Politika

Društvenim mrežama i medijima kruži lažna izjava Markovića o Haradinaju

Duško Marković

Sadržaj koji je 19. jula plasiran putem društvenih mreža, a koji se ovih dana reciklira u političkoj areni, o navodnoj izjavi premijera Duška Markovića povodom ostavke kosovskog premijera Ramuša Haradinaja je lažan i zlonamjeran, saopšteno je danas iz Vlade Crne Gore.

“Crna Gora vodi odgovornu vanjsku politiku, stavovi o susjednim zemljama su jasni, i Vlada ih saopštava na lako provjerljiv način. Stoga, osuđujemo lažne vijesti i njihove tvorce, i pozivamo sve društvene aktere, uključujući i medije, da iskažu odgovoran odnos prema ovoj pošasti”, poručuju iz Vlade.

Predsjednik nevladine otganizacije “Besmrtni puk” Igor Damjanović je 19. jula na svom Facebooku objavio navodnu izjavu premijera Markovića povodom ostavke Haradinaja.

Duško Marković, predsjednik Vlade Crne Gore:"Šokiran sam ostavkom premijera Kosova Ramuša Haradinaja. Njegovim…

Posted by Igor Damjanovic on Friday, July 19, 2019

Damjanović je bio i koordinator pokreta “Ne u rat, ne u NATO”. U svojim nastupima kako u Crnoj Gori, tako i van nje, optuživao je crnogorsku vlast zbog ulaska u NATO savez.

Damjanović se povezuje i sa samozvanm predsjednikom Koordinacionog vijeća ruskih građana u Crnoj Gori Vinjaminom Strigom, koji je u brojnim nastupa na ruskim tv stanicama i portalima, pokušao je da ocrni državu Crnu Goru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Peki
Gost
Peki

A briga nas za to,nego mi hvali u njegovoj izjavi da smo najmocnija zemlja evrope,po mnogo cemu,kakkoooo je duljeee

Mikan
Gost
Mikan

Ako i nisi napisao ,ovako si mislio,džaba se pravdaš,već si pokazao ko si i što si

sijera leone
Gost
sijera leone

Baš me zanima ko si ti? I što si?

Planinar
Gost
Planinar

Bravo za Vladu Crne Gore – svaku laz treba odmah demantovati i lazova upravo tako i nazvati. Ovo je specijalni rat kojeg vode Rusi a izvrsioci su za debele pare domaci – da ne kazem Crnogorci jes oni sebe tako ne dozivljavaju. U drzavi koja im je zivot dala bore se za drugu a placa ih treca.

lanemi
Gost
lanemi

Kako može država da ti da život?život ti daju roditelji a niko ne bira u koju državu će se rodit.Teletabisu

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Šta je ovdje laz? I da nije rekao, ovo je zelio da kaže i rekao bi da ima dvije daske u glavi, sto nema.

Turski Posrbica
Gost
Turski Posrbica

šta je ovdje Laž ?pa sve što srbi pokušavaju sa ovakvima potezima je laž i moje lično mišljenje ovakve treba hapsit za širnje lažnih informacija i to najmanje sa jednom godinom zatvora kažnjavat

Kontraš
Gost
Kontraš

U ovakvu “izjavu” ne vjeruju ni srbi koji imaju i malo mozga. Ovakvu izjavu upravo može da smisli degenerik bez mozga, a u nju povjeruju isti takvi.

Moraca
Gost
Moraca

Pa ovaj Damjanovic sto je objavio neznam ko ima lud i može povjerovat u ovo !!!! Ovo kao da je neka seljanka sastavljala za neku komsinicu koju bi htela da ucrni u narod .

evo se krstim
Gost
evo se krstim

Dobrica Ćosić, književnik, član SANU, bivši predsjednik države, „otac srpske nacije“, napisao je sljedeće: 228047-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“… Više »

Fileopg
Gost
Fileopg

Laž je mjera srpskog patriotizma oni drugačije ne umiju….

Anakonda
Gost
Anakonda

Fenomenalni rezultati Vlade Duška Markovića će biti zabilježeni u istoriji CG.

dug3,5milijardi
Gost
dug3,5milijardi

Ima trave za sve, hvala vladi CG.

Turski Posrbica
Gost
Turski Posrbica

Koliki imate vi Srbi dug ili iz takozvane GRS kolik je njihov dug ?Crna Gora ima dugove ali će ih otplatit

awetinja
Gost
awetinja

Samo da nam se Ramuš ne naśekira.

Log
Gost
Log

Ima ovdje prečih stvari u nasem dvorištu.

