Politika

DPS Žabljak: Nova kadrovska struktura spremna da se uhvati u koštac sa svim izazovima u opštini

Opštinski odbor DPS Žabljak saopštio je da je jučerašnjom 9. Opštinskom izbornom konferencijom Demokratske partije socijalista u tom gradu, nastavljen trend kadrovskog snaženja partije u cilju efikasnijeg rada stranačke strukture i širenja, kako kažu, podrške te partije u ovoj opštini.

Na konferenciji je, kako navode, učestvovao 81 delegat i izabran je novi saziv Opštinskog odbora. Iz DPS-a ističu da će osim novoizabranih 50 članova, ovo stranačko tijelo po funkciji činiti i 18 odbornika naše partije iz Skupštine opštine Žabljak.

Na izbornoj konferenciji je bilo riječi o potrebi partije da nastavi proces reformi koji bi trebalo da rezultira novim kvalitetom javnih politika naše partije, intenziviranjem odnosa sa građanima i predanim radom u cilju rješavanja problema sa kojima se naši sugrađani susrijeću.

“Ova izborna konferencija imala je za cilj i podmlađivanje sastava Opštinskog odbora kao i ravnopravnu rodnu zastupljenost. Podatak da novi Opštinski odbor u svom sastavu broji preko 30 odsto žena i 25 odsto mladih, pokazatelj je spremnosti da se stvori što jača i šira kadrovska struktura spremna da se uhvati u koštac sa svi izazovima, kako na lokalnom tako i na državnom nivou”, naveli su u saopštenju.

Konferenciji su prisustvovali potpredsjednik i koordinator ispred Predsjedništva DPS dr Jevto Eraković, član Izvršnog odbora Jovan Martinović, predsjednik Opštinskog odbora DPS Žabljak Milorad Zarubica, članovi Glavnog odbora iz naše opštine, kao i brojni drugi gosti.

5

avatar
1000
4
1
0
 
3
MišoD_a_n_d_aNekoGostIme*
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mišo
Gost
Mišo

Srećno!!!

D_a_n_d_a
Gost
D_a_n_d_a

Jovan ❤️

Neko
Gost
Neko

Krrrrrrrrk.

Ime*
Gost
Ime*

Jevto bog!

Gost
Gost
Gost

Legenda!!! 🇲🇪💪

Send this to a friend