Politika

Đukanović: Crnu Goru ćemo braniti svim sredstvima, Amfilohiju nećemo dati da gradi na Cetinju

Ukoliko bude napadnuta Crna Gora branićemo je svim sredstvima, kao što sam rekao i iz šume, i nećemo se valjda, kao što znate, tu razlikovati u odnosu na generacije naših predaka, rekao je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović  i intervjuu bosanskohercegovačkoj Face TV. Đukanović je kazao i da se ne može desiti da Srpska pravoslavna crkva izgradi hram na Cetinju. Napomenuo je da vjeruje da u novoj parlamentarnoj većini ima političkih Crnogoraca, kao i da će ubrzo biti formirana nova vlada, a jasno je poručio da neće podnijeti ostavku.

“Pa kako mislite da se Crna Gora odbranila kroz prethodne vjekove, otkud Crnoj Gori deset vjekova državnosti? Tako što nije branjena u parlamentu, nego je branjena oružjem, u šumi. Prema tome ako neko misli da može da nam oduzme naš krov nad glavom, radićemo ono što biste i vi radili kada bi neko došao da vam mimo vaše volje ruši vaš krov nad glavom, to je logično”, naveo je on.

Komentarišući najavu mitropolita crnogorsko primorskog Amfilohija da će SPC graditi hram na Cetinju Đukanović je rekao da se to se ne može dogoditi.

“To može biti njegova namjera koja se na Cetinju ne može dogoditi. Ako krene, i postavi kamen, bće mu taj kamen srušen, i on to zna, i zato neće krenuti. Ako krene biće zaustavljen”, naglasio je Đukanović.

Na konstataciju novinarada da on to ne može da zaustavi jer nema vlast Đukanović poručuje da će ga zaustaviti oni koji treba da ga zaustave i koji su mu to već kazali.

“To su mu kazali građani Cetinja, da preko njih živih to ne može da uradi. To je priča koja se tu završava. Nemojte da zebemo od nečega što ne može da se dogodi. Da li se može dogoditi nešto drugo, na što ste ukazali pitajući me da li vjerujete u ove njihove novije političke iskaze, dakle, koji su suprotstavljeni njihovoj političkoj retorici, ne samo u predizborno vrijeme, nego tokom čitavog njihovog politilkog vijeka. Da li sumnjam? Pa sumnjam, naravno. Zašto bih bio tako lakovjeran da vjerujem više jednom trilateralnom sporazumu starom tri dana, nego onom što sam slušao i gledao posljednjih 30 godina. Ali, ako me pitate da li je takvo predubjeđenje razlog da ne pružim šansu nekome, da vidim da je zaista u stanju da promijeni, ne samo retoriku, nego da promijeni svoje političko djelovanje, i da postane odgovoran nakon što je osvojio vlast, da postane odgovoran prema Crnoj Gori kao našem zajednilkom državnom domu, kako da ne”, naglasio je on.

Novinar je rekao Đukanoviću: “Vi ste kazali nakon izbora. Prva rečenica, Strašno je bilo, strašno je, zato sam čak došao… Crna Gora je kompenzacija za Kosovo”.

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore je oidsjetio da je to bilo u odgovoru na pitanje novinara iz ORF-a.

“On je pitao o ulozi Rusije u regionu. Ja sam kazao da Rusija, naravno, vodi svoju antievropsku politiku protiv Evrope, a Balkan je uvijek zahvalno područje za takve vrste poruka. Ja bih rekao Bliski istok i Balkan su dva najzahvalnija područja za takve vrste aktivnosti. Dakle, ta antievropska politika je vjetar u jedra nacionalizmu svih boja na prostoru Zapadnog Balkana, prevashodno se tom politikom hrani velikosrpski nacionalizam, istovremeno zbog te bliskosti slovenske na koju se stalno ukazuje i onda taj velikosrpski nacionalizam, naravno, pokušava da realizuje svoju vazdašnju želju, a to je da proguta Crnu Goru i da dokaže da Crna Gora nije nikakvo multietničko društvo, da Crna Gora nije nikakva država sa istorijskom hiljadugodišnjom tradicijom, nego da je to jedan prirodni dio srpskog prostora, a da su Crnogorci srpski Spartanci”, pojasnio je on.

Prema njegovim riječima Crna Gora je iako mala ipak igrala ulogu nekog svetionika na evropskom putu za zapadno-balkanski region.

On je upozorio da ako se dogodi u bilo kom dijelu Balkana nestabilnost, ako se obnove etnički sukobi, potpuno je jasno da imamo potpuno ponovo zapaljen region.

Novinar je upitao da li bi to značilo, rat a to je Đukanović potvrdio.

“Naravno, to znamo i Vi i ja, da je to potpuno nemoguće sačuvati kao neki mali lokalni interni sukob. Dakle, ovdje se sukobi uvijek događaju ili ako tako ne počnu, oni se uvijek pretvore u vjerske i etničke sukobe. Dakle, nije to tako izgledalo ni na početku 90. godina ali vidjeli ste kasnije u šta se to izrodilo. Tako da je nemoguće u ovako etnički, vjerski, kulturološki šarolikom Balkanu uspjeti da taj sukob lokalizujete. Ne. To je nemoguće, prema tome ja mislimda je ovo posljednji znak za uzbunu da se mora zaštititi evropski prostor”, smatra Đukanović.

On smatra da je Evropska unija odgovorna za stabilnost i prosperitet Evrope.

