Politika Brajović čestitao Dan opštine

Državna politika garantuje sigurnu perspektivu stanovnicima Andrijevice

Ivan Brajović

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je stanovnicima i lokalnom rukovodstvu Dan opštine Andrijevica, koji se obilježava 17. jula, poručujući da je uvjeren da slijede godine razvojnih šansi za ubrzani ekonomski i svaki drugi napredak te opštine.

“Državna politika ravnomjernog regionalnog razvoja i kroz infrastrukturnu podršku kao važnog preduslova za korišćenje turističkih, energetskih i drugih potencijala, garantuje sigurnu perspektivu za stanovnike Andrijevice. Želim vam mnogo uspjeha u radu”, naveo je Brajović u čestitki.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bnjj
Gost
Bnjj

Brajoviću pa tamo više skoro i da nema stanovnika zakasnili ste sa projektima u 1razred je upisano 18 đaka, kilometrima nemožeš vidjet čoveka

KLM
Gost
KLM

Ako ko ostane tamo

TALOG
Gost
TALOG

Kao i predhodnih godina.A narod skapava od gladi,sela pusta,nigdje dima na domacibstva,Putevi izrovani id sumskih lopova.Gradska uprava suti,jer je u dilu sa sumskom mafijom.
Jos par godina,dokle umre onih par stotina staraca, i Ndrijevica bitce jedno malo mjestasce,bez i jednog Sela i Seljaka.I niko nece odgovarat,kao sto nije ni dosada.

Velimir1966
Gost
Velimir1966

A ne radi niko ništa!
Svi oće da žive luksuzno,kafići puni,kladionice pune,izvozimo radnu snagu!
Svi kukaju da im država ne valja!

TALOG
Gost
TALOG

Vladimire ne lupetaj.Kakvi kafici i jadi u Andrijevicu.ima dvije Birtije sa po dva stola i hoyel Komovr,u koje spavaju ovi iz Podgorice koji izmisljaju sluzbena putovanja radi dnevnica.

Imam platu 260e
Gost
Imam platu 260e

Ni on sam ne vjeruje u ovo što priča.

Gorica
Gost
Gorica

Stvarno treba biti na nekim drogama pa ovo ovako nešto izjaviti…

Send this to a friend