Politika

Đukanović: Crna Gora će zaštititi svakog građanina i oduprijeti se nacionalizmu

Država Crna Gora zaštititi svakog građanina i adekvatno se oduprijeti sve prisutnijim naletima nacionalizma, rekao je predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, prilikom posjete Beranama u okviru kampanje za parlamentarne izbore zakazane 30. avgusta.

On je rekao kako je Berane neodvojivi dio Crne Gore i centar sjevernog regiona, čiji žitelji imaju poseban doprinos u očuvanju vrijednosti kojima se Crna Gora ponosi, kao što su multietničnost, multikonfesionalnost i antifašizam.

“Bilo je nedavno vandalskih i necivilizacijskih pokušaja iz dobro poznatih kuhinja, da se te vrijednosti poremete, izazivanjem straha i nelagode kod određenog broja građana, prevashodno pripadnika manjinskih naroda”, kazao je Đukanović.

Izrazio je posebno poštovanje za sve napore koje lokalni odbor DPS-a ulaže u očuvanju ovih vrijednosti,uprkos otežanoj situaciji. U tom kontekstu je podsjetio i na dužnost lokalne uprave da u tome bude partner izvršne vlasti.

“Đukanović je naglasio da politiku DPS-a karakteriše odlučnost u očuvanju mira i stabilnosti, usvajanju demokratskih standarda i evropskih i evroatlantskih vrijednosti, i posebno afinitet prema dinamičnijem ekonomskom razvoju i otvaranju novih radnih mjesta, u cilju unapređenja ukupnog kvalitieta života crnogorskih građana. U tome će sjeverni region imati posebno mjesto u sprovođenju vizije DPS-a, o čemu svjedoči i naš program za predstojeće parlamentarne izbore. Istakao je da nakon investicija vrijednih više milijardi eura na jugu zemlje, i sjever očekuju blisko bolji dani, za šta je garancija posvećenost strateškom razvoju saobraćajne infrastrukture i turističke ponude, što je dodatan podstrek za odgovornu i učinkovitu valorizaciju resursa kojima ovaj kraj obiluje”, navodi se u saopštenju DPS-a.

Đukanović je rekao da Berane moraju prepoznati svoju šansu i prilagoditi poslovni ambijent za privlačenje i domaćih i stranih investicija, mudro koristeći i kapacitete dijaspore ovog kraja, u čemu će imati odlučnu podršku izvršne vlasti i njegovu lično.

U tom kontekstu, istakao je da je izbor građana Crne Gore 30. avgusta nikad lakši, jer u suštini biraju između politike koja im omogućava prosperitet i blisko bolju budućnost i šarolike palete političkih ponuda koje za interese trećih, ne prezaju od žrtvovanja budućnosti sopstvene zemlje i vraćanja crnogorskog društva u srednji vijek, otvoreno priželjkujući potčinjenost, privrženost teokratiji, gubitak državnosti i služenje tuđim interesima.

Kako je kazao, iako je ovo još jedan izazov poput brojnih koje smo imali u prethodnom periodu i na prethodnim izborima, njihov zadatak je da ih 30. avgusta porazeo, i da nastave da budu stožeri progresivne politike koja garantuje evropski kvalitet života svim građanima Crne Gore.

Đukanović je izrazio uvjerenje da u bliskoj budućnosti DPS bude ključni činilac i lokalne vlasti u Beranama.

On je imao niz aktivnosti u kojima su učestvovali i politički direktor DPS-a Branimir Gvozdenović, koordinator Predsjedništva DPS-a za Berane Predrag Bošković i predsjednik OO DPS-a Berane Bogdan Fatić.

Đukanović je tokom boravka u Beranama posjetio ugledne porodice Đurašković iz Budimlje i Zejnilović iz Harema.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Princeza07
Gost
Princeza07

Nikada necemo prepustiti Crnu Goru fasistima, nikadaa!!!

Kovrđica17
Gost
Kovrđica17

To i radite jos od 2006 godine.. Kako nisu tad uspjeli nece ni sad, boricemo se svim silama..

Egzodus
Gost
Egzodus

Odlucno za antifasisticku i evropsku Crnu Goru svih gradjana ! Moja porodica je uz Vas !

kontraš
Gost
kontraš

Doci ce brzo i dan kada ce u beranama konacno da se porazi ravnogorski pokret dada scekica !

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Crna gora stiti svoje gradjane a sada je na nas red da zastitimo Crnu Goru 30og avgusta

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Ne daj boze da Crna Gora padne u ruke zdravka oj hoj fića kako goj krivokapica i njegove druzine

Kaktus
Gost
Kaktus

Opstanak Crne Gore zavisi od Vas gospodine Đukanoviću,siguran sam u jos jednu pobjedu DPSa !

