Politika

Đukanović: Crna Gora nije teren za eksperimentisanje

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović danas je bio jasan – ako EU odluči da uspori proces ujedinjenja mi moramo biti spremni na tu soluciju.

“Svi moraju da shvate da ovo nije teren na kojem se može eksperimentisati. Ovdje žive vrlo ozbiljni i odogvorni ljudi. Sa EU razgovaramo kao Evropljani. Vjerujemo da je važno da i Evropa mora biti ujedinjena. U suprotnom će izgubiti trku sa Rusijom i Kinom. Potrebno je da u Crnoj Gori svi razumijemo šta nam je zajednički interes”, poručio je predsjednik Đukanović.

Predsjednik vjeruje da smjena direktorice RTCG Andrijane Kadije neće uticati na dalji put Crne Gore ka Evropskoj uniji.

“Mislim da to ne može i neće uticati na tempo puta Crne Gore ka Uniji. Svima u Crnoj Gori, a i onima koji se bave Crnom Gorom, treba malo više udubljenosti i više informacija da bi razumjeli suštinu procesa koji se odvija”, kazao je Đukanović.

Predsjednik  Đukanović osvrnuo se i na novi zakon o predsjedniku koji tek treba da bude usvojen. On tvrdi da cilj novog zakona nije da proširi njegovu nadležnost i da bude proširena ruka vlade.

“Pročitao sam komentare i mislim da je jasno da te komentare daju oni koji zakon nijesu vidjeli. Ja sam već obavljao ovu funkciju i znam šta su moje nadležnosti i neću koristiti nikakva prava koja mi ne pripadaju”, jasan je bio Đukanović.

Kada je riječ o opoziciji, Đukanović ni tu nema dilemu. Uvijek je, kako sitiče, otvoren da čuje koji su još to konkretni koraci koje bi vlast trebalo da preduzme da opozicija bude u Skupštini.

“Opozicija je promovisala cilj da blokadom državnih institucija skrati mandat i dovede do prijevremenih parlamentarnih izbora”, smatra on.

Predsjednik Đukanović je poručio da vlast nakon pobjede na izborima želi da realizuje one razvijene projekte koje su obećali građanima.

Đukanović kaže da je uvjeren da svi ele da Crna Gora do kraja ostvari svoj naum, odnosno, da usvoji evropski sistem vrijednosti i da kada postane članica EU, bude zaista organski dio savremene evropske civilizacije. Ocijenio je da je potrebno da svi u Crnoj Gori razumiju da je zajednički interes usvajanje evropskog sistema vrijednosti, ne samo u zakonodavnoj i institucionalnoj sferi, nego i u praksi.

“Ono što je usvojeno mora se primjenjivati, a ta primjena da ne bude selektivna”, jasan je bio on.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marinko
Gost
Marinko

Kada će se evropski sistem vrijednosti pretočiti u evropski sistem plata? Jedino me to interesuje, sve ostalo je bacanje prašine u oči.

AMON
Gost
AMON

cekaj marinko jos je drzava na dnevnom redu ahhaha jos jedno 100god!

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Ako ikada udjemo u EEZ , a mislim da sa ovom vlascu nemamo sanse prije 20-25god , ocekujmo za prvih 5 god. odlazak oko 50.000 mladih najobrazovanijih ljudi, ljekara, inzinjera, programera, ekonomista, kvalifikovanih radnika, medicinskog osoblja, turistickih radnika,……A onda se slobodno mozemo pos..ti u nasu CG.

JA pa JA
Gost
JA pa JA

Dps bez Mila kao k…. bez j…

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Milo ce vladati jos sto godina boljeg nema.

Mesar muckey
Gost
Mesar muckey

Meni je baba posenilila sa 85god, i sto je god pitas ona je pjevala ‘blago nama pticama! Vidite, zena je bila u pravu 😉

Psihijatar br1
Gost
Psihijatar br1

Da ovo dukanovici nisu prosili de ispred prodavnice u niksic ispred MONE recimo kad je radila 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

aneksija 1918
Gost
aneksija 1918

Tako je neka se ti Europljani nama prilagođavaju a ne mi njihovijema zakonima. Dok je RUSA I SJEVERNIJEH KOREJACA nama nema mane idemo naprijed punim jedrima i prvim vlasnicima silim na sramotu. Je.o te tako je Slobo činio isto. P.S. i Vijetnam je promijenio ploču a ovaj još nije.

