Politika

Đukanović: Crna Gora potpuno čista u slučaju Možura

Predsjedik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je, tokom posjete Cetinju, da je u slučaju Možura sve besprekorno čisto odrađeno, da je država Crna Gora u potpunosti čista i odgovorno tvrdi da u Crnoj Gori nema ni jednog krivca. Istakao je da opozicija, dio nvo sektora i dio medija pokušavaju da oštete aurtoritet predsjednika države, ne štedeći ni državu.

“Vjerujem da takve priče više nikog ne iznenađuju, vrijeme je predizborne kampanje, to je već postalo dio tradicije našeg političkog života u Crnoj Gori. Naši politički kokurenti svjesni svojih deficitarnih snaga daostvare cilj koji žele, pookušavaju da proizvodnjom afera naude DPS-u a onda i meni,” rekao je predsjednik Crne Gore.

On kaže da cijela Crna Gora svjedoči koliko je bilo takvih afera i kako je svaka završila.

“Nema tu ništa novo, ovo je jedna afera iz takvog repertoara. To radi trougao destrukcije u odnosu na aktuelnu vlast. Opozicija, nvo sektor i dio medija pokušavaju udruženo da oštete aurtoritet predsjednika države, ne štedeći ni državu. Uvijek ih vodi isti rezon  valjda će sad ovo biti dovoljno da oštetimo autoritet vlasti, poziciju predsjednika,” naveo je Đukanović.

Istakao je da je Ministarstvo ekonomije saopštilo činjenice koje su već relevantne.

“U jednom dijelu tog perioda bio sam predsjednik Vlade i savršeno dobro vladam svakom činjenicom. Nijesam ni našao zashodno da reagujem, jer iza toga stoji samo destrukcija koja se medijski sistematski spinuje,” naveo je on.

Sve je u tom procesu urađeno besprekorno zakonito, jasan je Đukanović.

“Zakonito je odabran prvi koncesionar. Suočili smo se sa problemom da on ne može da završi investiciju u predviđenom roku, bila je to renomirana kompanija iz Španije. Poželio je da dobije ili novog partnera, ili da proda svoja koncesiona prava u skladu sa propisima iz našeg pravnog sistema. Država je učestvovala u donošenju odluke o promjeni ugovornih strana u tom poslu”, rekao je Đukanović.

Prema njegovim riječima naš uslov je bio da se partner može promijeniti samo ako je iz tog renomea kao i prethodno odabrani, na sreću dobili smo državnu kompaniju iz članice EU, “Enemaltu”.

“Nakon detaljnog sagledavanja njihove ponude, saglasili se i donijeli ugovor, u kojem smo se dogovorili da je rok od 60 dana da dođe do promjene činjeničnog stanja u privrednom registru, što se i dogodilo. Enemalta je preuzela koncesiona prava i sve je rezultiralo završetkom investicije dvije godine kasnije. Tako da danas imamo jedan novi proizvodni energetski subjekt u Crnoj Gori. Na prigovore da je time favorizovan taj novi proizvođač, time što je dobio mogućnost da prodaje električnu energiju, odgovor je vrlo jednostavan i on je već saopšten. Tačno je da je pet miliona godišnje se subvencionira cijena električne energije za taj kapacitet proizvodnje, nakon tih 12 godina donosi 60 miliona, nakon toga mora da ga rekonstuiše i preda državi Crnoj Gori, mislim da je on vrijedan 78 miliona eura. Jasna je računica da država tu nije ništa izgubila,” istakao je on.

On je dodao da država nije ništa izgubila u tom poslu nego je na dobitku jer je to vrijedna investicija.

“Sve ostalo što se  konstruiše na tu priču je plod, rekao bih, najpoganije mašte, koja se nažalost nastanila u dijelu crnogorske javnosti, gdje se pokušavaju neke sumnje sa Mlate povezati sa Crnom Gorom, a sve kako bi naudili vlasti”, naveo je Đukanović.

Država Crna Gora,trdi Đukanović, ne zna ništa o tome i ne može imati nikakve veze sa tim.

