Politika

Drašković: Krivokapić šalje jasnu poruku da nije dorastao premijerskoj funkciji

Funkcioner Demokratskog fronta  Petar Drašković u ime partije pitao je  premijera Zdravka Krivokapića da li on ima neku obavezu, a koja nije poznata javnosti, zbog koje je predao spoljnu politiku predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću? Kako je naveo naročito veliki skandal predstavlja to što se Đukanović pojavljuje na sastancima predsjednika vlada zapadnog Balkana kao jedini predsjednik, te konstatovao da Krivokapić nije dorastao premijerskoj funkciji.

“Poznato je da su njih dvojica imali više tajnih sastanaka i da je više vremena proveo sa Milom Đukanovićem, nego sa poslanicima koji su ga birali za premijera, pa je važno da nam odgovori da li je na tim sastancima svoje mjesto u komunikaciji sa međunarodnim adresama predao predsjedniku Crne Gore”, navodi Drašković.

Kao posebno veliki skandal navodi što se na gotovo svim sastancima predsjednika vlada Zapadnog Balkana i zvaničnika EU pojavljuje Đukanović kao jedini predsjednik države.

“Predsjednik Crne Gore nema nikakva ustavna ovlašćenja da bi mogao bilo šta da kaže o spoljnoj politici Crne Gore koju vodi Vlada, ali je izgleda Krivokapić predao Đukanoviću i ustupio mu svoje mjesto. Tako smo danas gledali u Tirani sve premijere Zapadnog Balkana, Mila Đukanovića i komesara Varheljija, a u Podgorici paralelni susret Zdravka Krivokapića i novinara Petra Komnenića, ocjenjuje Drašković.

Kako je naveo, Krivokapić  svojim postupcima šalje jasnu poruku da ne zaslužuje funkciju na kojoj se nalazi.

“Dakle, dok se Đukanović šetka širom Evrope i regiona, premijer se sastaje, za njega, na dosta visokom nivou sa novinarem koncerna Vijesti! On nam šalje jasnu poruku da nije baš dorastao ovako visokoj funkciji i možda, zbog svega navedenog, Krivokapić i ne zaslužuje da bude premijer”, zaključuje Drašković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gernsheim
Gost
Gernsheim

Kako vas vozaju Bečić , Krivokapić i Josnikije sve vam glasače uzeše i hvale se na sva zvona a vi ste im vlast donjeli…

Užas jedan
Gost
Užas jedan

Kakva je ovo koalicija, bože mi ti pomozi…

uhuh
Gost
uhuh

a mozda vas je prosuo samo tako

marius
Gost
marius

Da vam nije bilo pok. Amfilohija i g. Krivokapica , i dan danas biste bili opozicija. Zdravko je za vas institucija.

Send this to a friend