Politika

Drašković: Stvaramo politički ambijent za bolji život građana a ne za prepucavanja

Vido Drašković

Liberalna partija će sa punom pažnjom i odgovornošću u narednim sedmicama iznijeti svoj politički program uoči predstojećih lokalnih i državnih izbora. Iako se naš politički subjektivitet i identitet u odnosu na ostale stranke u Crnoj Gori jasno i lako prepoznaje, nastojaćemo da u predizbornoj kampanji građankama i građanima prenesemo poruku sa što konkretnijim idejama i rješenjim, poručio je član predsjedništva ove partije i predsjednik OOLP Kotor Vido Drašković.

Kako je istakao, u ovoj partiji žele da, ne čekajući druge, daju puni doprinos stvaranju političkog ambijenta u kojem će se u većoj mjeri potencirati briga za stvarne životne potrebe građana od uobičajenog predizbornog političkog prepucavanja.

“Istovremeno, pozivamo građankei građane da se i sami odgovorno i racionalno uključe u izborni proces jer će od toga učešća u mnogo čemu zavisiti budući raspored političkih snaga u državnoj ali i lokalnim skupštinama. Svjedoci smo, nažalost, i sve veće ekspanzije političkog primitivizma kao i stalnih pokušaja dijela političke scene Crne Gore da nas vrate u devedesete godine prošlog vijeka. Zapaljiva retorika, nacionalizam i radikalizacija političkih zahtjeva se pojavljuju kao sredstva koja mogu nanijeti ozbiljnu i dugoročnu štetu društvu”, naveo je Drašković.

U tom smislu, kako je istakao, apeluju na sve političke aktere i medije da se uzdrže od emitovanja bilo kakvih neodgovornih političkih poruka jer bi time samo mogli izazvati nove problem, uz već postojeću složenost društvenih i ekonomskih prilika.

“Moramo biti svjesni da je Crna Gora zemlja svih nas i da smo jedni drugima najvažniji i najbliži, ma što nas politički razdvajalo ili spajalo”, naglasio je on.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
SU57
Gost
SU57

LP sa Vidom i Purom pokazuje k9liki su im kapaciteti. Samo opstaju kao privjesak DPS a i nista vise . Glasove na izboe im DPS sakuplja ,kao i potpise za kandidaturu
Sramna partija koja izlazi na sledece izbore sa sloganom “”””Bez morala, Bez prsta obraza, To smo mi LP “””

Zora
Gost
Zora

Ti znas.

Pjer
Gost
Pjer

Vala ga stvarate evo 30 godina
A mi sve gore i gore zivimo

Enigma
Gost
Enigma

Ovaj će glasati za DPS siguran sam 😂😂😂

Bnjj
Gost
Bnjj

Pa stvoriste li više, život prođe

Crni
Gost
Crni

Evo ga Vido, tvorov pulen. A odkud ti mučeniče da se javiš. Mučeni Vido,greote.

Komsija
Gost
Komsija

Veli ‘Vido Manila’
Osvojili smo veli evropsko vaterpolo zlato u Manilu.

Send this to a friend