“Naš jedini parner u toj priči je bila njihova državna kompanija. Šta su oni radili, da li su nešto radili i da li ima ikakvog smisla sve to treba da odgonetnu njihovi državni organi, njihovi istraživački novinari. Mi smo zainteresovani da kao odgovoran partner da damo sva moguća saznanja, ali ne možemo da damo ono što nemamo, što ne znamo i što se dešavalo potuno mimo nas. Ni jedan  pojedinac iz države Crne Gore ni tada ni danas ne može snositi nikakvu odgovornost ,” istakao je Đukanović.

Đukanović je boravio je danas u posjeti Opštini Cetinje gdje je obišao bolnicu “Danilo I” i Univerzitetski kompleks, odnosno novu zgradu Fakulteta likovnih umjetnosti.

U razgovoru sa direktoricom bolnice dr Sonjom Radojičić i menadžmentom, predsjednik je izrazio poštovanje za očuvanje bogate tradicije kojom se Crna Gora ponosi i čestitao na rezultatima posebno u ovom kriznom periodu izazvanom pandemijom Covid 19 virusa.

“Na takav način pokazujemo i snagu cjelokupnog crnogorskog zdravstvenog sistema”, kazao je on i dodao da upravo bolnica “Danilo I” koja je i jedna od najstarijih zdravstvenih institucija, može služiti na ponos Crne Gore.

Direktorica bolnice Sonja Radojičić je izrazila uvjerenje da će u drugom talasu koji je, kako je kazala, jači od prvog, kontrolisati situaciju i potvrditi da zdravstveni sistem u potpunosti funkcioniše.

Tokom obilaska Univerzitetskog kompleksa, predsjednik Đukanović je istakao zadovoljstvo završetkom nove zgrade Fakulteta likovnih umjetnosti i izrazio očekivanje za što skoriju finalizaciju zgrade Dramskih umjetnosti i Muzičke akademije. Podsjetio je na vrijednost državnih projekata do 2023. godine u iznosu od 72 miliona eura i na toj liniji kazao da ga posebno raduje nastavak infrastrukturnih projekata, kupovina Oboda, kao i rekonstrukcija fudbalskog stadiona Sveti Petar Cetinjski.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tiho
Gost
Tiho

Vjeruje li iko sustinski da je ova vlada u bilo kojoj velikoj odluci i slucaju ostala cista? Pa znamo svi kako stvari funkcionisu kod nas. A taj sistem funkcionisanja je nametnula upravo ta vlada. Sve preko veze, sve se zavrsava iza zavjese, kovertama, korupcijom. Dokle? Nadam se jos samo 15 dana. Vlada cista, a covjek koji na snimku uzima koverat… Više »

Doktorica
Gost
Doktorica

Dzaba im te jeftine fore pred izbore!
Odlučno za nasu Crnu Goru!

Младен
Gost
Младен

Сигурно сте ви чисти. Ко луд више вама вјерује, уништивачи свега честитога и здравога у Црној Гори.

VukMandusic
Gost
VukMandusic

Covjek je lijepo rekao da je cg cista, ne on, valjda ne poistovjecuje sebe sa cg jer je on ipak ljudsko bice ogranicenog zivotnog vijeka, ni tito nije napunio cio vijek…

Citizen
Gost
Citizen

Sve i da je sve sto se pise istina,a nije,za opoziciju su svijet izmislili.A i izbori ce to pokazati😊

Bubulj
Gost
Bubulj

Narod je drzava. Ako je narod cist onda je i drzava. U to niko ne sumnja. Ipak istina o pojedincima ce pomalo izaci na vidjelo. Gdje su pare od silnih investicija. Ne vidi nam se po standardu. Ako je sve cisto i po zakonu, zasto se placaju lobisti 5 miliona eura. Sta rade bezbrojni tajkuni po drzavi. (CDM objavite mi… Više »

KLM
Gost
KLM

Naravno daje Crna Gora cista
E jeli neko od njenih gradjana muljao
To je drugo pitanje

Kocani
Gost
Kocani

Uzalud vam sve! Nećete uspjeti, propali pokušaji do sada su vam dokaz da vam se sprema novi, istog karaktera. 🤣