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Naravno,ovo je gradjanska drzava u kojoj nije zabranjeno ni biti srbin ni biti pravoslavac,samo je zabranjeno biti velikosrbin i svetosavski cetnik,to moraju nasi sugradjani srpske nacionalnosti da shvate

Leart
Gost
Leart

Ne smijemo da dozvolimo da se cetnicka koalicija dokopa vlast jer bi to znacilo apsolutno unistenje crne gore

Komita
Gost
Komita

Samo naprijed! Na ovim izborima branimo opstanak Crne Gore i buducnost nase djece !

Liberal
Gost
Liberal

Najveca pobjeda antifasizma bice poraz koalicije okupljene oko Fiće i plagijatora i njihovog cupavog privjeska

CG21
Gost
CG21

CG je drzava svih gradjana, ali ovi sto kunu CG i Crnogorce, kao i ovi sto bi zeljeli da Srbija opet dobije more, neka probaju preko Bugarske i Rumunije!

Leopard
Gost
Leopard

Vi ste čovjek širokih shvatanja,tako da ćemo za par dana osigurati našu pobjedu.Samo naprijed.

Loptica_skocica
Gost
Loptica_skocica

Gospodine Đukanoviću,mnoge boli vaš uspjeh,ali narod je tu da bira ovu partiju iz 2 razloga.Prvi je taj što imate jasnu viziju, a drugi su postignuti rezultati koji su za svaku pohvalu.

Branko
Gost
Branko

Bilo je dosta vandalizma koji proizvodi četnički pokret, ali sve to što rade neka ide na njihov obraz.Mi smo tu da radimo, razvijamo i unaprjeđujemo.

Vesna
Gost
Vesna

Ovdje se ocjenjuje rad i kvalitet, a ne prazna priča koju prosipa opozicija.

Vanzemaljac
Gost
Vanzemaljac

Tačno je da je ovo još jedan izazov u kome ćemo svojim odlučnim snagama uspješno i odgovoriti.

Sejo
Gost
Sejo

Svaki posao koji radite je u pravim rukama.Samo naprijed.

Petar_Pan
Gost
Petar_Pan

Vi ste profesionalci koji savjesno,odgovorno i pošteno radite svoj posao.

Brat cg
Gost
Brat cg

Milo Milo Milo Milo Milo Milo

Lazar
Gost
Lazar

Crna Gora je vec zasticena zahvaljujuci Nato-u i vladi,a antifašizam je cvrsto tlo ka kojem stojimo.

Akvila
Gost
Akvila

Vasi rezultati sve govore, drugi nemaju sanse ni za 100 godina da stignu to sto ste postigli.

Mestar
Gost
Mestar

Pitam se sta nam nudi ova nasa opozicija sem sigurnog unistenja Crne Gore, obnavljanja statusa iz 1918. i posrbljavanje svih ne srpskih naroda, sto bi vjerovatno dovelo do gradjanskog rata. Mislim da nijednom gradjanu to ne odgovara. Sa DPS imamo sigurnost, stabilnost, ekonomski napredak i siguran put ka evropi i razvijenim drzavama.

Gasolina
Gost
Gasolina

Opravdali ste nase povjerenje mnogo puta,zbog toga moj glas opet ide Vama!

Eva_zuta
Gost
Eva_zuta

Zelim Vam da zauvijek budete izabrani da ponosno stojite na celu nase divne domovine. Vama to nabolje pristoji, vi ste lider kojeg krase pravednost, hrabrost, mudrost, odanost i umjece. Bolje je da Vas mrze zbog onoga što jeste, nego da vas vole zbog onoga što zaista niste!!!!

Poaro
Gost
Poaro

Crnogorska crkva sto godina čeka SVOJE CRKVE, treba se koncentrisati na ekonomski napredak… Jer, niko nema kapacitet da sve ovo postigne sem Milo, Odnosno Milo – INSTITUCIJA! Glas za Mila je glas za Crnu Goru

Agata
Gost
Agata

Nema nam druge – Milo! Jer: treba dovršiti započeti pravac, crnogorska opozicija je opozicija Državi, izdajnici Crne Gore su digli glave, srbofilija i rusofilija muljaju po Crnoj Gori

Sonda
Gost
Sonda

Za pobjedu je potrebno mnogo truda, rada, zalaganja, neprospavanih noci , rada pod pritiskom, odricanja.. a, kada to rade ljudi kojima je Crna Gora na prvom mjestu onda ih i treba podrzati ! Mislim da su dokazali kroz ovaj cetvrt vijeka da zaista vrijede da budu u pobjednickom timu !

