Gost
sorela

Pa, realno.. pricamo o Vijestima, njihovo izvjestavanje, njihovi clanci nemaju veze sa realnoscu… Mislim da smo na ovo navikli vec, nista novo i nista iznenadjujuce !

mojkovcanka
Gost
mojkovcanka

sta ocekivati od Vijesti koje apsolutno podrzavaju prvo DF, pa sada Demagoge… ?? nije njima ovo nista strano,navikli smo na ovakve njihove malverzacije !

Don
Gost
Don

Kada bolme razmislimo, obzirom koga Vijesti podrzavaju da se podvrgnu ovakvim mizernim koracima je bilo i za ocekivati…

Don
Gost
Don

A Vijesti su davno svoju politicku stranu izabrali, i kad je tako, ovo se i moglo ocekivati…

Murcielago
Gost
Murcielago

Kada govorimo o Vijestima, to nije nista za iznenaditi se…

Send this to a friend