Politika

Đukanović: Budva da sačuva epitet prestižne turističke destinacije

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 22. novembra – Dana Opštine Budva, predsjedniku Opštine Milu Božoviću, predsjedniku Skupštine opštine Nikoli Jovanoviću, odbornicima i svim građanima Budve uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

‘’Nesebična žrtva građana Budve za antifašističku ideju i oslobođenje grada i države, predstavlja kontinuitet privrženosti žitelja ovog kraja crnogorskoj slobodarskoj ideji, kao i temelj kasnijoj obnovi nezavisnosti Crne Gore i uspjesima ostvarenim nakon toga, članstvu u NATO-u i napretku u pregovorima o članstvu u EU”, naveo je Đukanović.

Dugoročno i strateški usmjereno ulaganje u Budvu, gradsku infrastrukturu i turističku ponudu, po riječima predsjednika, doprinijeli su njenoj prepoznatljivosti kao metropoli crnogorskog turizma.

“Izražavam uvjerenje da će se trend održivog razvoja nastaviti i da će Budva epitet prestižne turističke destinacije očuvati u vremenu sve veće konkurencije i rastuće ponude. Učvršćivanje stabilnosti i obnova funkcionalnosti državnih institucija, kao i kontinuirano unapređenje poslovnog ambijenta, put su za sticanje povjerenja straških partnera, uz čiju pomoć ćemo lakše i brže realizovati razvojne ambicije Budve i naše države. Vjerujući u doglednu ostvarivost takve perspektive, još jednom Vam čestitam praznik i upućujem srdačne pozdrave”, zaključio je Đukanović u čestitci.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mrak😂 za to
Gost
Mrak😂 za to

Setaliste nula cistoca Nola restorani ocjena jedan trotoari majki put okej ostalo katastrofa igralista za djecu katastrofa nema ni igralista za odrasle nijedan park sve neto a u stvari nista parking skoro da nema mozda tk plaza I sa ov nemozemo da konkurisemo cak ni sutomoru a ne azurnoj obali zato resavati ovo brzo I eto turista koliko hoces

Send this to a friend