Psihijatar br1
Gost
Psihijatar br1

Dao vam je milo male mašice 😂😁😀😃i ja volim nerandze no trpim 😂😂😂😂😂😃😃😃😃😃😃

Psihijatar br1
Gost
Psihijatar br1

Jos sad kad se izgubi prevlaka. MetohijU smo izgubili ihaha 😃😃😃😃😃😃😃😃😃milo care 😃uzeše nam i gaće 😃😃😃😃😃😃😃😃

Amel
Gost
Amel

Bolje nam je da se spojimo sa Turskom, Albanijom ili Mozda Rusijom , sto ce nam EU, nijesmo mi za tamo. Ako ko zna, Milo zna. Cak i savez sa arapima nije losa kombinacija. A nije lose i da plata bude jednu marku, ali u eurima, dok drzava ne stane na noge, makar jedno dvije godine. E Viva !

Psihijatar br1
Gost
Psihijatar br1

Biba struja je duhovita 😂

Psihijatar br1
Gost
Psihijatar br1

Ruku na srce nismo za evropu još dvadeset godina. Pola crne gore još peče domaći hleb nema para da kupi kupovni. To je po severu. I niksicu.

Пеђа
Gost
Пеђа

BRAVO PREDSJEDNICE, TAKO JE.

Oglas
Gost
Oglas

Mijenjam članstvo u eu za upravljanje rtcg-om! Moguć svaki dogovor !

Окле
Gost
Окле

Што ти одлучиш нама ће тако бит’, деспоте.
Гази кад можеш.

Psihijatar br1
Gost
Psihijatar br1

Okle koji si ti lik 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

NBA
Gost
NBA

SAMO TAKO!OSTRO KAO “BRITVA”.SVAKA CAST NA SVEMU STO STE URADILI I RADITE,ZA DOBRO CRNE GORE! MILO!MILO!MILO!

JAAA
Gost
JAAA

Ha ha ha Rece li ovo da su *KRETENI*..

Lazo
Gost
Lazo

Śeti se Milo, Dugog putovanja u Jevropu! Ni onda nam nije upalilo.

dagy
Gost
dagy

Ne daj se Milo da te evropa namami i satre,nijesmo mi iz ovijeh brda za onaj sarenis,imamo i mi nase vrijednosti,putoj jevropo nek je vjecan Milo axaxaxa

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Neka im je reka. Da ih podsjeti ko je britva. I to pošto su ga u Briselu kao Kralja dočekali. E sad ovim domaćim gubitnicima nije jasno. Ni Evropa im ne valja. E da oće još neko izać iz EU. A samo zato što drugu državu vole a svoju mrze. Tužni i bijedni domaći izdajnici.

AMON
Gost
AMON

eo ga ovaj sa sa mtricom izlizanih floskula da ispira mozak.. ajde jadan evo i ve$a ga kritikuje, a ti se ne das! kakav bi ti samo izdajnik bio sutra, da milo okrene kormilo heheheh

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Da Milo okrene kormilo, on bi bio izdajnik, baš kao što si ti. Tebi je fraza ono što si vidio jer ti politički ne odgovara. Da srbuje bio bi dobar.

AMON
Gost
AMON

hahahaha sinak smijesan si mi. probaj na ovoj balavurdiji, možda ti prodje 😉

Munir
Gost
Munir

Mi smo pogodan teren za bilo sto ,moral =0 gradjanska hrabrost =0 ,kad je neko na polozaj ocemo svi redom da mu se sto vise zavucemo pa da je naj vece smece a postenog covjeka ne vidimo vise li no da je balega .

JAAA
Gost
JAAA

Munir svaka cast za komentar…Jedino da dodam * ONO STO JE NEKADA BILO NENORMALNO -DANAS JE POSTALO NORMALNO*.