Trnovica
Gost
Trnovica

Mudri obnovitelj njene nezavisnsti – bez kapi prolivene krvi. Mudri cuvar njenog neba od bombardovanja 1999. Mudri zastitnik njenog dugorocnog mira i bezbjednosti koji je zbog toga u teskim okolnostima uveo Crnu Goru u NATO i organizacije najrazvijenijeg svijeta.

Krsna
Gost
Krsna

Mi koji je iskreno i od sveg srca volimo ,. Mi .kojima su svi gradani Crne Gore bitni i vazni. Mi kojima je Crna Gora najbitnija i najvaznija . Mi cemo se boriti do kraja da nase zalutale gradane vratimo nama jer su nasi, a mi njihovi.

Imela
Gost
Imela

To vam cvrsto obecavamo Predsjednice da cemo cuvati , voljeti i izgradivati srecniju i bolju buducnost za sve gradane Crne Gore uz Bozju i Vasu pomoc!

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Radio je ispred vremena jer je covjek buducnosti.Crna Gora je zahvaljuci njemu i gradjanima koji su mislili i razmisljali kao on postala to sto je sada ,nezavisna postovana i priznata u svijetu.

Aquarius
Gost
Aquarius

Gospodin Milo Djukanovic je dokazao da je veliki drzavnik.

Vodolija
Gost
Vodolija

Opozicija je učinjela sve što je u njenoj moći da mu olakša pobjedu. Ne treba mu kampanja ništa. Riječ ne mora progovorit. Samo neka pušti njih da se “predstave”. Oni ni sami sebe ne glasaju!

Podbišće
Gost
Podbišće

Crna Gora nema vremena za gubljenje ,pred vratima Evrope smo i naravno da cast da nas tamo uvede pripada onome ko je i sve do sada uradio gospodinu Djukanovicu!

Moračanka
Gost
Moračanka

Usao u istoriju branitelj nase drzave i jedini koji vrijedi na pilitickoj sceni u regionu. Moja podrska za Mila!

Ostatija
Gost
Ostatija

Mozemo biti nezadovoljni, ali se za to mozemo boriti na konstruktivan nacin, a ne podrskom ili mirenjem sa onima koji bi da nam uniste i zapale sopstvenu kucu, a to je nazalost jedino sto ih povezuje.

Macole
Gost
Macole

Opozicioni programi su medjusobno razliciti ali je jasno da dominiraju partije anticrnogorske orjentacije i da je to jedino sto ih povezuje. Oni ne znaju za sto su u smislu ekonomskog programa ili realne vizije buducnosti Crne Gore. Znaju samo protiv cega su, a to je udaranje glavom u zid i prizivanje aveti devedesetih

Kafidžonka
Gost
Kafidžonka

Nijedan opozicioni kadidat nema politicki kredibilitet da se mjeri sa Milom.

Pufnica
Gost
Pufnica

Oni nemaju projekte jake Crne Gore. naprotiv! E, neće moći više tako jer Milo UMIJE svaki put vratiti Crnu Goru NA PRAVI PUT. To je istina! To je ARGUMENT!

Marpl
Gost
Marpl

Njihova ideologija je suprotna težnjama crnogorskih građana, instruisana politikom zemalja koji nas vraćaju u krilo onih iz kojeg smo se jedva iščupali.

Umbrella
Gost
Umbrella

Nešto smo se nasitili nekreativne i papagajske priče opozicionara koji bi da ponovo urnišu Crnu Goru.

Taske
Gost
Taske

Niko ne može da nam osigura ISTORIJSKO PRAVO Crnogorske pravoslavne crkve na svoje otete crkve osim Milo. Glasaću ga kao Crnogorka, jer se ponosim što nam je VRATIO DRŽAVU, i što će nam VRATITI CRKVE i crnogorsku kulturnu baštinu istinski učiniti CRNOGORSKOM

Uskok
Gost
Uskok

Za stabilnosti napredak ! za stabilnost nase drzavne kuce, za napredak nase svetinje!za stabilnost koja podrazumijeva da nasa djeca zive u miru i prosperitetu, za njihov napredak kroz mogucnost da ostanu u svom domu i grade svoj zivot , a ne da idu po svijetu !

Medenjak
Gost
Medenjak

Posvecenost saobracajnoj infrastrukturi je veoma vazna.. bez toga nema ni turizma ni nicega

Maldita
Gost
Maldita

Milo Djukanovic je pokusavao da se politikom bavi kao odgovornom javnom djelatnoscu dakle , drugacije nego sto je politika dozivljavana na ovim prostorima.Covjek koji je od pocetka djelovao odgovorno, da govori otvoreno ida vodi racuna o tome sta je obecao , i to je bila jedina forma za opstanak u politici !