TALOG
Gost
TALOG

Ne znam,dali je Markovicdao ovu izjavu.Ali SVI u REGIONU znamo da su bili vezani pupcanom vrpcom,on i Hajradini,kao i Milo i Taci.
Od ovoga nemozete pobjeci.

Turski Posrbica
Gost
Turski Posrbica

Važno je da su se otkačili od ratnih zločinaca kojih ima mali milion ,počev od Sloba a završti na pokojnog Bulatovića

mojsilović
Gost
mojsilović

Stisak ruke je srdačan..

Drale
Gost
Drale

Sjedite tu!Dusko Markovic ke stub temeljac za ovu drzavu pa pricajte sta ocete..takav smo narod da bi propali da nema malo cvrste ruke..podrska za premijera

Vele
Gost
Vele

Drale, živa istina, apsolutno se slažem. Podrška za Premijera.

Roćko i Blitva
Gost
Roćko i Blitva

Može se za većinu u stadu sa IQ 86 reći da im je mnogo!

GrubanMalic
Gost
GrubanMalic

A ko je haradinaj, je li to mozda general dukljanin ?

WEKND
Gost
WEKND

Potpuno nebitan lik izmislio u svojoj glavici i napisao na svom fejzbuku izjavu premijera Crne Gore (inace samo nekoliko sati posle Haradinajeve ostavke)i Srbi mu vjeruju. Od ljudi koji hoce “onu tradicionalnu postenu ” Crnu Goru vise nego dosta.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Da u CDM-u ima novinara, zvali bi ovoga Damjanovića da ga pitaju odakle mu infornacija

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha pope, baš si ovo dobro smislio. Ako Marković kaže da to nije izjavio, odakle mu moze bit informacija. Izmišljena, ka i cijela vaša istorija. Ne pomažu pope tuđi nickovi. Ističe vam radni angažman u Crnoj Gori.

Stari Rom
Gost
Stari Rom

Inače, ima li muva kod vas na Konik? Što radi daidža?

Pol
Gost
Pol

Rekao ili ne ,dovoljno smo vidjeli u ovih zadnjih godinu-dvije.

Marko
Gost
Marko

Srpska posla,samo troluju do te mjere da već pomalo smrdi.

Bbbb
Gost
Bbbb

Dukljanska posla…prvo nesto izjave pa onda kao nisu izjavili.Zamrzi li Milo šah zbog šahovnice…a poslije se izvinjavao po Dubrovniku da nije tako mislio..E ista vam je i sad istina.Poslije 16dana demantuje…

radijatorčići
Gost
radijatorčići

Pa je tek sad reagovao, poslije 16 dana?

Pipun i vojvoda
Gost
Pipun i vojvoda

Pričaj što god oćeš, Marković odlično radi svoj posao možeš da mu pljuneš ppod prozor.

Ika
Gost
Ika

Sto ne napišete da je ovaj kolumnista sputniknews-a, da je portparol ambasade Rusije, da radi za stranu obavjestajnu sluzbu, da ide u Moskvu na obuku. Da mu je caca bivsi direktor Svetog Stefana, da je bio direktor dok se DPS podijelio 97′, da je bio i ostao cetnik, kao i svi ispod Ostroga sto su cetnici.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ramuš Haradinaj je jedini ovdašnji lider koji se sa puškom u ruci borio za svoj narod, tako da je makar nespornu hrabrost pokazao. Bio je i teško ranjen, braća su mu stradala od srpske ruke.. Da li je ratni zločinac- to neka sud kaže. Ja mu nijesam držao svijeću, a ni ovi ristogorci koji o njegovim zločinima pričaju kao da… Više »

Marv
Gost
Marv

I 11 svjedoka, svi albanci, koji su ili izvrsili samoubistvo ili ubijeni pod sumnjivim okolnostima tokom sudjenja u Hague. Pročitaj knjigu Karle del Ponte.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Nijesam rekao da tvrdim kako nije zločinac, samo da tu ima previše propagande. Svi vjeruju u ono što im odgovara. Eto, i Karli del Ponte se vjeruje kad priča ono što vam je milo čuti. Kad govori o srpskim zločinima- onda joj se ne vjeruje ni riječ.

Pedja
Gost
Pedja

Pa sta i da je ratni zlocinac , uzece ga Vucic u svoj parlament , kao koalicionog partnera .

