Politika

Đukanović čestitao Erdoganu: Zajedno da jačamo veze između naših naroda

Predsjednik Crne Gore uputio je čestitku predsjedniku Republike Turske Redžepu Tajipu Erdoganu povodom pobjede na vanrednim predsjedničkim izborima održanim juče u Turskoj. U čestitki se navodi:

“Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam u prilici da Vam uz prijateljsku zahvalnost na čestitkama koje ste mi uputili povodom mog nedavnog izbora na dužnost Predsjednika Crne Gore, mogu najsrdačnije čestitati Vašu pobjedu u prvom krugu vanrednih predsjedničkih izbora, kao i još jednu u nizu pobjeda Vaše partije. Vjerujem da je to od izuzetnog značaja za stabilnost Turske i cijelog regiona, kao i za prosperitet velikog turskog naroda. Biće mi zadovoljstvo da u vremenu koje je pred nama zajedno radimo na daljem jačanju političkih, ekonomskih, kulturnih i ukupnih veza između naših naroda koje imaju snažno uporište u tradiciji, i utemeljenje u novijoj istoriji, koje su dodatno osnažene i kroz partnerstvo u okviru NATO alijanse. Posebno će mi biti drago da se u što skorijem vremenu sretnemo u Crnoj Gori.  Želim Vam dalje uspjehe u vršenju odgovorne dužnosti i ličnu sreću, kao i mir i prosperitet građanima prijateljske Turske“, navodi se u čestitki Đukanovića.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Puz Demon
Gost
Puz Demon

Prava bratska cestitka,sto se ljutite komentatori.Putko je uputio cestitku .prije svih.Nego,vama ni to nije po volji.Pa mi se volimo vec 500god. A vi bi sada tu ljubav da nam srusite.

JA pa JA
Gost
JA pa JA

MILOERDOGANERDOGANMILO dje je ovaj tu je prosperitet

Ovajonaj
Gost
Ovajonaj

Provo se zahvalim da nisi pobedio nema zahvalio. Logočno. Čestitamo pobednicima.

Kenan H
Gost
Kenan H

Mido mido mido

Pedja
Gost
Pedja

Taman su isti.

Grogi
Gost
Grogi

Ha ha na ovome bi iMonti Pajtonovci zavidjeli.Unaprijed se izviniavam botovima koji ne znaju I nisu gledali Pajtonovce.

Send this to a friend