Paštrović
Gost
Paštrović

“Svi moraju da shvate da ovo nije teren na kojem se može eksperimentisati. Ovdje žive vrlo ozbiljni i odogvorni ljudi. Sa EU razgovaramo kao Evropljani. Vjerujemo da je važno da i Evropa mora biti ujedinjena. U suprotnom će izgubiti trku sa Rusijom i Kinom. ”
———

А šta ako izgubi trku s’ Rusijom i Kinom, crni Milo ???

JAAA
Gost
JAAA

MORA U RIKVERC PREMA RUSIJI ALI KAKO KAD *NATO*NADLIJECE BOKU…ha ha ha

Paštrović
Gost
Paštrović

Bogomi, rikverc mu nije nepoznat, a ni nagla promjena strane. Snađe se on na brzinu.

MONAKO
Gost
MONAKO

E ovoga puta nece potrefit rikverc sem ako kao i obicno *zavrsi posaaa*pa putuj Crna Goro po morima…Neka te cuva dragi Bog od nevremena i oluja..a Milo sada slusa *puls* puf….puf….puf…puf..po narodu

biba struja
Gost
biba struja

eu piše cg————zašto zatvaraš oči dok ja te ljubim,bojim se da želiš biti s nekim drugim, nezatvaraj više oči dok te ja ljubim, plašim se dok te ljubim da postoji neko treći, pomislim kako te tada gubim, —–cg piše srbiji u rusiji——-stoti put čitam pisma tvoja nježna, sjećaju me opet dana naše sreće,da li toplina našeg doma još ti uvijek… Više »

JAAA
Gost
JAAA

Ha ha ha… Crna Gora odgovara…..ljubila bi dje ima vise para…….a Srbija joj sapuce…..moramo skloniti kriminalce….. Stalno u krug vrte se one Srbija nece Nato avione…..Ne bi ni Crna Gora nasa ….ali joj se Nato na grbacu nataka….. Jugo moja zemljo stara kako bi te sada svi spojili bez para….Jugo moja spominju te i Srbija i Bosna a ni Hrvatska… Više »

Patriota
Gost
Patriota

Kakva crna Evropska Unija i tantare! Ko će tamo široko mu polje. Nećemo da nas prevaspitavaju bečke sluge!

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Jos nas u EU uvedi i ostaces zapamcen kao najveci Crnogorac ikada.

Hronika
Gost
Hronika

Ako eu procjenjuje da treba da smo članica eu to ćemo i biti pa da je umjesto njega napr. Momir Bulatović ili Svetozar Marović ili …..ko bilo ! Koliko je opstepoznato na celo Bugarske nije bio niko iz Crne Gore pa je Bugarska odavno u eu ! I u nato takođe ! Takođe i Rumunija ! Takođe i Mađarska !… Više »

Suvlasnik šupe
Gost
Suvlasnik šupe

Ovi blesavi Evropljani nikako da shvate da je njihovo da sipaju pare dje im se reče. Mi ćemo zauzvrat malo prepraviti zakone koje nećemo poštovati. I dosta! A oni oće da sprovodimo zakone, da se civilizujemo! E, ne može, na tvrdo ste udarili.

MONAKO
Gost
MONAKO

Ma kakva Evropa…pametan Milo..
Prvo lude krave….gripozne ticurine….opaucena prasad…..sve nesto pristize ….Stiga nama sad EVROLSKI VIRUS….ma udri predsjednice …sto ce nam sve ove GRIPOZE

biba struja
Gost
biba struja

mi smo već u monakoooooooooo, evo vala maloprije javiše da cg zakon sklopljen po euro agendi kaže da tivćani imaju svo pravo ovoga svijeta da oproste 6 meleona poreza onom melearderu bez trunke savjesti, a nekom za neplaćenu vodu i komunalije izvršitelj hoće da odnese tv i frižider iz stana, ljubooooooooooooooooooooooooo jesmo li još u monakoooooooooo, đede jesmo kako nijesmo… Više »

B Parch
Gost
B Parch

Ne daj sefe da osile ti oko tebe , vrati ih dje im je mjesto, mnogo si se uznijeli i misle da su mnogo opasni, zato ih vrati iz rupa iz kojih su izmigoljili.

