Politika

Dragica Perović ne bi da se smijeni Jokić, zaposlenima dala slobodan dan

Dragica Perović

U Kotoru će danas biti održan nastavak 19. sjednice SO Kotor sa jednom tačkom dnevnog reda, smjena predsjednika opštine Vladimira Jokića.

<<<Perović mijenja brave, Jokić zapečatio dokumentaciju, Kotor politički dotakao dno<<<

Međutim, predsjednica SO Kotor Dragica Perović, tvrdi da je nastavak sjednice nezakonito zakazan, odlučila je da danas zaposlenima u Opštini Kotor da ni manje ni više nego slobodan dan.

Ona je zaposlene putem Vibera obavijestila da danas ne dolaze na posao.

Perović ovim vrši pritisak na zaposlene da ne obavljaju redovno svoje poslove, a sve to kako bi se prolongiralo održavanje sjednice. Čak je na vratima sale u kojoj se održavaju zasijedanja kotorske skupštine istaknuto obavještenje da je promijenjena brava!

Ranije u skladu sa odlukom sa sastanka odborničkih klubova DPS, SD, LP, HGI i odbornice Brune Lončarević, održanog 19. juna ove godine, zakazan nastavak 19. sjednice SO Kotor sa jednom tačkom dnevnog reda, smjena predsjednika opštine Vladimira Jokića.

Sjednica bi trebalo da počne u 10 časova.

Zbog sazivanja ove sjednice, predsjednica SO Kotor Dragica Perović, predsjednik opštine Kotor Vladimir Jokić, potpredsjednik opštine Kotor Milivoj Samardžić, dr Branko Ivanović i Branko Kovačević, podnijeli su Vrhovnom državnom tužilaštvu, Specijalnom državnom tužilaštvu i Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru krivičnu prijavu protiv Avramovića zbog neovlašćenog zakazivanja SO Kotor. Međutim, inicijatori sazivanja sjednice smatraju da imaju pravo na to pozivajući se na Zakon o lokalnoj samoupravi.

Jokić je pozvao Vladu da uvede prinudnu upravu u Kotor.

A.O.

74

avatar
1000
66
8
0
 
70
FileopgNo namaMarkusZarkoGolubicZigman
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

mogu misliti kad bi ova dvojka posumnjali da se u neki dom zdravlja pripremalo izvršenje krivičnog djela pa ga zavežu lancima i katacima sa sve nekakvim službenim pečatima ..Sprdnja…

ZarkoGolubic
Gost
ZarkoGolubic

Ovo je pokazatelj koliko opoziciju zanimaju samo fotelje

Zigman
Gost
Zigman

Nesposobna opozicija pokazuje da je uaput i neodgovorna

Podupri se
Gost
Podupri se

Naisli ste na tvrd orah lupezi 😂😂😂

Bojica
Gost
Bojica

Posle ovoga sto se desava u Kotoru, Demokrate ce brzo ostati bez podrske gradjana i nestati sa politicke scene

Markus
Gost
Markus

A dje su ti DF koje predstavlja Dragica – pravnica. Stidi se i ti i DF na celu sa Potparom.

domacica
Gost
domacica

Sva sreca pa nam ovakvi nikad nece doci na celu drzave, jer bi je drugog dana trajno unazadili.

Jagos
Gost
Jagos

Trebace mnogo energije da se kotorska uprava povrati i dovede u neko normalno stanje, jer ju je opozicija dovela do najnizih grana.

sekretarica
Gost
sekretarica

Nezadovoljstvo gradjana je veliko, jer je turisticka sezona pocela, a grad nema cak ni usvojen budzet za ovu godinu. Jokic nije dorastao funkciji predsjednima opstine.

Vojislav ..
Gost
Vojislav ..

Da je ovaj Jokic nesto korisno za nasu opstinu uradio, pa ajde.. Nego prstom nije mrdnuo zarad naseg interesa, samo nam je opstinu doveo do krize iz koje ce dosta truda trebati da se izbavi.

Tiramisu
Gost
Tiramisu

Prvo su tuzili odbornike koji zele da pomognu Kotoru, a sad su stavili katance na sluzbene prostorije, kako bi im onemogucili odrzavanje sastanaka. Stvarno su Jokic i Perovicka dno dotakli ovim postupcima.

StevanPG
Gost
StevanPG

Da je sjednica od interesa za Demokrate pa 100 bi ih Perovicka odrzala do sad, ali posto zna sta ce biti na sjednici onda je ne zakazuje jer zna da sa smjenom Jokica i izborom novog predsjednika Opstine i ona ide sa mjesta predsjednice SO Kotor.

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Sjednica se mora nastaviti ko si ti da odredjes treba li se nastaviti ili ne!?!

Cipsy
Gost
Cipsy

Zakljucavanje opstine i davanje slobodnog dana pa ja mislim da odje treba sto prije zaustaviti ovu samovolju ove zene jer ovo je nemoguce sta radi.

Kikiriki
Gost
Kikiriki

Nije samo ona dala slonodan dan vec i Jokic u svom kabinetu samo ne sms porukom ili na viber vec su svi otjerani sa radnog mjesta kao stoka danas kompletan kabinet predsjednika i sva vrata zakljucana !!! Dno dna !

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

To tako uvijek bude kad dodje na vlast partija koja je stavila licne interese ispred interesa opstine! Dosli na vlast i onda oce sve da rade sta njima odgovara, nema toga rodjaka koje Jokic nije zaposlio pa se posle pitamo sto propade opstina!

zacanka
Gost
zacanka

Jokic koji nije uspio da usvoji budzet za ovu godinu sad oce da se pita i dalje u Kotoru! Niko nije Kotora ojadio kao sto su to Demokrate.

No nama
Gost
No nama

Birali ste gledajte ovo je čista anarhija ovo nema niđe u svijetu da 2-ije osobe blokiraju čitav grad kao da je to njihova privatna svojina ili babovina ove treba pod hitno staviti iza rešetaka.Vlada je kriva treba pod hitno postaviti prinudnu upravu.Nadam se da će gradani Kotora izvući pouku iz ovog košmara na sledećim izborima zamislita samo nedaj Bože kada… Više »

Send this to a friend