Politika

Đukanović čestitao Dan opštine Rožaje

Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 30. septembra — Dana opštine Rožaje, predsjedniku Ejupu Nurkoviću, predsjedniku Skupštine opštine Almiru Avdiću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Rožaja uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Rožaje je oduvijek krasilo pregalaštvo njegovih žitelja, koji su vjekovima čuvali multietnički i multikonfensionalni sklad, i koji su bili i ostali posvećeni ideji obnove crnogorske državnosti i izgradnji demokratskog društva. Upravo su to temelji naših zajedničkih uspjeha, članstva u NATO-u, napretka u pregovorima sa EU, jačanja međunarodnog renomea Crne Gore kao faktora stabilnosti Zapadnog Balkana, kao i snažnog ekonomskog rasta koji ima tendenciju da se nastavi i u vremenu pred nama.

Uvjeren sam da će Rožaje na mudar način valorizovati raspoložive resurse i da će pratiti ukupan razvoj Crne Gore, te da će kroz sve intenzivnije infrastrukturno povezivanje sa ostatkom zemlje i regionom, biti stvoreni vidno bolji uslovi za život u opštini, kroz otvaranje novih radnih mjesta i podsticaj mladim ljudima da žive i stvaraju u svom gradu“, kazao je Đukanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cetinje
Gost
Cetinje

Milo jel ti dosta 30 godina oil Jo’s 30

Send this to a friend