Ljubo
Gost
Ljubo

Objasnio covjek! 👏🇲🇪

Zeta
Gost
Zeta

Jeli ti vruce ugrijalo je danas

Klicevo
Gost
Klicevo

nece vam uspijeti da osporite postojanje Crne Gore! DPS do pobjede

Dragovoljici
Gost
Dragovoljici

dzabe im svi jeftini trikovi kojima hoce da sruse Crnu Goru! nece vam uspijeri ovaj put DPS ubjedljiviji nego ikad

Bnjj
Gost
Bnjj

Za sve ima odgovor, samo nema jako radimo za 200,300e i iseljavamo se

Tacno u podne
Gost
Tacno u podne

Do izbora ce ostati on I penzioneri da im “” obecava “””
😂😂😂

Vizant
Gost
Vizant

30. avgusta ćeš proći kao Mesi večeras!

Support
Gost
Support

Jes. Opozicija nam je baš Bajernovska, mudra i jaka.

Zeljezara
Gost
Zeljezara

Postojace Crna Gora dok je Lovcena i Durmitora! Odlucno za Crnu Goru!

131313
Gost
131313

Време је мајсторско решето па ће и његов лик и дело поставити на право место. Искуство ми говори да ће много њих рећи: па нисам знао ( знала ). Слушао сам то после Тита (1980), па 20год. касније после Слоба Милошевића, па могу опет 20год. касније после , надам се последњег изданка из такве матрице.

Župa
Gost
Župa

cinjenicno stanje je da opozicija i svi ostali pokusavaju daa ospore postojanje Crne Gore! sramno! uz Vas smo!

Zguramtiga
Gost
Zguramtiga

hmmm, koliko ja čuh niko ne napada Crnu Goru, pominju se pojedinci i pojedinke

Bigovo
Gost
Bigovo

Crna Gora je jedino uz Vas , država na pravom putu 👏🇲🇪💪🏼

SIROMASTVO
Gost
SIROMASTVO

Blago nama siromasima
Kuc kuc

Bozidar
Gost
Bozidar

Hahaha stvarno duhovit čovjek baš se dobro nasmijah čitajući članak i baš bi bili smiješno kad ne bi bilo žalosno.

Struko muko
Gost
Struko muko

Nijesam u ni jednu partiju a glasacu samo protiv tebe ne protiv dps Samo zato sto mnoga dobra djeca I uspijesni studenti napustise C.G. I darivase svoje znanje u tudjoj zemlji Razlog znate I ti I sve partije Ko nema nekoga pri vrhu vlasti ne moze od vase djece pokazati I dokazati svoje znanje . Vasa djeca su “”” svemoguca… Više »

Dragutin
Gost
Dragutin

Gospodare, niko čoče ne voli Crnu Goru bez ti. Ma dosta je više .

Antropolog
Gost
Antropolog

Milo je lider, državnik !

Durban
Gost
Durban

Jedino nas vi mozete odvesti u Evropu! Samo tako nastavite Predsjednice nas!

Ždrebaonik
Gost
Ždrebaonik

Vlast je puno uradila u proteklom periodu, pogotovo zasluge pripadaju Predsjedniku, da bi sad neke izmišljotine mogle da djelima da se ravnaju.

Jarbol
Gost
Jarbol

Pa normalno da je cista,kao I u svakom poslu! To se dokazalo sto puta!

Patrick
Gost
Patrick

Samo hrabro do pobjede! Nikad lazi nisu pobjedile istinu! DPS do nove pobjede! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Sarica
Gost
Sarica

Ne sjekirajte se Predsjednice,nisu vama dorasli oni jos ni do clanka! Dzaba im sve laze!

Ivi99
Gost
Ivi99

Opozicija ne bira sredstva da poljulja DPS! Ali i’m je dzaba,vidjeli su da gube I ove izbore,pa ne znaju sta ce prije da blate! Ili CG ili Predsjednika!

Trubjela
Gost
Trubjela

Samo vi nastavite Predsjednice da se bavite ovakvom politikom,I uvijek uvijek cete dobijati izbore! Jer ste jedna jedina partija koja zna sta radi! I koja vodi CG u Evropu!

Vilusi
Gost
Vilusi

Opozicija misli,ako se oni bave mutnim poslom da mora svako!