“Ovo je evropski region. Prema tome ako se ne bavite vašom kućom, nego ostavite jednu sobu u toj kući da ona gori, da kroz nju duvaju razni vjetrovi, razni tuđi interesi, onda ćete ipak u finalu fakturu za to dobiti vi…Prema tome, to treba sprečavati”, upozorava Đukanović.

Kosovo najskuplja srpska reč

Ocijeno je i da je Srbija više decenija vodila pogrešnu politiku prema Kosovu.

“Potrebno je da zavire malo ako nisu uništili arhive vlastitih obavještajnih službi, pa da vide da je postojao zaokružen plan jednog novog etničkog inženjeringa, gdje će se iseliti Albanci i zatrijeti tragovi njihovog života na Kosovu kroz uništavanje svih evidencija, uključujući i zdravstvene kartone i kada je naravno taj tajni plan postao dobro, rekao bih, neke šire međunarodne zajednice pa NATO našao za shodno da reaguje na način na koji je reagovao, dakle onda se pojavljuje veliki politički mislilac koji kaže Kosovo je najskuplja srpska reč. I to postaje ideja vodilja državne politike. To je tragedija, to je tragedija, jer će se ovaj kozer i pjesnik Matija Bećković nastaviti i dalje se provodi po beogradskim kafanama, ali će narod koji je postao taoc tih političkih gluposti, naravno, dalje ići iz poraza u poraz, dalje patiti sam i naravno nanositi patnju drugima”, naglasio je šef crnogorske države.

Antifašistička država

On tvrdi da se želi oduzeti i ime i prezime Crne Gore, i naglašava da je antifašistička država.

“Prema tome, mi smo danas zaista u nuždi da odbranimo neke takve vrijednosti. Dakle, svi ti pokušaji da nam se opet podmetne, kao što to radi Srpska pravoslavna crkva, da nam se podmetne Draža Mihajlović kao neki vožd, kako ga kvalifikuje Amfilohije, vožd srpskog naroda i čovjek koji je svoju žrtvu unio u interese srpskog naroda. Dakle, umjesto da bude ono što je zaista bio, saradnik okupatora, kao i Pavle Đurišić u Crnoj Gori, kao i Joanikije Lipovac u Crnoj Gori, nad čijom sudbinom nariče Amfilohije, a on je zapravo bio jedan od najmarkantnijih saradnika okupatora tokom Drugog svjetskog rata. Dakle, kada imate, da kažem, takvu agresiju, kojom se želi mijenjati identitet Crne Gore, i kojim se želi Crna Gora osakatiti uskraćivanjem nekih, rekao bih, najvrednijih simbola njenog hiljadugodišnjeg trajanja, onda nemate izbora, onda morate stvari nazvati pravim imenom”, istakao je on.

Ja mislim da Crna Gora može biti građanska ili nema. Crna Gora mora biti multietnička demokratija, takođe, ili je nema. Crna Gora može živjeti i van evropskog sistema vrijednosti, ali na ovom nivou razvijenost. Crna Gora je danas najrazvijenija ekonomija na Zapadnom Balkanu, sa prosječnom platom 520 eura. Prosječna plata u Evropskoj uniji je oko 2000 eura. Dakle, svako od nas bi se valjda morao zapitati A zašto smo tek na 1/4 prosječne evropske plate. Pa zato što smo prethodnih vjekova, posebno tokom prethodnog vijeka, mi išli šumom, a Evropa drumom. Zato što smo pokušavali neki eksperiment da živimo mimo pravila života koji važe na kontinentu čiji smo sastavni dio. Prema tome, zato sam kazao da je ovo jedan, ja vjerujem, odlučujući možda i poslednji, pokušaj da Balkan vratimo svojoj evropskoj kući.

Crna Gora može biti građanska ili je nema

Đukanović je mišljenja da Crna Gora može biti građanska ili je nema.

“Crna Gora mora biti multietnička demokratija, takođe, ili je nema. Crna Gora može živjeti i van evropskog sistema vrijednosti, ali na ovom nivou razvijenost. Crna Gora je danas najrazvijenija ekonomija na Zapadnom Balkanu, sa prosječnom platom 520 eura. Prosječna plata u Evropskoj uniji je oko 2000 eura. Dakle, svako od nas bi se valjda morao zapitati A zašto smo tek na 1/4 prosječne evropske plate. Pa zato što smo prethodnih vjekova, posebno tokom prethodnog vijeka, mi išli šumom, a Evropa drumom. Zato što smo pokušavali neki eksperiment da živimo mimo pravila života koji važe na kontinentu čiji smo sastavni dio. Prema tome, zato sam kazao da je ovo jedan, ja vjerujem, odlučujući možda i posljednji, pokušaj da Balkan vratimo svojoj evropskoj kući”, naveo je on.

Milo Đukanović

Idemo ka tranziciji vlasti

Na pitanje da li vjerujete da u suprotstavljenom bloku ima političkih Crnogoraca Đukanovič je kazao: “Vjerujem, hajde živi bili pa vidjeli.”

“Dakle, vjerovatno sam sada malo još više indiskretan pa sada možda nazirete jasnije razloge mog optimizma. Ja sam generalno optimista. Znate kako, mi smo veoma jasno kazali, podržaćemo svaku političku snagu u Crnoj Gori, koja bude slijedila ono što su vrijednosti kojim smo mi popločali evropski put razvoja. Dakle, svaki predlog koji bude dalje snažio građansku državu, koji bude snažio multietničku demokratiju i koji bude vodio Crnu Goru ka evropskom sistemu vrijednosti, imaće našu podršku”, rekao je on.