Milo Vujovic
Gost
Milo Vujovic

Presjedniku Drzave treba Oduzeti Sva izvrsna Ovlascenja i birati ga Dvotrcinski u Parlamentu
tako da bi za ovoga Srbijanskog Mjesanca i Dosljaci srbijanci u Parlamentu glasali za njega !
jer godinama je u Profiterskoj Harmoniji sa Tajnoprdcem Amfilohijem vrhovnim vođom Dosljaka Pobjeglica !

Anonimus
Gost
Anonimus

Viva Italija , viva Duce

Siki
Gost
Siki

Mozda najveci Crnogorac ikada. Genije politike. Lomi ih Lomi

MONAKO
Gost
MONAKO

*Casa zuci iste casu meda……smijesane najlakse se piju…..jel Siki?????ha ha ha

jhsgsg
Gost
jhsgsg

Od EU integracija smo zaboravili da smo zivi..Svaka cast,Predsjednice,hrabro kao i uvijek. Nama je potrebno pomirenje izmedju Crnogoraca i Srba u Crnoj Gori,nacionalna platforma za buducnost. Da se uzme motika u ruke,da se radi nesto i podize standard ljudi. Kao da sve stoji zbog mantre o EU,za koju je,moram priznati, kriv i sam Milo. Cilj treba svima da nam bude… Više »

VALTER
Gost
VALTER

Onda bi morao samog sebe i familiju ?!

SUNCE SIJA
Gost
SUNCE SIJA

.Mora samo uporan biti …i zelje Evrope ispuniti …

Alternativa
Gost
Alternativa

Ako nećete Mila, nećete ni Crnu Goru!

Pravedni
Gost
Pravedni

“Sigurnim evropskim korakom” “Za stabilnost” je li?

SJAJ U TRAVI
Gost
SJAJ U TRAVI

Ne moze se u Evropu tako lako KRETENIIIIII..

Pravedni
Gost
Pravedni

Što će biti sa Crnom Gorom u narednim godinama a narode?🇲🇪🙄

Alijev
Gost
Alijev

Pravac Azerbejdžan.Novi civilizacijski iskorak.

Пеђа
Gost
Пеђа

Bravo. Vidi se da dobro poznajes civilizaciju, ipak pogledaj kako je Azerbejdžan razvijen treba ce ti.

JAAA
Gost
JAAA

Opasan ovaj Pedzaaaaa ha ha ha

EU ,mozda...
Gost
EU ,mozda...

I neka im je poručio. Non stop neke kritike. Ima tu i opravdanih kritika i nekih stvari koje treba popraviti ali izgleda su malo precerali. Postave nekom drugorazrednog činovnika iz skorašnjih članica unije i da nad nama oštri da nekazem šta.Još nijesmo ni na vratima EU a gospoda bi da nam odlučuje ko će voditi javni servis. Malo su duboko… Više »

Crnogorac
Gost
Crnogorac

MILO CARE . SAMO NAPRIJED. NA PRAVOM SI PUTU. NAROD JE UZ TEBE A OVE SPODOBE MORALNE NEK SE POKRIJU I NEK PLACU. BIJELO POLJE JE UZ TEBE CARE

Окле
Gost
Окле

Хахаха, царе, како си ти то лијепо рекао и поставио себе за првог међу полтронима Црне Горе, браво.

veki
Gost
veki

ne daš u tvoje Montenegro preduzeće niko ništa da se pita samo ti ĐUKANDERU

Biohazard
Gost
Biohazard

Ove stvari ce morati da se koriguju …. iskreno i mene je strah ” nezavisnih ” medija , najvise jer prije svega nema ostrih zakona ukoliko se dokaze da mediji ipak nisu nezavisni , tako da se i puna vladavina prava moze ostvariti samo dobrim zakonima !!!

MONAKO
Gost
MONAKO

Korigovane su vec nema sto da se *pribojavas*…Sigurnim korakom……..ko zna dje….

