Politika

DPS zahvalio Savjetu MZ Župa: Država sve sporne situacije može riješiti u korist građana

Župa, foto: RTNK

Mjesni odbor Demokratske partije socijalista Župa podržao je danas stav Savjeta Mjesne zajednice Župa da u aktuelnim društvenim zbivanjima mještani sačuvaju pribranost, međusobno uvažavanje i dobrosusjedske odnose.

<<<Savjet MZ Župa: Sačuvajmo pribranost, Crna Gora je naša kuća<<<

“Posebnu zahvalnost iskazujemo predsjedniku Savjeta Dragoljubu Radulovuću na njegovom insistiranju da se sva sporna pitanja rješavaju u okviru nadležnih institucija države Crne Gore. A naša država zasigurno ima i snage i kapaciteta da sve sporne situacije riješi u korist svih građana i u korist našeg zajedničkog puta ka Evropskoj uniji”, navode u MO DPS Župa.

Oni su pohvalili i poruku Radulovića da Savjet MZ ne podržava ni jedan postupak koji bi nas vratio u prošlost, koji bi tu mjesnu zajednicu i njene mještane omeo na putu stvaranja uslova za kvalitetan život.

“Mi iz DPS-a, koja je nosilac izvršne vlasti u našem gradu i državi nastavićemo, kao i do sada, sa projektima koji daju očigledne rezultate u stvaranju boljeg i ugodnijeg života za sve stanovnike. Obećavamo nastavak realizacije infrastrukturnih i svih drugih projekata čiji su nosioci lokalna uprava i Vlada Crne Gore”, poručuju iz mjesnog odbora te stranke.

Kako ističu, jedino zajedno mogu ostvariti zacrtane ciljeve.

“Zato koristimo priliku da pozovemo mještane Župe, da nastavimo započetim tempom u uređenju i izgradnji naše mjesne zajednice, uz punu podršku Savjetu koji insistira na razumnom i civilizacijskom ponašanju u cilju očuvanja Crne Gore, kao naše zajedničke i jedine kuće”, zaključuju u MO Demokratske partije socijalista Župa.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
CrnororskiMilivojeSlobaCrni
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnororski
Gost
Crnororski

Sta vi dirate covjeka , njegovo pravo njegova odluka da njega nema Zupa bi se raspala pa neka je DPS

Milivoje
Gost
Milivoje

Radulovic je izgleda presao u DPS cim ga ovi hvale , zahvaljuju , uzas. Podkupljen 100%. Pi

Crni
Gost
Crni

Je li ovo moguce ljudi

Sloba
Gost
Sloba

Koliko je predsjednik MZ promjenio partija do sad?Kakvo licemjerno saopstenje

Send this to a friend