Sorela
Gost
Sorela

bez govora mrznje, sa vjerom u bolju,u jos ljepsu i prosperitetniju nasu crnu goru milo djukanovic je svima dokazao kako se treba borit za ono sto su njene tekovine,za ono po cemu ce crna gora bit prepoznata, i zato dileme vise nema.

Rejna
Gost
Rejna

Djukanovicu, uvijek ste znali da prepoznate prave stvari. Tako ste i doveli Crnu Goru na pragu EU. Neka je sa srevom, nadam se ubjedljivoj pobjedi!

Grizli
Gost
Grizli

Siguran sam da ce gospodin Djukanovic kao sto i sam rece rastjerati tamne oblake koji se nadvijaju nad Crnom Gorom , i poslati ih tamo dje im je i mjesto , u propast . Pobjeda u prvom krugu , jer ovo sto radite vi i sto ste uradili do sad nikada niko nece moci , mogu samo da vam zavide… Više »

Zorka
Gost
Zorka

E moj Milo nastavi kako si krenuo sa radom, da radis nesto kako ne treba ne bi uzivao povjerenje stranih diplomata i ne bi te hvalili, a za ove sto misle ovako, takvih ce uvijek biti, bolje da su radili nesto korisno u zivotu nego sto samo pricaju u prazno!

Fossil
Gost
Fossil

Narod voli Mila jer mu opravdano VJERUJE

Korset
Gost
Korset

Ovo je covjek koji nam je pomogao da obnovimo drzavu, ovo je covjek koji nas je zastitio kada je bilo najteze, dao nam podrsku i pomogao nam da predbrodimo teske trenutke ! ZATO NJEGA UVIJEK BIRAMO !!!

Omegle
Gost
Omegle

Na ovim izborima treba da odlucimo da li Crna Gora ili ovi Anti-Crnogorci koji zele da nam naude

Eva_zuta
Gost
Eva_zuta

Ovo izbori su borba za našu državu i naš narod, zato mudro odlučimo! Podržimo jedinu opciju koja je u stanju da ih zaštiti i koja ih je sa pozicija vlasti do sada štitila.

Poaro
Gost
Poaro

Samo DJukanovic moze da nas sacuva od nemira, da nam pomogne da na svaki izazov odgovorimo na najbolji moguci nacin I da nasu drzavu izvede na pravi i siguran put.

Kosili
Gost
Kosili

Evropske vrijednosti su teznja svakog gradjanina Berana, to ce nam samo dps omoguciti.Nova infrastruktura, radna mjesta, turizam.

Agata
Gost
Agata

Djukanovic je covjek koji je ucinio toliko dobrog za nas i za nasu malenu, ali postenui casnu Crnu Goru.. PODRZIMO GA SVI SVI SVI SVI SVI !!!

Rajko64
Gost
Rajko64

U sjever je vec mnogo ulozenood strane vlade.. a tek ce, sa pobjedom dps-a.

Tinkulica
Gost
Tinkulica

Milo kralju uz tebe smo,broj 8 je simbol beskonacosti takva ce biti i nasa CRNA GORA.BESKONACNAAAAAAAA

Pablo
Gost
Pablo

Sjever je tako perspektivan.. samo uz vas i nastavak vasih investicija moze da zablista!

Pakito
Gost
Pakito

Strah opozicionara cudo radi.. kao i sujeta!

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Znamo mi kuhinju opozicije… necivilizacijska supa se servira svakog dana.

Perko
Gost
Perko

Samo naprijed! Uz vas smo🇲🇪8️⃣

Drazen45
Gost
Drazen45

Do pobjede! Covjek velikog srca! 🇲🇪❤️

Ribolovac
Gost
Ribolovac

Još jednom ćemo se oduprijeti nacionalizmu, 30og će pobijediti ona partija koja je primjer borca protiv toga, a to je DPS.

Susnjar
Gost
Susnjar

Jedino DPS može pomoći pri tome, uz Vas smo 30og!

Helena
Gost
Helena

Dps je jedina partija koja nam garantuje sigurnu buducnost! Nema dileme da ce i ovaj put pobijediti. Broj 8! 🇲🇪

Vladni
Gost
Vladni

30og. zaokruziti broj 8 i nema krize.

Luka88
Gost
Luka88

Nije mala stvar sto smo drzavu vratili 2006. godine i ovi izbori su presudni, jer opozicija nikad ne miruje kad su u pitanju pokusaji da ovu drzavu dovede u zavistan polozaj od drugih izbora.

Blok7
Gost
Blok7

Glasati opoziciju je intelektualni poraz covjeka, jer covjek kao zdravo razumsko bice viid jasno da je opozicija klasican parazit koji bi nas vratio na one balkanske bespuci 90. godina.