Kosić
Gost
Kosić

Izbori se bliže, biće bljuvotina koliko oćete.
Ne bi me čudilo Duško Knežević da počne da mlatinja.

Kuside
Gost
Kuside

A dzaba im je sva prica! Ljudi vide vasu politiku,zato je sigurna pobjeda 30! DPS!

Planetar
Gost
Planetar

Zivio nam ti preśedniče pa opozicija samo ndka laje!!

Sasavica
Gost
Sasavica

Gospodine
Ovdje nije rekla kazala
EVROPA VAS UPOZORAVA

Djetelina
Gost
Djetelina

Cista kao suza!!! Sto se ne moze reci za opoziciju i nvo

Djetelina
Gost
Djetelina

Nas preśednik je gospodin covjek!! 👏👏

Perikle
Gost
Perikle

Ovako se ponasa pravi preśednik!! Odlicno receno!

Ljubo
Gost
Ljubo

Odlucno uz preśednika!!!

Lenka
Gost
Lenka

Sa preśednikom u nove pobjede!!! Doktorski spustiste ove izdajnike sto laju za vama!

Gago
Gost
Gago

A ko ce opoziciju spustiti na zemlju ka Milo. Nikoo! Svaka cast!!

Flavio
Gost
Flavio

Svaka vi je na mjestu preśednice,odlicno receno!!

Hemuli
Gost
Hemuli

Sve je objasnio gospodin Djukanovic!!

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Crna gora je kriva i za pojavu korone,smrt kenedija,i uspona hitlera na vlast,i kozna što još.

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Odlicno receno preśedniče,bravo!!!! Svaka vam je na mjestu!

Vezuv
Gost
Vezuv

Samo ura i df mogu ovako da se reklamiraju.. I da napadaju drzavu i da ponizavaju preśednika i drzavu!!

Velimir
Gost
Velimir

Kao I mnogo puta do sada!
Zivjela Crna Gora na celu sa Milom Djukanovicem!
Nikad vise 1918!

Čegović
Gost
Čegović

Ne gnjavi.

Djetelina
Gost
Djetelina

Svaka li je optuzba opozicije ovakva.. Bez dokaza i puna gluposti!!

Vasojevka
Gost
Vasojevka

Mora se priznati da je oslican narator. 🙂

Loptica_skocica
Gost
Loptica_skocica

Stabilnom i kvalitetnom politikom nastavljamo da koračamo evropskim putem!

Zdravkovic
Gost
Zdravkovic

Pa ura kaze da ce ispuniti obecanja? Svako im je obecanje istinito kao ova prica

Ljubo
Gost
Ljubo

Cis dokaz da ura samo iznosi lazi,i da pokusava lazima da pridobije narod! Prevara od partije je URA

Lukovo
Gost
Lukovo

Fino vam je rekao sve ovo Djukanovic,pa opozicionari vi nastavite.. Narod vas se naslusao i nagledao

Čegović
Gost
Čegović

Mora da se i Ana Pisonero pročetničila pa traži istragu za ovo.

Окле
Gost
Окле

Каже чо’ек да је ово само једна у низу афера и да држава нема ништа са тим. Изгледа да он за сваку аферу хоће снимак 😂. Ко може ове да гласа а да нема директну корист мени није јасно.

Sipacno
Gost
Sipacno

Svaka prica opozicije je ovako istinita

Čegović
Gost
Čegović

AKo su to samo priče nekih NVO, zašto je tražila Evropska Unija da se to ispita ? Vi ono hoćete u EU je li tako, ili bar tako pričate evo 15 godina.

Piazza
Gost
Piazza

Opozicija prica jedno drugo radi.. Pricaju da su za drzavu a ovim samo poricu sami sebe..

Macaka
Gost
Macaka

Dzabe sve opoziciji,ni ovo im ne pomaze da dodju na vlast

Bole33
Gost
Bole33

Tradiciju nastavljaju sa ovim izmisljotinama na racun preśednika i drzave.. Mi cemo nastaviti nasu tradiciju Pobjedjivanje na izborima!!! 💪💪💪💪

Panda
Gost
Panda

DPS svojim naporima daje najbolje rezultate i ono po čemu se razlikujete od drugih to je što imate jasnu viziju koju široko posmatrate.Samo naprijed.

