Politika

Đukanović: Budvani i Budvanke postavili temelje današnjoj Crnoj Gori

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 22. novembra – Dana opštine Budva, predsjedniku Draganu Krapoviću, predsjedniku Skupštine Đorđiju Vujoviću, odbornicima, svim građanima Budve i učesnicima svečane sjednice uz najsrdačnije čestitke i najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Budvani i Budvanke nesebično su prinijeli žrtvu narodnooslobodilačkoj borbi i antifašizmu, time postavljajući temelje današnjoj Crnoj Gori, nezavisnoj i suverenoj državi, članici NATO-a, koja samouvjereno prednjači u pregovaračkom procesu za članstvo u EU. Na temelju započetih i planiranih strateških infrastrukturnih i turističkih projekata, kao i visokog ekonomskog rasta, uvjeren sam da će naša prijestonica turizma, nastaviti putem održivog razvoja, još vidljivijim unapređenjem kvaliteta svoje turističke ponude, a sve to kroz sinergijsko djelovanje lokalne uprave Opštine Budva i Vlade Crne Gore”, navodi se u čestitci Đukanovića.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljuta
Gost
Ljuta

Hahaha ovakav se nije radjao a Balkanu …

Velimir
Gost
Velimir

MILO JE GENIJE,
BUDVANSKA VLAST JE SRAMNA I IZDAJNICKA,
NEKA IM SLUZI NA OBRAZ I CAST!

tako nekako
Gost
tako nekako

Nijesu Budvani nego đede Blažo.

Ljuta
Gost
Ljuta

Kakav crni djede Blazo…General Blažo Djukanovic ima veze sa ovim milom dj.kao sto ima Sveto sa Momirom…..djed milov je radio na zeljeznici nauci to napokon ..nije teško.

Enir
Gost
Enir

Postavili bogami temelje koje ste ti i tvoja partija pokusali da srusete besramnom kradjom gradjana Budve od vise stotina miliona eura. Srecom Budvani su na vrijeme vidjeli ko ste i sto ste, unistitelji svega cega se dohvatite sem sopstvenih dzepova. Nek’ je vjecna slobodna Budva bez dps lopova!

Ljuta
Gost
Ljuta

Mozda samo da lakse naprave Boku Republjik?

Ljuta
Gost
Ljuta

Na cule sa Svetom Marovicem…Kuljacom..Radjenovicem..Draganom Marovicem itd….vise ti niko ne vjeruje a ti i dalje slijepo ko maksim po diviziji

LUKA
Gost
LUKA

Marovic i njegovi su postavili temelj Budve ,kako legalno pljackati

NBA
Gost
NBA

PRESJEDNIK DJUKANOVIC JE PRESJEDNIK CG I NJENIH GRADJANA! I ? STA JE PROBLEM? ZATO STO SE PONASA LJUDSKI I NJEGOVA FUNKCIJA MU JE DA SIRI MIR ……

Ljuta
Gost
Ljuta

Bas me nasmeja cinizom..bravo.

BG-PG
Gost
BG-PG

On se ponaša ljudski,pa on je najveći zagovornik podjela u CG,on na taj način ostaje na vlasti….a sto se tiče evrope niko ga ne šljivi ni dva posto,on je za njih korumpirani političar ogrezao u kriminalu ,sto su mu jasno stavili do znanja.

Ljuta
Gost
Ljuta

Pa sto širi mržnju onda?

Prijatelj
Gost
Prijatelj

Milo je uz Budvansku vlast! 🇲🇪😀🤓👍

e, pa...
Gost
e, pa...

Uvijek je stvarno davao (lupao) izjave da bi pokupio politicke poene, izjave koje nemaju dodirne tacke sa stvarnoscu. ALI, ovo u zadnje vrijeme je zabrinjavajuce ! U Pluzinama ( kuca Pekica) ce se skupljati umjetnici iz regiona, pljevlja ce procvjetat “valorizacijom”, nasa zeljeznica “odraz razvijenosti Drzave ( doduse, jedino tacno, ali i jednako nevjerovatno da to kaze) , i sad… Više »

Osa
Gost
Osa

Pa da – Svetozar je dokaz

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

a pokoljenja i lazovska tabla na stari grad…

Toni
Gost
Toni

Kakve su ovo gluposti!

Vasojevic
Gost
Vasojevic

A i tebi i kliki oko tebe Boga mi jedno milijardu eura ste za 30 godina ispumpali iz budve u svoje dzepove..kad je marovic klepio 200 miliona dje ste vi onda..eee narode narode kako vam se sprdaju hahahaha

Send this to a friend