Psihijatar br1
Gost
Psihijatar br1

Bravo za srbiju znao sam da će vrijeme pokazati da sam u pravu što san im javno dao glas. Srbi uđoše u evropu sa njihovom lijepom ravnicom.

equilibrium
Gost
equilibrium

Ovaj je riješio da nas dokrajči,a i neka će

Nebitno
Gost
Nebitno

Mhm, znaci sad smo još i od EU pametniji?! Ok koji od podijeljenih ličnosti godina Djukanovica govori istinu? Nadam se da će Crnogorci znat da kazne ovakve izjave jer bi nam samo falilo da se vratimo u Djukanoviceve devedesete

W C
Gost
W C

Hehe, počinje polako zaokret

eto
Gost
eto

Znači to je to,vrćemo se na politiku iz devedesetih.Čovjek je ufatio pun krug

Psihijatar br1
Gost
Psihijatar br1

Budvani ili budvanke imam jedno pitanje koliko kosta stan u zavalu. 👍

SUNCE SIJA
Gost
SUNCE SIJA

Tesko tesko pitanje….pretesko….ne pominji Avalu…to je bol…samo nju ne pominji jer lijepa bjese ta nevjesta Budve…Uf !!!Samo ne pominji pred Milom …Svetom…to bjese prava nevjesta….ali mladozenja iznevjeri….ko ce im ga znati…rastavise se…zasto…samo oni znaju….zato ne otvaraj stare rane….Uf….nema tijeh para za koje ce se prodat nevjesta Budvanska

A, nu, coce
Gost
A, nu, coce

Kratko: Crne Gore nema bez Crnogoraca. A, tvoj režim svojski se trudi da nestanu. Ako tako nastavite, Crnom Gorom će se vrlo brzo vijorit neke druge zastave, ove svatovske bit će sitnica.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

To se najbolje vidi…kako Okupatorska spc postupa prema okupiranim Crnogorskim svetinjama….Milo je takulin napunio(moze da poje moj zivot je Montenegro)

dagy
Gost
dagy

Prica za crnogorske bravuljane,itekako je cg teren za eksperimente,a sta to ti nijesi eksperimentisao odje zivotati,sad kad znas da nema Eu odma neka druga alternativa,kad ti to nijesi dosad imao u rukavu udzabe ti prica al se tice nazalost bravuljana ovijeh

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Milo nema demokratske kapacitete da izvrsi reforme ,…..on pokusava da manipulise sa evropskom zajednicom, kao sto to cini sa nepismenim gradjanima , ali nijesu oni od juce. NATO je tu , tako da nema bojazni da Rusi udju ovdje, a njima se ne zuri,….oni ce cekati ako treba i 20 god. ako se nama ne zuri. Pogledajte sto je bilo… Više »

Пеђа
Gost
Пеђа

Bravo pismeni.

SUNCE SIJA
Gost
SUNCE SIJA

PEDZA PEDZA STO SI TAKO NADRKAN….OPUSTENO PEDJDZAAAA

stranac
Gost
stranac

Vidi se ko je, pa moraš da psuješ odpušteni (opušteni).

stranac
Gost
stranac

Vidi se ko je.

Mišur
Gost
Mišur

Nije mi jasno sto neko ima protiv ovog covjeka.

JAAA
Gost
JAAA

Trebalo bi da sidjete i vidite u kakvim uslovima radi ovaj covjek..sigurnim korakom….Evropejizacija..

Biohazard
Gost
Biohazard

Ne vidim razlog zasto ne bi naoravili neke eksperimentalne korake vezano za reforme , svaka drzava je razlicita kao i svaki covjek i za svaku postoji ” najbolji nacin ” sprovodjenja reformi . Mi spadamo u post-komunisticke zemlje i samim tim je vecini ne-komunistickih zemalja bilo lakse sprovesti reforme , mada sad u ovoj fazi u kojoj smo mi ,… Više »

AMON
Gost
AMON

jaooo djuka djuka stari selektoru! sad kad ste se naklepali sad ćeš da moralises a? cus ono što je usvojeno treba se primjenjivati, a da ne bude selektivno hahahaha ma sta to veliš oko moje svevidjece? !