Todor22
Gost
Todor22

Na ovim izborima opozicija nema sta da ponudi gradjanima CG, nema cak da kaze da je uradila i jednu investiciju u gradu dje je bila na vlasti.

Montenegro_21
Gost
Montenegro_21

Pobjeda na izborima je zagarantovana i to niko ne dovodi u pitanje, jer je nemjerljiva razlika sta je uradila ova vlast a da opozicija nije mrdnula prstom.

Krsto
Gost
Krsto

Nikad opoziciju glasati necu, sta ja kao gradjanin imam od toga? Da mi opet drzavu stave pod sapom rusije kao sto su htjeli 2016. godine?? E nece moci.

Gorica_C
Gost
Gorica_C

Destruktina poltika opozicija bice porazena 30. avgusta i tom porazu ce gradjani dati jak pecat.

Pobjednik
Gost
Pobjednik

Izbor gradjanima 30. avgusta nikad laksi, jer u sustini biraju izmedju politike koja im omogucava prosperitet i bolju budućnost i sarolikih opozicionih palete politickih ponuda koje za interese trecih, ne prezaju od zrtvovanja buducnosti sopstvene zemlje i vracanja crnogorskog drustva u srednji vijek

Lav
Gost
Lav

Crna Gora ce zastititi svakog gradjanina i adekvatno se oduprijeti sve prisutnijim naletima nacionalizma od strane opozicije i njihovih prosrpskih pokreta.

Boss
Gost
Boss

Bilo je nedavno vandalskih i necivilizacijskih pokusaja iz dobro poznatih kuhinja, da se vrijednosti multietnicnosti, multikonfesionalnosti i antifasizma, izazivanjem straha i nelagode kod gradjana, prevashodno pripadnika manjinskih naroda, uniste i tako stave pod svoju nacionalistucku sapu!

CG CG CG
Gost
CG CG CG

hahahah iz kojih kuhinja?

Hugo
Gost
Hugo

Beranci imaju poseban doprinos u ocuvanju vrijednosti kojima se Crna Gora ponosi, kao sto su multietnicnost, multikonfesionalnost i antifasizam, a te vrijednosti pokusavaju da nam uniste ovi iz opozcije sa svojim sovinistickim nastupima

Brato
Gost
Brato

Pod jagnjecom kozom krije se nacionalisticki vuk kojeg oni aktiviraju pred izbore kako bi opozicija pokusala da dodje do glasova na izborima i da preko podjela uzme glas.

Vasilije9
Gost
Vasilije9

Ako vlast na drzavom nivou ne dovede investitore zapamtite nikad nista se nece uradili za Berane, jer vlast u Beranama nema kad od cetnikovanja.

CG_ORO
Gost
CG_ORO

U 21. vijeku kada ne smije biti dovedeno u pitanje ni multikulturalnost, ni multietnicnost desava se da zbog propusta lokalne vlasti i bliskh veza sa Srbijom, Hrvat bude prebijen, da se na kucama muslimane nalaze pogrdni grafiti koji ulivaju strah u kosti i vracaju narod na sjecanja 90-ih. Tome se mora stati, imamo priliku 30. avgusta i odlucno birajte za… Više »

Košarkaš
Gost
Košarkaš

Berane ima dobre potencija samo da vlast u Beranama to umiije da iskoristi i da ulaganjem u grad olaksa zovit berancima.

Mareza
Gost
Mareza

Za ove 4 godine lokalna vlast u Beranama nije nista uradila, nema ni jedan ingrastrukturni projekat koji su realizovali, nemaju nikakvih aktivnosti koje su za opste dobro beranaca, a kako ce i imati kad nemaju kad od cetnikovanja.

Šrćeko
Gost
Šrćeko

Poptisati mogu da ni u onim najzadrtijim krajevima Srbije se manje cetnikuje nego sto je bio primjer u Beranama prije nekoliko dana, oni kad da se takmice i na silu pokusavaju da predstave kako Srba ima dosta u Beranama, a to zapravo rade da mi malo omasovili narod sad pred izbore da bi opoziciju glasali.

Viktor
Gost
Viktor

Kakvu nama buducnost nudi opozicija??? Ja na primjeru Beranam vidim da mogu da ponude samo cetnikcke i vjersko-politicke skupo i nista drugo i da ovaj narod dodatno zatupljuju.

Losmi
Gost
Losmi

Danas je Milo urucio 50 novih clanskih karata, to Scekic nije od kad je dosao na vlast u Beranama, jer konacno je mladost shvatila da nema napretka sa vlasti poput Dada Scekica.