Ljekar
Gost
Ljekar

Ostace ovo samo novi los pokusaj za ubiranje politickih poena u predizbornu kampanju.. Tradiciju nastavljaju sa ovim

Sefket
Gost
Sefket

Nadam se da ce ubice nesrecne novinarke biti uhapseni.Kao i narucioci ubistva.

Sreten
Gost
Sreten

Nema vecih izdajnika od ove opozicije u svijet… Rade protiv drzave i ponose se time

Prc MNE
Gost
Prc MNE

Vjeruje ti narod 100% 😂😂😂😂😂😂,Alo ne vjeruju ti ni djeca u vrticu vise ništa .

OpozicijaMNE
Gost
OpozicijaMNE

Zdravstveni sistem u potpunosti funkcioniše.U to nema dileme.Nadam se da ćemo što prije prebroditi ovu situaciju.

Oaza
Gost
Oaza

Priče koje proizvodi opozicija više nikog ne iznenađuju.Oni samo pokušavaju da naude DPS-u, ali to im neće uspjeti.

Helena
Gost
Helena

Opozicija i njihove lazi… Odlicno receno Djukanovicu!

Vojislav
Gost
Vojislav

Samo los pokusaj opozicije ovo ostaje..

Zorica55
Gost
Zorica55

Ko ce ka nasa opozicija se sluziti tim.. Samo lazi i suplje price prosipaju za malo paznje

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Odlican odgovor na one neistine sto prosipaju

Vezuv
Gost
Vezuv

Sve ste im odlicno odgovorili preśedniče!!!

Planetar
Gost
Planetar

Ko je povjerovao Dritanu,covjeku bez rijeci i obraza…

Roro
Gost
Roro

Neko lage neko lage??

Carlito
Gost
Carlito

Čista .. haa, kao i za sve ostalo

Cerak
Gost
Cerak

Ne znaju drugacije da se reklamiraju pa onda napadaju preśednika i drzavu.. E propade vam i to

Liman
Gost
Liman

Svaka njihova optuzba na racun drzave i Djukanovica im je ovakva..

Akademik
Gost
Akademik

Nema opozicija i dio NVO za sta da se uhvati, pa se onda bave izmisljanjima i nagadjanjima.

Djetelina
Gost
Djetelina

Ceka se sledeca “istina” sto fe Abazovic da iznese…

Perikle
Gost
Perikle

Ostaje Ura bez jedne teme sa kojom su se ponajvise sluzili u svojoj propaloj kampanji…

Zdravkovic
Gost
Zdravkovic

Dritan kad nesto kaze ili da rijecznamo da slaze. To je dokazao bezbroj puta do sad.. Lazov i izdajnik je to

Ljubo
Gost
Ljubo

Dritan je pokazao koliko se moze njemu vjerovati kad nesto kaze

Zvoncica
Gost
Zvoncica

Neka im vise rekoste,slusat se ne mogu vise sa tim. Evo nijesam vas glasac i ljubitelj ali dobro ste rekli. Svaki izbori ista prica

Stitari
Gost
Stitari

jos jedan pokusaj podvale od strane opozicije…

Patrick
Gost
Patrick

Poslali Abazovica na mjesto !! Svaka cast odlicno receno! 👏👏

Lenka
Gost
Lenka

Uri svakako u one gluposti niko nije ni povjerovao

Gago
Gost
Gago

Odlicno im rekoste preśedniče!!

Flavio
Gost
Flavio

Neka si im odgovorio preśednice,da se ne nadaju ti misevi nicemu! 👏💪

Mona
Gost
Mona

Razne izmisljotine se iznose ovih dana da ukaljaju Crnu Goru i predsjednika,ali oni samo sebe mogu da ukaljaju jer sve lazi iznose…

Hemuli
Gost
Hemuli

Sad Abazovic nema nista da kaze,no ce se ucutati i poguci u svoju rupu… Mis mali

Mona
Gost
Mona

Strasna nam opozicija,samo se lazima sluze,uzass. Ali zato mi nikad jacii🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Drazen26
Gost
Drazen26

Kao i do sad,opozicija i nvo nista nece dobiti ovom prljavom tradicionalnom predizbornom igrom… Samo pokazuju da im se ne moze vjerovati.