On pretpostavlja će u dijelu aktuelne vladajuće većine uticaji biti nepodnošljivi, dakle njima je sada sve podnošljivo, jer su vođeni – mržnjom prema DPS-u.

“To je pretvoreno mržnjom prema DPS-u i Milu Đukanoviću, i dakle sada ne postoji tu nikakav prostor za pukotinu. Dovoljan je i najmanji zajednički imenitelj da se ta vlast formira, i odlično. Dakle, idemo ka tranziciji vlasti, Crna Gora će uskoro dobiti novu vladu, ta vlada će početi da funkcioniše, a tada nastaju iskušenja”, dodao je on.

SPC će nastaviti da svojata Crnu Goru

“Da li mislite da će ono što je potpuno jasno, da će oni povući Zakon o slobodi vjeroispovijesti, ja ne vidim ni u tome ništa što je nepopravljivo u budućnosti. Dakle, dopadalo se to nekome ili ne, mi smo pitanje pravoslavne crkve u Crnoj Gori otvorili. To će se pitanje zatvoriti. Sad, za tri godine, za pet godina, za sedam godina, zatvoriće se. Neko sada može i povući taj zakon, ne može izbrisati sjećanje koje smo u međuvremenu otvorili i podastrli činjenicama, ali nije ni to sad najvažnije. Moje najvažnije pitanje je sljedeće. Je li mislite vi da će Srpska pravoslavna crkva kao udarna pesnica velikosrpskog nacionalizma u Crnoj Gori se zadovoljiti time što će se povući zakon ili…”, naglasio je on.

Đukanović je dodao da će SPC nastaviti da i dalje svojata Crnu Goru i da je interpretira kao teokratsku državu, koje je njeno prirodno pravo.

“Je li mislite da će to biti prihvatljivo svima u aktuelnoj većini? Ja Vam kažem, pustimo neka se formira vlast, to je pošteno, tako je željela većina na izborima 30. avgusta. A poslije ćemo da vidimo kako će se ta većina ponašati, i koliko će biti konzistentna u odnosu na iskušenja sa kojima će se Crna Gora suočavati”. kazao je on.

Neću podnijeti ostavku

Đukanović je poručio da neće podnijeti ostavku ma funkciju predsjednika države.

A.Obradović

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marina
Gost
Marina

Kao politicar VELIKOG FORMATA,koji tacno zna da osjeti kad je i za sto pravi trenutak,nijesam ni sumnjala da ce i ovoga puta biti tako. Ovaj Vas intervju je pogodio pravo u centar.To se,izmedju ostaloga vidi i po tome sto je isprovocirao i aktivirao mrzitelje CG i Vas licno,koji su pozurili da pobiju snagu Vasih argumenata komentarima od 3-4 rijeci iz… Više »

Cuca
Gost
Cuca

Dok je cetinjana i ostalih casnih crnogoraca, mogu samo da sanjaju. Pozdrav

Sport
Gost
Sport

Komadante. Tu smo

Cole
Gost
Cole

Nastavi se igrati igrica za komjuterom…

Hogar
Gost
Hogar

Milo jeste istorijska ličnost i to pozitivna,kad se sve sabere.Uradio je velike stvari,toliko velike da su zasjenile sva lutanja i greške.Nadam se da nije još rekao poslednju riječ. Nije mu bilo lako,u ovakvom okruženju i sa ovakvom divljinom od naroda,naroda koji je u 2020-oj godini slijedio popove SPC sekte,našmrkan tamjanom i umotan u čaršave,gomila budaletina zloupotrijebljena od našeg vječnog neprijatelja… Više »

Hogar
Gost
Hogar

Kao vladar,Milo je veći i od Njegoša i od Nikole,to je sigurno.

paco
Gost
paco

Pola sto dajete ovakve komentare bili ste za mila , a sad vam je milo los kao i drugom svetskom ratu pola ih je bilo u cetnike. Pa kad izgubise. Preobukose se u partizane 🙂zalosno mi je kad ovo citam

Milutin
Gost
Milutin

Ima samo jedan problem tu… ti se više ništa ne pitaš, više sreće na sledećim izborima

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

“Crna Goro- Crnogorci
Hvala vam na lepoti i mladostikoju si slala u Beograd i Srbiju.
Hvala na svim akadamicima, profesorima univerzitete,sportsim sampionima, slikarima, piscima, glumcima , ljudinama zbog kojih je Srbija bila lepsa , pametnija, ponosnija, bolja, poznatija.
To sto pascad laju odnece vetar!
Ovo je napisao vas Srbin- imate li sto reci “gospodo” Srbi?

Marina
Gost
Marina

Ko je ovo napisao.Jer je ziva istina.Dok su Crnogorci bili na visokim pozicijama u Srbiji, sve im je cvetalo.Sad kad se ministar zdravlja npr.hvali kako je pocistio sve Crnogorce a tako je svugdje po Srbiji,evo kako im ide.
Ali zato su Srbi u CG “ugrozeni” ali Crnogorci “ nijesu” u Srbiji.

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Sinisa Kovacevic- kako je mnogo rekao sa par recenica.

Marina
Gost
Marina

Svaka mu cast !
To nije bilo lako reci u bazenu punom ajkula.
Mora da mu je poreklo crnogorsko cim je tako castan Srbin.