Janko7
Gost
Janko7

Danas je praznik bio u Beranama sa posjetom Milovom, zivnuo grad. Kad vidim njega i njegovu harizmnu, a onda vidim one nase sto organizuju cetnicke skupove sve je jasno, i onda se pitamo sto nam opstina propada.

Perica
Gost
Perica

Nazalost u Beranama su se desile nemile scene gdje su odrzavani cetnicki skupovi i gdje su nosili obiljazja cice Draze i crtali mete na muslimanke kuce, to ne smije dozvoliti u 21. vijeku! Zato mi u Beranama imamo priliku da damo svoj doprinos na ovim izborima tako sto cemo reci ne politici koju vodi opozicija.

Paris
Gost
Paris

Odlucno do pobjede!

Marija
Gost
Marija

Bravo, veliki čovječe 😊

Katy
Gost
Katy

E viva Montenegro! 🇲🇪❤🇲🇪❤

Makica
Gost
Makica

Svaka čast! 🇲🇪🇲🇪❤

Caki
Gost
Caki

Vaš narod je uz Vas! Bravo! 💪🏻

Baka
Gost
Baka

Samo naprijed, u nove pobjede!

Rade
Gost
Rade

Uz ovakvog covjeka nam samo dobro moze biti

Saki
Gost
Saki

Tako je predsjedniče!

Zverka
Gost
Zverka

Jedino ovaj čovjek uliva sigurnost !!

Horizont
Gost
Horizont

Ne damo CG ovima sto oce da je sruse u svakom smislu te rijeci. Boli in nas uspjeh od kad smo se rastavili sa Srb.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Zaspa mu je jedan

Garo
Gost
Garo

Crna Gora je jaka drzava koja ce 30og avgusta da podrzi one koji su je stvarali godinama,vravo za dps!!!

Gagi
Gost
Gagi

Ova vlast i država su mnogo odradili i uložilo na sjeveru Crne gore i nadamo se da će samo nastaviti tim tempom!

Ksenija28
Gost
Ksenija28

Crna Gora je drzava svih gradjana!!!! Samo uz DPS nemamo podjele !

Leonardo
Gost
Leonardo

Dps apsolitno pobjedjuje

Vozak
Gost
Vozak

Za Crnu Goru!!! Za buducnost nase djece!

Jeko
Gost
Jeko

Crna Gora je odlucila 30og avgusta podrzava Dps opravdano!!!

Dorijan
Gost
Dorijan

Uz vas jedino i mozemo ideju o zapadu da ostvarimo.Opozicija je u u proslom vijeku jos.

Zoran
Gost
Zoran

Jedino DpS ZASTUPA INTERESE CG na izborima!!!!

Rajka46
Gost
Rajka46

Glas za Crnu Goru je glas za DPS!!!

Grahovo
Gost
Grahovo

Evropske staze su pred Ch zahvaljujuci DPS!!!

Sale
Gost
Sale

Sigurnim korakom !!!

Ivanje
Gost
Ivanje

Stabilnost,ocuvanje mira kao i razvoj Cg!!! Dps jedini nam to garantuje!!!

Moler
Gost
Moler

Oni prebrojava ju narod i iza svega toga stoji SPC koja zeli Crnu Goru u nekom drugom obliku pod tudjom komandom

Blaoz
Gost
Blaoz

Odlucnost za buducnost!!!

Zabran
Gost
Zabran

Bravo svaka cast!!!

Andjela
Gost
Andjela

Ja ne mogu da vjerujem na sta su sve oni spremni i koliko daleko moze da ide njihov nacionalizam

Stefanija
Gost
Stefanija

Nema u ovoj drzavi mira bez tebe i bez DPS-a

Arnela
Gost
Arnela

Treba pod hitno da se aktiviraju gradjani mora drzava da se brani od nacionalizama koji samo siri mrznju u drustvu

Host
Gost
Host

Opozicija se i ne primjecuje pored vas,potpunoo nebitni.
.Odlucnooo 30.avgustaaa🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Rt dobre nade
Gost
Rt dobre nade

Moja crna goro unistili su te i jacaju sa nacionalizmom prema srbima …eee

Trener
Gost
Trener

Kad smo nacionalizam mogli zaobici i u tezim vremenima, uradicemo isto i danas i zivjeti svi zajedno u nasoj CG🇲🇪 Svaka cast Đukanoviću🇲🇪

Sofija8
Gost
Sofija8

Dosta mi je vise natpisa po kucama, po zgradama, razne psovke, provociranja i cuda.. Istrijebiti fasiste odmaah!!

