Politika

DPS: Zdravo Berane uništi sve čega se dohvati

Berane

Aktuelnoj beranskoj vlasti, koju predvodi Zdravo Berane, treba odati priznanje za sposobnost da unište sve čega se dohvate, saopštili su danas iz beranskog DPS-a.

Oni su reagovali na jučerašnje saopštenje Opštine Berane povodom aktuelnih dešavanja u FK Berane.

<<<Opština Berane: Zašto se nijeste bunili kada su privatizovali klub i neće da ga vrate?<<<

Reagovanje DPS-a Berane prenosimo u cjelisti:

Ovih dana građanke i građani Berana su svjedoci najbrutalnijeg obračuna beranskih vlastodržaca sa FK Berane koji, kao rijetko koji fudbalski klub u našoj zemlji, može da se pohvali trajanjem od gotovo čitavog vijeka. Umjesto da započnu pripreme za obilježavane 100. godišnjice FK Berane, čije dresove su oblačili i časno nosili hiljade fudbalera, oni žele da, podmetanjem kukavičijeg jaja, koje se ogleda u osnivanju novog fudbalskog kluba, ugase fudbalsku tradiciju našeg grada.

Iza njihove nesposobnosti, nebrige i nefunkcionalnosti lako je prepoznati uskopartijske interese pojedinaca koji su umislili da politikom mogu da pobijede fudbal i sport u cjelini.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane, još jednom, poziva čelnike Opštine Berane da prestanu sa uništavanjem i ponižavanjem Berana i opštinskog fudbalskog Kluba i da konačno dozvole fudbalerima FK Berane da treniraju i igraju na svom fudbalskom terenu i koriste finansijska sredstva koja im pripadaju i koja su im opredijeljena opštinskim budžetom i za ovu godinu.

Umjesto što beransku javnost zamajavate pričama o osnivanju novog kluba, kojim navodno želite da branite tradiciju, objasnite beranskoj i crnogorskoj javnosti zašto je predsjednik Opštine, sa saradnicima, falsifikovao zavšni račun budžeta za 2017. godinu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ivangradjanin
Gost
Ivangradjanin

Kad seljak vodi grad i kad iz opanaka obuje cipele umisli da je gradsko dijete.Razorite stadion kao sto ste grad nema druge.Ovaj grad bas takve kao zdravo berane zaslužuje za bolje niste.Kadrovi koji sve uniste cega se dohvate.Pokusali su i onaj rukometni klub Berane 2003 da ugase radi svojih interesa .Pogledajte malo ulice,parkove sve samo ruglo od rupa,smeca.E moj Ivangradeeeee

Zarko
Gost
Zarko

Ako je ovo tacno onda je to nevidjen skandal, sad prica oko fudbalskog kluba pada u vodu

Vuko
Gost
Vuko

Falcifikovan je budzet? Ovo je ozbiljna optuzba! Da vidimo reakciju vlasti u Beranama…Ako je to tako neko mora u bajbok

Pedja
Gost
Pedja

Sreca je sto na vase izjave malo ko obraca paznju.. na vase provokacije ne nasijeda niko vise.

Kosta
Gost
Kosta

Beranci dobro znaju kako su funkcioneri DPS brinuli o njima.

Gost
Gost
Gost

A ovi se kao brinu? A vidim navalicu botova, ako si zensko mora da imas kratku suknjicu i kupljenu diplomu. I garant si visoko kotirana kad ih ovako branis. A ako si musko.. Garant te cekaju vozaci po birtijama do ponoci.

Kosta
Gost
Kosta

istina najviše pogađa i boli.

Gost
Gost
Gost

Kosta, ti kao da ja ne zivim u Beranama pa ne znam sta se dogadja i sta radite. 😀 Mozete da lazete druge koji ne zive tu, a nas odavde.. Tesko. Nismo coravi i gluvi. 😉

NBA
Gost
NBA

Kosta,SAMO VI NASTAVITE “TAKO”,NETREBA VAM DPS,NO CE VAS BERANCI MOTKAMA OCERATI,ZIVI BILI PA VIDJELI!

Ana
Gost
Ana

Bolje je ne oglašavati se, nego to raditi bez ikakvih argumenata.

Ana
Gost
Ana

Na izborima se pokazalo da narod neće Dps

Gost
Gost
Gost

E vala se vidi koliko hoce i ove druge.. Zna se kako ste dobili, DPS je zlatan pri vama. Zar stvarno mislite da se ne zna sta i kako radite? Mali je ovo grad gospodjo.

Gost2
Gost
Gost2

Dps ako zeli da pobijedi zdrave mora nesto i da uradi za narod.

Gost
Gost
Gost

Slazem se. Ali i da hoce, od ovih ne mogu 4 godine ni jednu jedinu vijest iz DPS-a da objave na radiju, a ne sta drugo. To je taj novinarski kodeks i istina koju prenosi Softic..

NBA
Gost
NBA

Ana,SJEDI 1.

king
Gost
king

seljacka posla-.-

Scele
Gost
Scele

Napravice oni stariji i ljepsi klub ka sto su Dubrovnik htjeli napravit

Beranefor
Gost
Beranefor

Hoce Dado da napravi novi, samo svoj klub. To je zelja svih njegovih predaka bila…

Katacomb city
Gost
Katacomb city

Pisite malo o stanju ulica po gradu. Kad dodjem u ba razlomim auto!

Gost
Gost
Gost

Nisi jedini.. A po njihovoj prici se sve sija.. Nego lako cemo za to, necemo poginut od rupetina na svakom cosku, nego sto se ne moze zivjet od primitivnih i zadrtih ‘ljudi’ koji bi te ubili ako ne razmisljas kao oni. Ne znam imaju li djecu, boje li se koga, jer toliko zlo cine. Zlatio se Vuka.. Bojim se da… Više »

Send this to a friend