Окле
Gost
Окле

Овај опет исту причу 😂😂

Nina
Gost
Nina

Jos uvijek cekam kvalitetan odgovor na predsjednikov intervju,ali posto se to ocigledno nece desiti,savjetujem vam da najbolje odgovore,tipa suma,bjezi,priznaj poraz,gradicemo,vladacemo…itd itd,izbacite iz upotrebe jer cete se u protivnom smuciti i sami sebi.Kako zbog cega?Pa zbog kolicine gluposti,tuposti,neznanja mrznje i tome slicno.Kme

Dusko
Gost
Dusko

Samo da rata ne bude

marius
Gost
marius

Bice odgovor. Cekaju se instrukcije iz Beograda.

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Moraćeš sačekati da šuma poraste pošto ti je kumara urnisao

Marina
Gost
Marina

Sjedi 1.Zbog prepisivanja od drugih ovoga mjeseca neces dobiti platu.

Leon
Gost
Leon

Spartanci neka uče iz istorije, nije im se isplatilo kad su stvarali “srpski svet” zadnji put

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Ne moze sve na silu ! Um caruje, snaga klade valja ! Nekolicina vremesnih kvazianaliticara sa raznim srbomrzackim motivima, uglavnom licne prirode, su ga ubijedili da se vrijedjanjem i ponizavanjem pravoslavaca koji sebe smatraju Srbima moze rijesiti crnogorsko nacionalno pitanje ! Jos kad su ga u tome pripomogli mladjani kadrovi povrsnog znanja, rezultat se znao unaprijed !

Uroš
Gost
Uroš

Kada je PR Risto počeo da kune, to je bilo pravo za srednji vijek

Jeca
Gost
Jeca

Mene je sramota kada sam.cula ovakve rijeci presjednika I pitam se da li sam normalana da sam.davala glass 20 godina ovakvom covjeku.

Glorija
Gost
Glorija

Ti ga nikad nijesi ni davala nijesu te vrijedjale rijeci i kletve Ristove pa si ga zaokruzila svim srcem

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

A cega te tacno sramota, zivo me zanima?

Marina
Gost
Marina

Da.Bas i mene zivo interesuje cega je tacno sramota.
Sto je s mozgom koji u ovom intervjuu vidi bilo sto za sramotu.

Laki
Gost
Laki

Problem je u tebi.Vjerovatno si punoljetna,a 20 godina zaluđena?A sada koga podržavaš ?Sve me strah da ne bačiš još 20 godina.

Zaljuti
Gost
Zaljuti

Naravno da nijesi normalna, kad ne vidiš Amfilohija i ove oko njega kojemu ljube ruke da bi zapalili Crnu Gori ili je predali srpskoj svetosavskoj sekti

marius
Gost
marius

Sa kolko godina si prvi put glasala Jeco

Младен
Gost
Младен

Оћемо Ђукановићу, оћемо. На Ловћену Капелу Светом Петру Цетињском а између Биљарде и Цетињског Манастира Храм Свете Тројице гдје ће бити три светиње: Рука Светог Јована Крститеља, дио Часног Крста и чудотворна икона Богородице Филермоса. Изузетно нешто за Цетиње. Да тај град мало живне, јер си га ти Ђукановићу и твој дпс уништили.

Ct
Gost
Ct

Neces siguran budi ,dok nas i jednog
na setinju bude !!

Todorović
Gost
Todorović

Oćemo, oćemo, dok god vas ijednog unuka Pircia Birolia bude. Oslobodićemo Njegoša od okupacije talijanske.

Glorija
Gost
Glorija

Nemoj jakota poznata nam je hrabrost vasa

Donji kraj
Gost
Donji kraj

Ajde pročotaj bar malo od istorije neznalico što ti je radio Pavle Djurišić i Joanikije Lipovac. Izdajnici crnogorski.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Nema vam četnici ništa od toga!?

Bozidar
Gost
Bozidar

Ti si meni Narcise sumnjiv toliko često spominješ četnike da si i ti vjerovatno jedan od njih.

Glorija
Gost
Glorija

Tebe ni Bog gospod spasiti nece sa takvim razmisljanjem u 21vijek.

Marina
Gost
Marina

Silo!!!!! Jedva cekam da tebe itakve kao ti “ ugostimo” na Cetinju.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Gradimo ravnogorski park na Cetinje! Ojha

Marina
Gost
Marina

Vi gradite! A tresu vam se gace samo kad procitate natpis Cetinje dok prolazite pored njega.

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Od Crne Gore ovi sigurno neće pravit Srpsku spartu a ni Srbiju. Neznaam ni što znače riječi Z. Krivokapića da ima Crnogoraca, Hercegovacai Srbijanaca ali su su možda svi Srbi. E pa Krivokapići ima nas koji smo Crnogorci a nijesmo Srbi i mi kao takvi hoćemo naše Crkve. A ti ajde za Amfilohijem to nas ne interesuje ali crkve moraju… Više »

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Ne postoje Crnogorci koji nisu Srbi

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ne postoje srbi koji nijesu vlasi,tako je pravilno reć?

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Batalite kukavice, kako u proslosti tako i sad!!!
Istorijska cinjenica:–Kad je Beg- turanbeg izazvao vaseg Karadjordja na megdan , trzio se dobrovoljac da zamijeni bolesnog Vozda — pa se niko ne javi ,no iz Crne Gore dodje J. Sibalic da vi obraz sacuva!

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

…koliko ste svojih vladara ubili.
Ubiste Djindjica jedinog covjeka koji je htio da ucini da se ne stidite imena
Srbi!