Kovrđica17
Gost
Kovrđica17

Uvijek ste to i radili, uvijek vam je to i bio prioritet, zastita gradjana! A to se moglo primijetiti za vrijeme paandemije.. Tad nam je opozicija upala u misiju rupu..

Pine
Gost
Pine

Svaka Vam čast 👏🇲🇪

Pepeljuga7
Gost
Pepeljuga7

Dosta su nam se fasisti sepurili ovuda, ne mozemo ici naprijed kad imamo nekoga ko nas uvijek vuce izaa.. S toga pametno 30 avgusta..

Nepovjerljiva
Gost
Nepovjerljiva

Za samo 10 dana se blizi nasa najpouzdanija i najsigurnija pobjedaaaa!!!

Odmjereno
Gost
Odmjereno

Bravo, Milo Srbine!😀

Sara77
Gost
Sara77

Upravo tako, opozicija moze samo da sjedi i da place zbog izgubljenih izbora, zbog izgubljene ideje o velikoj Srbiji.

LadyM
Gost
LadyM

Takvo nesto samo ti mozes uraditi Predsjednice, smo ti mozes vratiti nasu drzavu kao si to uradio 2006.. Samo ti mozes istrijebiti ovu fasisticku gamad odavde..

Bizamala
Gost
Bizamala

Apsolutna pobjeda je pred nama, mir i stabilnost mogu da nam pruze samo ljudi iz dps-a.. Takav kadaar nama treba! Ljudi koji misle i na ekonomiju i na privredu i na zdravlje, sve za dobrobit gradjana.. Svaka cast.

Sofija8
Gost
Sofija8

Apsolutna pobjeda je pred nama, mir i stabilnost mogu da nam pruze samo ljudi iz dps-a.. Takav kadaar nama treba! Ljudi koji misle i na ekonomiju i na privredu i na zdravlje, sve za dobrobit gradjana.. Svaka cast.

Princeza07
Gost
Princeza07

Oni koje oce podjele i koji mrze Crnu Goru ne trebaju ni da zive odje.. Niko vas ne zadrzava, slobodni ste..

Crna_Dama
Gost
Crna_Dama

Onaj ko djela i ko ispunjava svako dato obecanje moze biti na vlasti, onaj zbog kog smo tu danas, onaj koji je sve radio da obezbijedi sredstva za zdravlje, onaj koji nam pruza bolji kvalitet zivota.. Svi za DPS !!!

Costa
Gost
Costa

Opozicija daleko iza nas!!!!dalekooo

Pasha
Gost
Pasha

Jedina partija sa vizijom jasnom!

Cesarica
Gost
Cesarica

Idemo u nove pobjede sa Vama posle izbora!

Perko
Gost
Perko

Sa riječi na djela! Bravo

Doktorica
Gost
Doktorica

Nemate konkurenciju! 👏

Ekatarina
Gost
Ekatarina

Bravo prešedniče!

Horando
Gost
Horando

Stop nacionalizmu. 🇲🇪🇲🇪 8 🇲🇪🇲🇪

Vidosava
Gost
Vidosava

Svim srcem za Cgrnu Goru!

Ankica
Gost
Ankica

Za evropski kvalitet zivota Crne Gore!

Sarita
Gost
Sarita

Odlucno!!!!!

Rt dobre nade
Gost
Rt dobre nade

Dosadili ste bogu i ovome gladnom narodu…gubite ovaj put pretdthsjednice (ko svati svati)

Fiona
Gost
Fiona

Da nam je vječna!

Brsno
Gost
Brsno

Sacuvacemo Crnu Goru!

Stedim
Gost
Stedim

Odlican posao odradjen

Stubica
Gost
Stubica

Bravo preśedniče!

Serdar_mne🇲🇪
Gost
Serdar_mne🇲🇪

I crnogorskom nacionalizmu, izmedju ostalog. Kapa dolje preśedniče kad tako mislite.

Crnogorcina
Gost
Crnogorcina

A sto cemo za cetnike kad svu srbiju poistovjecujes sa cetnicima…sramno za jednog presjednika…

Bukovica
Gost
Bukovica

Za gradjansku, demokratsku i stabilnu drzavu! Odlucno! 🇲🇪

Boljka
Gost
Boljka

Dps dominantna i dostojanstvena kao i uvijek! 👏

Breznica
Gost
Breznica

Za nasu drzavu! Odlucno u nove pobjede!

Zoranko
Gost
Zoranko

Necemo dozvoliti ovim cetnicima da nas unazade

Robert
Gost
Robert

Svaka čast ovo je bio jedinstven doček predsednika u nekom gradu, imalo je oko 50 osoba. 😂

Suncica
Gost
Suncica

Bez dileme biram svoju drzavu, biram Dps🇲🇪

Biljka
Gost
Biljka

Da je vjecna!!!