Ve$a
Gost
Ve$a

Da nije tužno, bilo bi smiješno.

AMON
Gost
AMON

aj i ti nekad da prigovoris vladiki 🙂

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Da ne diramo nista tebi i tvojima je dobro a legendo…..da podjes malo kod doktora nije zgoreg….

Stanko
Gost
Stanko

Sve dok se vlast ne bude plašila naroda radice sto želi i pričati besmislice! Kada narod pokaže karakter i hrabrost, vlast ce osjetiti taj strah i nece u ovolikoj mjeri degradirati gradjanina po svim osnovama. Ljudi su izgubili dostojanstvo, ugled i čast i postali ravnodušni, mrtvi za bilo kakvu akciju, zatvoreni u sebe i obuzeti svojim problemima Samo složan narod… Više »

AMON
Gost
AMON

ili su ubjedili sebe da bolje ne može? dosta ljudi se predalo i reklo misli na sebe i na svoj džep! ne kapiraju da se to vraća kao bumerang i njima i nama!

Popocatepetl
Gost
Popocatepetl

Prosto je uvredljivo sto je neko i pomislio da je ovoj vlasti nesto vaznije od sprovodjenja zakona.

Molice nas EU da se vratimo, ali dzabe. Ima od blata da nas prave.

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

TAKO JE PREDSJEDNICE,NE SMIJE SE DOZVOLITI OVIM STRANIM PLACENICIMA POPUT ULJAREVICKE ,CALOVICKE,DJUROVICA,ITD,DA IH NE NABRAJAM DO ZORE ,
DA ROVARE I OPSTRUIRAJU !
NEKA POTRAZE BOLJU DRZAVU,OVA IM NE VALJA(plate po 5,6 hiljada).

wall
Gost
wall

@velimirvelimir – objavi žiro račun, da skupimo pare da ti se ugradi kičma. Ti ćeš da držiš lekcije patriotizma po komentarima. Lezi dolje, baljove.

AMON
Gost
AMON

nisi bas skontao jel da? evo da ti pojasnim: evropa želi slobodu medija, a dotična je htjela da ne zavisi od mila i klape! polako… teze će vam pasti približavanje eu nego što ste mislili poltroncici 😀

Gost
Gost
Gost

Kada će da napusti mjesto predsjednika DPS-a? I kako ćemo sa njim 5 godina zna li ko? Oće li nestati podjele u Crnoj Gori kada znamo ko ih pravi?

Anonimus
Gost
Anonimus

Ma sto velis. …

Anonimus
Gost
Anonimus

Many sto velis olosu, napravio si od casne Crne Gore, sramni protektorat Montenegro !

Baranin
Gost
Baranin

E čuješ mu izjave boze dragi….čovjek sa nama eksperimentira evo skoro 30 god. i ima nešto da kaže još…..

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ajde put tvoje srbije, dje hvala bogu sa experimenta predjose na naucnu fantastiku evo vec 100 i kusur godina (science fiction) – kontas srbine iz bara!

Anonimus
Gost
Anonimus

Aj ti put tvoje Italije

Baranin
Gost
Baranin

Ti si Crnogorac kao što sam ja Japanac…..ajde pali..

daga
Gost
daga

A jeste li vi Baraninu svi na broj poslije ove akcije policije,dje “radite”prekovremeno,pusti ti ovga Djukanovica sto prica,a i nece valjda pustiti jednu cetnikusu(Kadiju)da nam popuje i suruje,no vidji kuco da te kakva “ostrkotina”ne zakuci.

Komsho
Gost
Komsho

U pravu si daga, ako se Milu ne ide u EU, sto bi mi isli !

Medovina
Gost
Medovina

Baranin je srbenda izbjeglica.Mrzitelj svega crnogorskog, iako ga prihvatismo, najedosmo i napismo… i to nam je hvala

Baranin
Gost
Baranin

Bakranin je rodjeni baranin,sto bi rekli starosjedioc…a ako te bas interesuje veliki sam Srbin i to ne krijem za razliku od tebe….Crnu Goru volim najviše na svijetu ali ne sa tobom i tebi sličnima,koje predvodi ovaj vas predsjednik….i koga si ti prihvatio nesretnice nemaš dva eura u džep a mlatinjas nešto….