Glorija
Gost
Glorija

E greote od tebe kad su te ubijedili da nijesi svoj nego ko zna ciji.

Marina
Gost
Marina

Ni Hrvati,ni Bosnjaci,niMakedonci…
I svi ne mogu ocima da vas vide.Znaci li to da mrzite sami sebe?

Balvan
Gost
Balvan

Ote u šumu. Ajte polako. Svako bira mjesto koje mu najvise paše. Tesko se neki privikavaju na civilizaciju. Kako ce se zvati to sumsko pleme. Ote li se zvati dočepovici

Mi smo
Gost
Mi smo

On je vec 90tih imao u mislima nezavisnu CG. (Zato je i satanizovao liberale jer su mu ukrali ideju?) A prosvjetljenje je dobio kad su otkrivene obale juzne Italije.

Akica
Gost
Akica

No sto!

Ja sam
Gost
Ja sam

Ma ne zoveš Cetinjane kad se pare dijele

Ja sam
Gost
Ja sam

Vazda se sjetiš Cetinja kad ti g….. gori

Ja sam
Gost
Ja sam

Zadužio si Cetinjane ne znam kako ti to mogu vraćati.

Torkemada
Gost
Torkemada

Valjda je svima jasno da su Srbi remetilački faktor na Balkanu. Dobili su po ušima 90-ih ali nikako da se smire.Ipak,smiriće se,u to sam više nego siguran.

Linkoln
Gost
Linkoln

Bozic, ustanak🇲🇪 najuriti cetkine u jazbine, pokazati im đe im je mjesto! ovo je Crna Gora 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

petar
Gost
petar

Cega se pametan stidi budala se se sa tim ponosi.

Oj ha
Gost
Oj ha

Branis ti svoj dubok džep,a Crna gora su njeni gradjani koje si trides godina opustošio gore ka elementarna nepogoda.Nijesu ljudi krompiri

Patriota
Gost
Patriota

Gospodine Presdjednice ispisali ste zlatnim slovima noviju istoriju Crne Gore i to Vam ne moze niko ospooriti . Vasu briljantnu spoljnu politiku u pozicioniranju drzave Crne Gore kao primjer stabilnosti u regionu je u velikoj mjeri je devalvirala bahatost vasih pojedinih saradnika koji su predmet medijske i sudske istrage . Jer svaki Vas uspjeh oni su sebe nagradjivali nekom novm… Više »

anusmne
Gost
anusmne

koliko milogoraca na gomilu vase je proslo

Ivan
Gost
Ivan

Samo da se vise od tebe odbranimo. 30 godina vladas i ako za 30 godina nisi stvorio jaku državu od čega ti da braniš Crnu Goru. To je princip svakog diktatora. Posle mene nema države. Ima ima itekako.

Mongro
Gost
Mongro

Bi li je ti stvorio, izgradio tako lako pored ovoliko srpskih nacionalista- četnika? Bit ce borba bespoštedna!

Patriota
Gost
Patriota

Decko u pelene si bio i mirno spavao doma , da nije bilo Mila spavao bi po podrumima sto su spremali srpski nacionalisti 90 godina
nazalost duh tog nacionalizma je aktivan jos uvijek

Djuro od Niksic
Gost
Djuro od Niksic

Predsjedniče pa glasao sam za tebe, ali umjesto u EU ti nas u šumu pozivaš.Brrrr

Milo
Gost
Milo

Vratice se DPS, vratice ga oni koji su glasali protiv ,ipak je DPS najozbiljnija partija sa najjacim kadrovima.Ovo je cirkus ponikao sa ulice.

Popac
Gost
Popac

Preśednice mi smo i dalje najveca partija u Vjecnoj Crnoj Gori …. samo naprijed …. 👍🇲🇪👍🇲🇪

Mi smo
Gost
Mi smo

Milo slobodo, milo slobodane, milo slobodo

Luka
Gost
Luka

Ranije bi se za ovu situaciju od strane eksperata iz nevladinih organizacija reklo da Amfilohije i Milo prave tenzije po dogovoru.Sada je jasno da Amfilohije ovakve izjave daje jer je to njegova DNK,dio njegovog projekta posrbljavanja klerikalizacije CG.Možemo da ćutimo ili da se suprostavimo.

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Najbolje bi ti bilo da ćutiš

Mi smo
Gost
Mi smo

Sramota me ovog lika. Iako je ovo servirano nasem narodu doce do stranih diplomata. Oni ce mu objasnit sta je sve rekao i zasto nema podrsku zapada.

Snjeg
Gost
Snjeg

A ne stidis se svetosavaca sto barjace cetnickim zastavama i guslaju ispod slike Draze Mihajlovica i otvoreno prijete da ce crnogoraca pravoslavaca nestati.

Takojević
Gost
Takojević

Tako je Predsjedniče! 🙂

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

“Poći ću u šumeeeee
Da je opet tražiiiiimm…”🎵🎵🎵
😂😂😂🖕🖕🖕

CCCCCC
Gost
CCCCCC

,, Zovi samo zovi” kliču Crnogorski sokolovi…

Laki
Gost
Laki

Čitao sam komentare na Vijestima za ovu informaciju.Ima ih 500 i svi su isti,šaljivi,na Milov račun.Tipa ,šuma ti pristoji.Interesantno je ,znajući da se radi o agresivnoj populaciji,da nema ni jednog komentara tipa,čekamo te Milo,mi ćemo gurati po svome pa se vidimo.Ili Vijesti kontrolišu komentare,ili su se DF-ovci umirili.