Lukovo
Gost
Lukovo

Preśednik objasnio.. Kratko i jasno. 👏👏

Sipacno
Gost
Sipacno

Zapusio vam preśednik usta na ovu temu. Sad ostaste bez izvora za dalje napadanje i medijsku reklamu…

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Crna Gora je sigurno čista,ali Crnu Goru niko i ne proziva.

Macaka
Gost
Macaka

Los napad opozicije i nvo-a da napadnu drzavu i njenog preśednika u nadi da dobiju malo besplatne reklame i kojeg politickog boda.. Dzabe vam sve narod vam ne vjeruje. Pogotovo ne URI!!

Bnjj
Gost
Bnjj

Da sve je čisto, zato mi radimo za 200,300e.

Brato
Gost
Brato

Jos jedna u nizu namjestaljki opozocije pred izbore ! dobro placaju za lazi vidim .

Ekrem66
Gost
Ekrem66

Jasna je namjera NVO da nastave prljavu kampanju izmišljajući afere. Bolje da se bavite malo novcem koji nam iz hramova odlazi u Pirot, Gornji Milanovac i Banja Luku i to ne narodu, nego na bahaćenje svještenika SPC!

Kad_ti_veliš
Gost
Kad_ti_veliš

Ada čuš, Crna Gora je svakako čista no se pitam jesu li neki “iz Crne Gore”. Kako to da do skoro ništa nijeste znali, pa onda “pomalo” jeste, a sad se pravdamo… Hladno, hladno, vrućeeee…

Milutin
Gost
Milutin

Kao mutna voda

Ksenija
Gost
Ksenija

Oni ne mrze vlast nego njihov rezim i politiku kojom ne daju nasu zemlju , i nasu domovinu cemo braniti svim silama!

Suncica
Gost
Suncica

Vjerujem da je jedini dobar put sirenje ka evroatlanskim integracijama!

Nina25
Gost
Nina25

Predsednice, svim je jasno da se ovi iz opozicije u dogovoru sa SPC-om bave svacim samo da bi srusili drzavnost I nezavisnost!

Garo
Gost
Garo

Gospodin Djukanovic je opravdanoz aslyzuo povjerenje CG i svi su prepoznali lazi opozicije i glupe price!

Jasmina
Gost
Jasmina

Ne znam zasto uopste odgovaramo na gluposti opozicije koja nema sta ne radi samo da nas ocrni pred izbore.. Srecom niko nije malouman kao oni pa samim tim vise ni ne citaju to a kamoli sta vise😁

Окле
Gost
Окле

Не би он Јасмина н’о мора, Европа је почела да стиска. Новинар је светиња у демократском друштву.

Ksenija28
Gost
Ksenija28

Za istinu i istoriju,za buducnost nase djece,za CG! Odlucnoooo

Окле
Gost
Окле

Е ово ми није јасно. Нема везе ако је неко бот, то је изгледа постало опште занимање, али да ти неко плаћа за овај коментар, смијурија. Овај коментар је толико баналан и плитак да се запитам плаћа ли те опозиција или режим. Нико не жели да се поистовјети са таквим ставом.

Leonardo
Gost
Leonardo

Cg ima najbilje presjednika velikog strucnjaka i profesionalca! Ponosni smo na sve sto radi za nasu drzavu!

Vozak
Gost
Vozak

Samo umiju da se bave aferama,izmisljaju i manipuulisu narod i javnost Cg!!!!

Jeko
Gost
Jeko

Opozicija samo skandale stvara jedino to umiju,nakon poraza bice manji od makovog zrna!!!

Simo Lutovac
Gost
Simo Lutovac

Sigurno ti vjeruju ovi glasaci sto koristi imaju od dps

Zoran
Gost
Zoran

Crnoj Gori je jedino buducnost sigurna i prosperitetna u rukama DPS!!!!

Novljanka
Gost
Novljanka

Strasna je opozicija pred izbore
Bas sramno

Miladin
Gost
Miladin

Crna Gora zna da su ovo gluposti pred izbore tako da se uopšte ne opterecujemo

Emanon
Gost
Emanon

Hahahahahaha, jes’ ko i od svih ostalih afera. Nasa vlast ama bas nikada nije kriva ni za sta, uvek ali bas uvek je neko drugi kriv, a ovi nasi za koje glasasmo 2006 sve unistise.