Baranin
Gost
Baranin

Ti si čemer i za dom i za rod a ne medovina….

dagy
Gost
dagy

Lijepo li je biti raga samo ne bit daga draga.

Baranin
Gost
Baranin

A vidi da ti ja nešto kažem daha ili kako i ko si već….bavim se privatnim poslom i crncim od ujutro do uvečer…u policiju idem samo zbog dokumenata,tako da kod mene nema potreba da dolaze,a ti se pricuvaj…a to da mene nadje neka ostrkotina,dodji pa da me od tebe nadje,tu sam ja u Baru radim čitav dan…i izdaji iz guzice… Više »

sestra
Gost
sestra

A kako crncis do veceri kad komentarises po zaropeku? 😉

Baranin
Gost
Baranin

Ako crncim ne znaci da nemam odmor jer se bavim privatnim poslom,za razliku od tebe radim i nije me sramota,ne čekam da mi neko deke milostinju kao ti…..

Baranin
Gost
Baranin

I eto vidiš moj radni dan je sada prije pola sata završen….a sta si ti radio,koliko si zaradio za familiju ako je uopste imaš,a sumnjam da si sposoban za to….

JAAA
Gost
JAAA

TO Baranin….Kralju…Ne javise ti se oni sto su trazili br.tel…E to su JADOVI-TATINI LEZOGAJNI SINOVI I SCERI…SVAKA TI JE NA MJESTO…SRECNO BILO SA PRIVATNIM POSLOM I ZELIM TI OD SRCA NAPREDAK U FAMILIJU….

Đoko Orlandić
Gost
Đoko Orlandić

Đukanović je u pravu. To kažem kao svjedok mnogih događanja hegemonizma velikihj sila (čitaj CIA i BND). Politika SRN i SAD (BND i CIA) je slijedeća. DPS može pobijediti na izborima i konstituisati Skupštinu i Vladu. Takođe, CG može formirati Vrhovni i Ustavni sud. Na kraju, Đukanović može pobijediti na izborima, ali niko od pomenutih neće vršiti vlast u CG.… Više »

Ve$a
Gost
Ve$a

Šta bi mi činjeli da nemamo bistroga Djoka?

daga
Gost
daga

A Djoko je bistar,nego sti si ti -cedo-sa Ravna gora.Prc.Ne “gotovim”ovog Djukanovica,ali je u pravu da ne dozvoli da svaka susa i marusa “disciplinuje” Crnu Goru.U te suse i maruse spada i tvoja “nebeska”domovina,dragi VeSa.Dobro ti “lezi”oznaka dolar.

Toni
Gost
Toni

Kakav je ovo brat ljudi …Dzole dzogani…

AMON
Gost
AMON

hahahah ma sta kazes? ozbiljno? jesi to sad skontao svega ti jedinog? oooo slusace milas i to kao bjela lala! radovali ste se nato savezu i eu, ali izgleda nesvjesno sta to sve sa sobom nosi! misliš li da cg može sad drugačije? hahahah

Anonimus
Gost
Anonimus

Covjece, mi smo protektorat, banana drzava, i to bas tih sto si gore nabroio, kapiras ?

Đoko Orlandić
Gost
Đoko Orlandić

U pravu si, al’ zaboravih na ključnog saradnika – Dilera salate. Obrisah ga greškom.

Djoko Ćurlandić
Gost
Djoko Ćurlandić

Džabe sva priča. Djoka u vodu, Djoko iz vode…

MONAKO
Gost
MONAKO

CURLANDIC HA HA HA …KRALJU🤣🤣🤣

Vukasin V.
Gost
Vukasin V.

Tako je Djole majstore. No dje se dede onaj nas analitičar Ranko Dj. super se nadopunjujrte.

plesemsvukovima
Gost
plesemsvukovima

Ja se sjecam ovog politicara iz dana bratoubilackih ratova. A vi?

Omladinac
Gost
Omladinac

Čega se śećaš?

Send this to a friend