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

ovakva izjava je samo za sprdnju

Mongro
Gost
Mongro

DF su kafanski političari! Ko normalan može od njih očekivati kvalitet u vođenju složenih državnih pitanja? Niko normalan!

Mi smo
Gost
Mi smo

Ovo je predsjednik dps-a.
Nema podrske zapada a retorika Azijskih autokrata.

Nomad
Gost
Nomad

Što si svađao i dijelio građane istrošilo se i nema više.Tvoja naopaka vladavina koja je počivala na razdoru i svađi završena je.Većina je rekla da hoće suživot bez tenzija i svađa.

Snjeg
Gost
Snjeg

I bez svetosavlja sa cpc.E tek onda mozemo pricati o suzivotu.

Ivangrad
Gost
Ivangrad

Nije Crna Gora ,niti Milo niti Amfilohije, Crna Gora je narod ,pa živio on u Podgorici ili Plavu .I ajde više batalite podjele ,težite pomirenju i napretku naše Crne Gore.

Mi smo
Gost
Mi smo

Pa posto je dosao na vlast na gredi trazeci jagnje red je da trazi “izbornu volju” u sumi.
A ovakve konstrukcije istorije i teorije zavjere su precerane i samo sluze za trovanje ljudi.

Zeljac
Gost
Zeljac

Kako beskrajno zavidim gradjanima drzava koji ne znaju o premijeru i predsjedniku drzave nista osim imena, sretnih li ljudi. Nije im potrebno znati jer zive u uredjenim pravnim drzavama.

COBER
Gost
COBER

Vjeruj da dostini ni imena ne znaju!

Dijasporan
Gost
Dijasporan

TI si me lično naćerao da se selim iz moje Crne Gore a sad je vrijeme da se i TI seliš ali u šume!

tamanmi
Gost
tamanmi

Sad kad se vratis pa ti pop na aeroport zvizne pecat a tebi srce puno….:)

Marina
Gost
Marina

Znate li ono kad uciteljica djeci zada da napisu zadatak od 3 rijeci : suma,dzep i idi ? 🙂

petar
Gost
petar

Meni nije samo jasno zasto ne gostujes kod Oetra Komnenica, patrijoto?!
Pa da si ostao na vlasti ni zbuna nebi bilo a ne sume… Jadno li je ovo sto ti radis.

Snjeg
Gost
Snjeg

Zasto bi gostovao na zavisnoj tv kod zavisnog novinara.

CetinjeSamJa
Gost
CetinjeSamJa

Ko nam je od CT,grada bez nezaposlenih zatvorio svaku fabriku?
Ko nam je govorio da je gorivo luksuz?
Ko nam je ostavio dug 4 milijarde eura?
Ko nam govori da se vratimo u šume?

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Gradim Hram na Cetinju!!! Amin CCCC

Gaeta
Gost
Gaeta

Gledah juče intervju. Bio sam zgranut upotrebom fraza i poziva na nasilje, zarad lične koristi. A predsjednik. Očekujem poziv sa Zapada da podnese ostavku.

COBER
Gost
COBER

Da je čojek odma bi je dao, čim si izbore izgubili ! Ali ,meleoni,meleoni,…za cg, najveći patriota,nastavlja borbu!
i smiješno i tužno!

Marina
Gost
Marina

Ah,da vam je rijesit se Mila !!!
Odavno bi CG srpska bila!

Tikulica
Gost
Tikulica

Ne podrzavamo ga samo sto je Milo,no sto je MILO gospodin ,sto je pravi Crnogorac,sto ne ustrucava se da sve rece u brk (a malo je onih sto imaju brk) sto nije nacionalista ,fasista ,sto smo imali miran san ,sto je VELIKI COVJEK.Sto ne ustuknu pred cetnicima no stoji stameno kao pravi Crnogorac ZIVIO NAM PRESJEDNICE.Sa vama u pobjede nad… Više »

COBER
Gost
COBER

Kako je tebi dobro!

BAR_CG
Gost
BAR_CG

Al’ ne brini stara moja, jos ti imas sokolova!

Todorović
Gost
Todorović

Bolestan čovjek.

Окле
Gost
Окле

Овај и даље исту причу просипа 😂😂😂

Crnogorka nk
Gost
Crnogorka nk

Samo car da rascisti oko sebe ulizice,sto se ktiju iza njegovih ledja i kvare mu ugled,samo malo vise dodira sa realnim zivotom,i vladace jos 100godina.i Crna Gora ce biti vjecna i nezavisna i imacemo svoju cpc da mogu krstiti dijete.

Citat
Gost
Citat

“A zašto smo tek na 1/4 prosječne evropske plate. Pa zato što smo prethodnih vjekova, posebno tokom prethodnog vijeka, mi išli šumom, a Evropa drumom.”

21.maj
Gost
21.maj

Milo nikad jači,počeo kampanju za nove izbore.

COBER
Gost
COBER

Ahahhahhhhaah!

murko
Gost
murko

I na Fruskoj Gori ima partizana. Bore se da oslobode Dedinje. Ima dosta hrabrijeh Crnogoracah. Cekaju drugi Titov dolazak.

COBER
Gost
COBER

Tako je murko! Uz maršala Tita ,junačkoga sina nas neće ni pakao smest, mi dižemo čelo i kroćimo smjelo i čvrsto mi stiskamo pest!…

Ada Bojana
Gost
Ada Bojana

Doklen je god Srba ,na Balkanu mira biti neće.kraj citata

COBER
Gost
COBER

Velike misli! Pazi da se ne udavišu u Bojani!