Marija28
Gost
Marija28

Zivio preśednice! Patriote su uz tebe!

Kocani
Gost
Kocani

Ova sadasnja situacija je omogucila DPS-u da bude jaci!🇲🇪💪

Cemenca
Gost
Cemenca

Crnogorci se nijesu povukli ni pred vecim protivnicima pa nece ni sad🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Kula
Gost
Kula

Mnogo smo jaki! 🇲🇪💪

Povija
Gost
Povija

Jedini koji brani crnogorski identitet!👏🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Javorak
Gost
Javorak

I ovog puta cemo reci DA nasoj nezavisnoj drzavi!

Velimje
Gost
Velimje

Odlucno za nasu Crnu Goru🇲🇪

Bogetici
Gost
Bogetici

Nacionalisti odje nemaju sta da traze.

Cerok
Gost
Cerok

Dostojanstveno!🇲🇪

Puerto
Gost
Puerto

Vaša partija ne dijeli ljude ni po vjeri ni po naciji, svaka čast!

Muharem
Gost
Muharem

Kada će posjeta Petnjici

Novljanka
Gost
Novljanka

Crna Gora pobjedjuje💪

Morakovo
Gost
Morakovo

Crna Gora je odlucila! 8!

Dragova_luka
Gost
Dragova_luka

U nove pobjede!

Milos40
Gost
Milos40

Samo jako za nasu gradjansku Crnu Goru ….

Ranko
Gost
Ranko

Milo je neponovljiv…jedini
U nove pobjede…živjela CRNA GORA

Kos
Gost
Kos

predsednice puno uspeha pobedu na izborima zeli vam ceo normalni beograd

Rajak
Gost
Rajak

Crna Gora pobjedjuje 🇲🇪

Durban
Gost
Durban

Odlucno za CG! 🇲🇪

Jarbol
Gost
Jarbol

Milo pobjeda je zagarantovana! 🇲🇪

Patrick
Gost
Patrick

Bez sumnje broj 8!

Zorica
Gost
Zorica

Za nasu drzavu CG!

Sarica
Gost
Sarica

Bez sumnje najbolji DPS!

Ivi99
Gost
Ivi99

8 pobjedjuje!

Trubjela
Gost
Trubjela

Jedini I neponovljivi DPS!

Vilusi
Gost
Vilusi

Ne sumnjamo! Zato I dobijate svake izbore!

Kuside
Gost
Kuside

Tako je Predsjednice! Svi smo uz vas!

Begovina
Gost
Begovina

Jedini pravi prsejednik koji misli na svaki narod u CG jedini koji nikog ne odvaja

Verko
Gost
Verko

Odlucno za Crnu Goru! 🇲🇪

Gvozdenice
Gost
Gvozdenice

Nemate konkurenciju!🇲🇪

Mrkosnica
Gost
Mrkosnica

Ne sumnjamo u to dok god ste Vi uz nas!

Stana
Gost
Stana

Uprkos svim zlim ljudima, pakosnicima, manipulatorima i njihovim postupcima mi cemo se izboriti za nasu drzavu i mir! DPS do pobjede❤💯

Polutar
Gost
Polutar

Vi ste čovjek koji nas uči da se na civilizovan način odupremo svemu! 🇲🇪

Gvozdenice
Gost
Gvozdenice

Sve to zahvaljujuci Vama! 🇲🇪

Kula
Gost
Kula

Jacim vandalskim pokusajima se oduprla nasa drzava, pa ce i ovom!

Dejana
Gost
Dejana

Hoće sigurno!

Kamensko
Gost
Kamensko

Živio preśedniče. Sve pohvale!🇲🇪🇲🇪

Akvila
Gost
Akvila

I treba da nas zastitite..pogledajte sto ucinjese opozicionari i spc. Strah me sto sam crnogorka u sopstvenu zemlju! Dps zauvijek❤

Vukov_most
Gost
Vukov_most

Crna Gora je Odlučila da se odupre četničkom nacionalizmu!

Nudo
Gost
Nudo

Svaka cast preśedniče!!🇲🇪🇲🇪

Bond007
Gost
Bond007

Izbor nikad laksi. Za koga drugo da glasam? Ove sa trobojkama i nepoznavaoce istorije i kulture CG?? Dps ulaze, dovodi investitore i najvaznije-pruza mir!

Osjecenica
Gost
Osjecenica

Tako je!🇲🇪🇲🇪

Pcelica
Gost
Pcelica

Dok je dps-a, mogu samo da ogovaraju, a samo vam dizu cijenu vrane iz opozicije!

Dert
Gost
Dert

Kapu skidam.

Send this to a friend