Osa
Gost
Osa

Ma da… Nije prvi put da izmišljaju… Sjećate li se predsjedniče telekoma, vile od 12 miliona, limenke za vašeg brata, kupovine ličnih karata, fantomskih birača, ucjenjivanje ljudi na poslu, DK koverte od 95000, namještanje mHe vašem sinu… Predug je spisak izmišljenih afera, BAŠ SU SE TRUDILI… ALI POSLE 30og NEĆE VIŠE JER ĆE NEKO BOLJE I PROFESIONALNIJE PRAVOSUĐE DA SE… Više »

Rajka46
Gost
Rajka46

Psi laju,karavani prolaze💪

Grahovo
Gost
Grahovo

Sta je ikad opozicija urada korisno i djelitvorno za ovu drzavu???

Ivanje
Gost
Ivanje

Opozicija je sigurna u svoj poraz,pa samo traze nesto da optuze i napadnu vlast!!! Izdajnici drzave

Kosta
Gost
Kosta

DPS jos jednom apsolutno pobjedjuje!!!!!! Odlucno za Crnu Goru!

Jovan
Gost
Jovan

Kako izmislja opozicija prije izbora

Ridjani
Gost
Ridjani

DPS samo ojacavaju ovakve lazne zablude koje opozicija predstavlja da opravda svoj vec neminovan poraz

Kotoranka
Gost
Kotoranka

Prestanite sa jeftinim izbornim kampanjama…

Zabran
Gost
Zabran

Opozicija samo tone dublje i dublje s ovim primitivizmom

Cxx
Gost
Cxx

Samo jako!!!

Zana
Gost
Zana

Kako ovolike lazi opoziciji ne dosade

Kamensko
Gost
Kamensko

Pokušavaju na svaki način da naškode DPS-u.

Vizir
Gost
Vizir

nesposobnije opozicije u istoriji nije bilo

Grahovac
Gost
Grahovac

Ovo opozicija koristi kao kampanju pred izbore, to vam je dokaz koliko su oni nemoćni i jadni.

Vukov_most
Gost
Vukov_most

Bas sramota sta opozicija radi!

Nudo
Gost
Nudo

Lažna afera, a opoziciji je cilj da samo sad traži lažne afere.

Vasojevic
Gost
Vasojevic

samo opozicija vidi krivca u Crnoj Gori

Osjecenica
Gost
Osjecenica

Opozicija samo nesto da priča, jer ne znaju sta ce, viđeli da im je kraj vrlo blizu.

Lara
Gost
Lara

Vlast je svih ovih godina jaka jer imaju podrsku gradjana, koja im je ukazala povjerenje koje su oni opravdali, za razliku od nesposobne opozicije koja nije u stanju ni opstinu da vodi.

Učiteljica
Gost
Učiteljica

Opozicija i sama zna da posle brojnih kikseva gube postepeno podrsku gradjana, a izbori se blize, sto je doprinjelo rastu njihove frustracije i mrznje prema Dps-u.

Miško
Gost
Miško

Ja ne znam kako opozicija moze da forsira pricu o neregularnosti izbora, kad gradjani jasno vide ozbiljnost Dps, njihov rad i trud, a sa druge strane nesposobnost opozicije kojoj su svojstvene opstrukcije i bojkot.

Marko
Gost
Marko

Naravno da je cista ali nekima ne odgovara kada se ulaze u Crnu Goru i kada se gradi, ocigledno da je i ovo jos jedna izmisljotina opozicije

Neven
Gost
Neven

Sve pohvale za rad Dps-a, kao najstabilnija i najozbiljnija partija zasluzili su da svih ovih godina budu najjaca partija na nasoj politickoj sceni.

Crna_planina
Gost
Crna_planina

ne skupljaju se ovako politicki poeni gospodo iz opozicije

dejo
Gost
dejo

preshjednice kako ide ovije dana otkup licnih karata cujem nije lose 50 jevra

Sunce
Gost
Sunce

Ove lazne afere je besmisleno vise i komentarisati….

