Politika

DPS: Za pola godine – ništa! U Zeti, koja je zatrpana otpadom, razorene i saobraćajnice

Foto: DPS Zeta

Dragi Zećani, nemamo namjeru osvrćati se na političke prilike, nestabilnost, krizu lokalne vlasti i smjenu predsjednika skupštine nakon svega pola godine. Želimo samo da vam ukažemo na rezultate rada nove gradske uprave, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Zeta.

Kako su naveli, za pola godine ova gradska uprava nije uspjela formirati gotovo nijedan organ, uz toliko posla koji ih čeka po tom pitanju.

“U minulih pola godine, usljed frapantne nesposobnosti da se regulišu elementarni problemi građana, gradska uprava se bavila vraćanjem Kosova u sastav Srbije, granicama koje niko ne problematizuje, odbacivanjem nacionalnih simbola, jednom riječju, svime sem onim čime bi trebalo da se bavi”, kazali su iz Opštinskog odbora DPS Zeta.

Na današnji dan, dodaju, usljed ovakve nesposobnosti, Zeti prijeti zaraza, jer je zatrpana smećem. Zetskim lokalnim putevima se jedva prolazi od kratera jer za pola godine nijesu bili u stanju zakrpiti ni udarne rupe.

“Dragi građani, razmislite samo o jednom – kako je nova politička većina i gradska uprava u Zeti iskoristila svoju priliku, kako danas izgleda Zeta i kako ste zadovoljni njihovim radom. Potpuno racionalno i iskreno ocijenite takav rad u neđelju”, zaključuju u saopštenju.

Send this to a friend