Svjefol
Gost
Svjefol

A vala ovi, te Besmrtni puk, te Gvozfeni puk, pa junastva sa Kosova do BiH i Krajine….sve junak do junaks… Sprdnja

dobronamjerni
Gost
dobronamjerni

Sve junaci i vitezovi. Kamo sreće da ratovanja nije bilo, ali ti vitezovi svugdje dobiše po prstima i više od toga. Poslije im neko drugi kriv, a Crnogorci
posebno.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Srpska posla. Sva im je istorija ovakva. Nešto izmisle pa se onda na to pozivaju.

Bbbb
Gost
Bbbb

Dukljanska posla…nesto izjave pa se onda peru.Mrze sah zbog sahovnice pa se onda izvinjavaju Dubrovniku,protjeraju muslimane iz Bukovice pa im poslije prave kuce,pune tenkove gorivom vojsci Ratka Mladica,a onda ce izvinjavaju Srebrenici…

Bbbb
Gost
Bbbb

Haha…ne smije CDM da objavi moj komentar…Samo sam napisao “Dukljanska posla”… Prvo izjave da mrze šah zbog šahovnice pa se poslije izvinjavaju Dubrovniku,protjeraju muslimane iz Bukovice pa im obnavljaju kuce,pune gorivo tenkovima Ratka Mladica,pa se izvinjavaju Srebrenici…

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Izjavio ne izjavio, meni je ova izjava na mjestu.. viteskibse borio nego sto je.. toliko brojniju vojsku je pobijedio.. ne vidim cemu potreba da se demantuje ova izjava i sl.. nista nisi slagao Markovicu..

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Klasicna srpska propaganda je ovo s haradnijaem dje se njegov odlazak u hag predstavlja kao ne znam kakva pobjeda ,a to sto je isao 3 puta do sad to nikom nista ,ne ocekujem nista bolje od in4s medojevica i ovog damjanovica

Istina
Gost
Istina

Moguće je da marković ovo nije javno izgovorio,ali tako je mislio i sa tim se rukovodio, čim je crna gora priznala kao državu ovakvo kosovo na čijem su čelu zvanično osumnjičeni za ratne zločine kao što je haradinaj i drugi.

Stefo12
Gost
Stefo12

Srpski spinmasteri ,samo znaju da lazu i da imzisljaju

WEKND
Gost
WEKND

“Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ “Laž je srpski državni interes.“ “Laž je u samom biću Srbina“. “U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje… Više »

Slavko
Gost
Slavko

Ovo je rekao Markovic, ne znam cemu sad spinovanje javnosti…

Nera
Gost
Nera

Igor Damjanović ?
Nebitan anonimus i vi ste našli takvog da demantujete.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ima li kraja ristogorskoj podlosti?! Ovaj je neki drugar Milačića Marka, pretpostavljam..

Cacina mama
Gost
Cacina mama

Ako je ovo navodna izjava premijera Duška Markovića povodom ostavke kosovskog premijera Ramuša Haradinaja, koja je zvanična izjava?

Gero
Gost
Gero

Za Markovića,Kosovo je susjedna država. Za običan narod narko teroristički protektorat NATO pakta.

Nevjernik
Gost
Nevjernik

Znaci da ti Markovicu nijesi ovo kazao,rekao bi da je on terorista,zlocinac i da nije prijatelj srpskom i crnogorskom rodu. Onda bi to bila tvoja jedina istinita izjava. Svaka cast ako je tako,mada sam ja ubijedjen da je ovo Damjanovicevo ipak odraz tvog obraza.

Ah ...
Gost
Ah ...

To ne znači ništa drugo nego da Marković to što je Damjanović objavio nije rekao. Da je htio što da kaže sam bi rekao a ne da Damjanović pogadja njegove misli.

Robespjer
Gost
Robespjer

Vođa stranice Stari Liberal… Pljuvač po svemu i svakome crnogorskom

Toni
Gost
Toni

Kako znaš da je “vođa” stranice? Čuješ – vođa stranice.

FENIKS
Gost
FENIKS

SRPSKA POSLA,NEPRIJATELJI CRNOGORACA

Crnogor
Gost
Crnogor

Nismo mi neprijatelji Crnogoraca, ne mijesaj babe i zabe. Mi smo neprijatelji milogorcima.

FENIKS
Gost
FENIKS

CRNOGOR PROBUDI SE! NIJE 1918

Gospava
Gost
Gospava

Zar nije taj haradinaj zasluzio da mu se rece i vise od ovoga ?

Damjanovi
Gost
Damjanovi

U familji Damjanovića nikad nije bilo špijuna i izdajnika, pa dako se i ovi popravi.

Ika
Gost
Ika

Zavisi na koje Damjanovice mislis, na ove okle je ovaj ispod Ostroga koji su na sve spremni ili na one iz Pljevalja!

Send this to a friend