Niksic
Gost
Niksic

Gospodin

Ivan
Gost
Ivan

Citam ove komentare i ne mogu da vjerujem . Shvatite vise GOTOVO JE . NEMA VISE MILA.

Snjeg
Gost
Snjeg

Nije Milo drzava.Bilo ga ili ne istinu je rekao. A neradnici koji su navikli da zive od tudjeg rada njima nikad nece valjati u ovoj drzavi.Posla ima ali lakse je kukati nego raditi.A u odnosu na okruzenje ovdje se mnogo bolje zivi .Pustite se popova i njihove demagogije pa ce vam biti bolje.

Marina
Gost
Marina

Konacno jedan korektan komentar.

Marina
Gost
Marina

Lako je za nas.Ubijedi ti sebe u to!

Jez
Gost
Jez

Slobodna CG ce buducnost drzave resavati u parlamentu. Šuma nije mjesto za resavanje buducnosti drzave

Hogar
Gost
Hogar

I ne nikako ni srpska ni prosrpska Crna Gora jer to je njeno poništenje.Jedino takva ne smije biti,sve ostalo dolazi u obzir.Npr da zaživi opet osmanska imperija,više bi šanse imali da opstanemo u njoj nego u bilo kakvoj blizini sa Srbijom.

Hogar
Gost
Hogar

Lapsus.

datirecem
Gost
datirecem

Srbi su vecina u Cg, nebitno je kako se zvala. Jedina “mana” im je bila sto imaju po jednu licnu.

Marina
Gost
Marina

Imaju CRVENI KARTON od svih susjeda.

Hogar
Gost
Hogar

Prosvijećena Crna Gora,civilizovana Crna Gora,emancipovana Crna Gora,ne nikako “tradicionalna”.Možemo se hvatati za svijetle tačke u našoj tradiciji ali moramo biti svjesni da je u toj tradiciji više lošeg.

hans
Gost
hans

Naravno.Sve to stoji.Ali da ste vi radili u skladu sa nacionalnim interesima ne bi nam se dešavala “druga podgorička skupština”.Amfi se uživio u ulogu kinga Nikole.I on je pucao na serbsku stolicu pa je svu CG i Crnogorce bio spreman da preda i poništi.Nikad mu ne bi gore dali stolicu i jednom i drugom pa je ostalo samo srbovanje i… Više »

Enigma
Gost
Enigma

Kako si počeo da mlatiš moj Presjedniče, ako smo opozicija ne treba da budemo budale 🙈

Luka
Gost
Luka

Lijepo je rekao, razdvojimo vlast to je jedna prica, druga prica je ako nam neko krene na drzavu. Potpuno ispravno.

SPASOJE DAKIC
Gost
SPASOJE DAKIC

Nemojmo biti naivni …voditelj mu je postavljao pitanja na koje je on mogao da daje odgovore … !!!

Mi smo
Gost
Mi smo

Placeni termini, placeni tekstovi..

Milo
Gost
Milo

Ne lupaj,Djukanovic je veoma pametan politicar ,sposoban i gospodin covjek,To sto ga vi mrzite,i slijepi od mrznje to je vasa glupost.

Radosav
Gost
Radosav

Ne da fotelju…
Cudo je fotelja

Laban
Gost
Laban

Ti ne shvataš.On se ponaša kao opozicija.Sada mu može biti da bude radikalan u odbrani interesa naroda koji predstavlja,ako ti interesi budu ugroženi.Sada vlast treba da mjeri poteze,ali videli ste Amfija.Prva izjava mu je da će se rušiti mauzolej i graditi kapela Karađorđevića na Lovćenu.Nema zapišavanja.

Marina
Gost
Marina

Kakvo je to cudo,najbolje znaju ovi kojima ista izmice vec 30 godina

Dočepovici
Gost
Dočepovici

Posto metar drva, šumari.

Profi
Gost
Profi

Ti i tvoji,ne biste bez auta i interesa posli ni do Rogama pjeske,a kamoli u sumu….

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ima nas Milo dovoljno,zlu ne trebalo,da branimo našu malu Crnu Goru!!!

Gaeta
Gost
Gaeta

A dug od 3.7 milijardi eura? A zatvorene fabrike na CT i u CG? A devastirane rijeke? A posjecene šume? A Solana? A prvi milon? A još milion pitanja…

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Kolko će vi doc iz luksemburga?

Gorica
Gost
Gorica

CG nije osamostalio Milo već Zapad. Može li to da ti dopre nekako do mozga?

Ribnica
Gost
Ribnica

Samo naprijed nije smak svijeta . Samo pocisti Poltrone koji su uz tebe samo iz licnih koristi. Bice onda bolje i nama obicnom narodu koji prezivljava. Nece proci Risto i kompanija dok je Crne Gore.

Mima
Gost
Mima

Što se šokirate?! Pitajte bilo kog Njemca, Rusa, Peruanca ili Kineza, što bi radio da probaju da mu otmu državu. …i kako bi je branio!

Mama
Gost
Mama

Pa kako može Kinez Kinezu oteti državu? Ili Peruanac Peruancu? Ne može ni Srbin Srbinu u Crnoj Gori, to je naša država. Razni Milogorci, Milokinezi i Miloperuanci s marginalci i nebitne tvari.