Gorica_C
Gost
Gorica_C

Djukanovicu, proslo je vrijeme srbovanja, necemo dozvoliti da nam drugi kroje sudbinu.

Umakalac
Gost
Umakalac

Od 30-og će biti čišćenje.

Tijana
Gost
Tijana

OPozicija sad na svaki moguci nacin pokusava da ono sto je uradila vlast i Predsjednik zamagle sa nekom izmisljenom aferom

Marija
Gost
Marija

Ovi iz opozicije samo znaju da plasiraju lazna istrazivanja i lazne afere, daj bre malo budite interesantniji politicki protivnici

Badem
Gost
Badem

A posle izbora ce da se izvinjavaju pakao… Bas sramota!

Ribolovac
Gost
Ribolovac

Vidimo da se pokrenula kampanja da se šteti ugledu predsjednika sa lažnim optužbama pred izbore!

Dajana
Gost
Dajana

Strasna je opozicij kampanja pred izbore… Dno dna

Zlatica
Gost
Zlatica

Dokazano u vise navrata, nego je ipak dzabe pricati neukim ljudima vise…

Susnjar
Gost
Susnjar

Naravno da je čista, ne sumnjamo u to predsjedniče!

Nebo
Gost
Nebo

Nema sumnje da je CG u ovom slucaju potpuno cista!

Vava
Gost
Vava

Ada nismo ni sumnjali, no ovi strani neprijatelji stalno napadaju

Crna_kutija
Gost
Crna_kutija

Ima li ova opozicija sta god drugo da ponudi osim izmisljenih prica i laznih afera? Nemaju nikakav program i viziju, stvarno su katastrofa

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Znamo mi da je Crna Gora čista, no ne znamo jesi li ti.

Cezar
Gost
Cezar

A sad ste se okrenuli da se brukate pred izbore… Dzabe vam lazi.. Odlucno za Crnu Goru!!

Janko7
Gost
Janko7

politički kokurenti svjesni svojih deficitarnih snaga da ostvare cilj koji žele, pokušavaju da proizvodnjom afera naude DPS-u .

Slavko
Gost
Slavko

Crna Gora jeste, ali DPSU su ruke krvave do lakata! Nemoj da uporedjujes Crnu Goru sa vama nepomenicima.

Omegle
Gost
Omegle

Dosta nam je vise propagande i papagajske price opozicije zaista!

Lena
Gost
Lena

Samo jos jedan neuspjeli pokusaj smjestanja afera sa dobro poznatih adresa….

Perica
Gost
Perica

opozicija, dio nvo sektora i dio medija pokušavaju da oštete aurtoritet predsjednika države.

Lilica
Gost
Lilica

Još jedan loš pokušaj destrukcije pobjedničke partije. Odlučno za Crnu Goru.

Perko
Gost
Perko

Ovo pred izbore, izmisljaju afere, dzabe vam je sve…

Korset
Gost
Korset

Dileme nemamo kada ste Vi u pitanju i ono sto govorite.

Sunčica
Gost
Sunčica

Milo je prije svega lider, covjek koji je uspio da ujedini sve gradjane i da ne pravi razliku medju njima. Zalagao se da u nasoj drzavi cvjeta demokratija, i da ustavom zastiti nasu gradjansku drzavu.

Mrki
Gost
Mrki

Bas smo ujedinjeni,nema što…eto koliko nas je,kad kvart nekog veceg svjetskog geada,samo oči sto ne povadimo

Coa
Gost
Coa

Suncice izgleda da te opalilo Sunce!
Šta ti nalupa za kratko vrijeme!

Poaro
Gost
Poaro

Jeftine taktike, jeftina propaganda opozicije u trenutku kada se odigrava jedna od najvaznijih borbi za drzavuž

Stabna
Gost
Stabna

Spinovanjima nikad kraja, ali dzaba sve, otrijeznice se 30 – og…..

Agata
Gost
Agata

Pokusaju na razlicite nacine da diskredituju djukanovica nece im uspjeti.

volim te zeleno
Gost
volim te zeleno

Izmisljotina ko i svaka do sad.
“Psi laju a karavani prolaze….”

Send this to a friend