Mima
Gost
Mima

Pa to ti meni objasni! Kako to da vam je milija srbija od Crne Gore?! Kako to da vi navijate za srbiju kad igra protiv Crne Gore. Ajde mi to objasni, draga Mama..

D.D
Gost
D.D

A ko otima drzavu avetinjo
Nije milo drzava,nego 620 ooo stanovnika cg

COBER
Gost
COBER

Mima, fin je dan. Prošetaj, uhvati vazduha, popij kafu i odmori! Nije ovo za tebe!

Ako
Gost
Ako

Mnogo se ti pitas. Ahahahahaha

Bijela
Gost
Bijela

Eksperte čekamo. O tome ti misli. Eksperte ste obećali, daj te ih ako ih imate.

bar_cg
Gost
bar_cg

Vjerovatno kao predsjednik drzave vise nego ti, a i da ga nema bice jos sokolova i komita da brane drzavu od ovakvih kao ti.

Darko Đurković
Gost
Darko Đurković

Blago Crnoj Gori što te ima gospodine predśedniče i siguran sam da će vas istorija pamtiti kao VELIKOG ČOVJEKA I U ISTORIJI CRNE GORE VAŠE IME JE VEĆ UPISANO ZLATNIM SLOVIMA

KikoHr
Gost
KikoHr

Ka da o Titu pričaš. Još i zaplači malo.

COBER
Gost
COBER

Vjerovatno se već isplakao! Sad još grca, ali će ga proći! Shvatiće jadan jednog dana kome je glas davao!

Markoza
Gost
Markoza

Voljeli ga ili mrzjeli isto vam je. On ce sve kontrolisati pa svi crkli pukli. Visi je on politicar nego li svi koliko vas je. A da ne pominjemo 30 godisnje iskustvo. Zna on dobro sto kad kako i dje. Jos malo ce se Dritan koprcati onda Krivokapic nadati a Becic obecavati.

Marina
Gost
Marina

Ljudi sramota je ovoga covjeka porediti sa ovim civjekolikim ribicama !!!
Pa sto ako ih je “narod” izabrao?
Balzak je rekao: “demokratija je kad pet imbecila nadglasa cetiri genija”.
Stvar je u tome da i oni koji nisu procitali bukvar imaju pravo glasa.Kako oni mogu da odlucuju pravilno kad ne znaju dje su suplji?

Milo
Gost
Milo

Sto je bilo maki? Ugrozeno ti radno mjesto a?

Marina
Gost
Marina

Jesi li se ti to meni obratio da mi je ugrozeno radno mjesto? Ako jesi,da znas da si promasio jer nijesam vise radno aktivna. Ali me ne cude ovakvi komentari jer vi,” cuveni glasaci-pobjednici”:))) ne umijete na visem nivou da promisljate. Sve gledate samo kroz materijalnu prizmu.Za nesto kompleksnije,na zalost,nijeste sposobni,zato smo i dosli u ovu situaciju danas da branimi… Više »

Snjeg
Gost
Snjeg

Bravo Marina .Neradnici kao nisu mogli da se zaposle zbog dps .Neradnici ni sada nece raditi misle ovi lakrdijasi ce im djeeliti pare a oni ce samo sjediti i pljuvati po drzavi.

Njegoš
Gost
Njegoš

Naravno. Svi koji su zapošljavani preko veze će ako Bog da na biro. Nesposobni i nepismeni kadar sa kupljenim diplomama. Frka,bgmi.

COBER
Gost
COBER

Konačno i od tebe neka pametna!

Saša
Gost
Saša

Svako ko ima znanje i sposobnosti ne boji se za svoje mjesto

Milo
Gost
Milo

Milo
Milo

Sto je bilo maki? Ugrozeno ti radno mjesto a?
Vi i drugo neznate ,nego da falcifikujete,kradete i lazete,koristis Crnogorskoc Mila da siris prosrpsku politiku.

Njegoš
Gost
Njegoš

Ovo čovjek😂😂😂

Selman Rozajski
Gost
Selman Rozajski

Makice moraces i ti u sumu da varis komitama rucak.Vjerovatno si se dobro uhlebila preko DPS-a pa sad panika.

Laban
Gost
Laban

Ti ne shvataš prijatelju,ako budete pravili haos i posrbljavali CG,nema mira u CG ni za vas ni za nas.Zato,neka se nova vlast drži eksperata.

Marina
Gost
Marina

Iako nijesam bas mnogo verzirana
u poslovima kuvanja jer na mojim doktorskim studijama nije bilo toga “predmeta”, za nove komite bih to sa ogromnim zadovoljstvom ucinila.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Marina ti si kraljica 😀
Mnogi to misle, ali ne izgovaraju.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

I ne mislim na nasu situaciju no generalno o demokratiji. Al sve drugo bi bilo zloupotrijebljeno, tako da je najgore sto je demokratija nesto najbolje 😀

Jelena
Gost
Jelena

Vala istina sramota zaista, to kao slona i misa u crtanom filmu kad uporede, al samo u crtanim

D.D
Gost
D.D

Legendo svi glupi i zatucani su glasali dps,njih je milo kupovao godinama i sad je,ali je onaj pametni dio naroda koji nijesu izlazili na izbore,sad izaslo i ove glupe poslalo u istoriju

Marina
Gost
Marina

Pa bolje je bilo dok nijesu izlazili na izbore.Makar se nisu ofirali.Jer za gluplje i primitivnije nijesu mogli glasati.

Nensi
Gost
Nensi

Svaka cast postovani Predsjednice. ! Zlo koje dolazi je upravo iz Ristove kuhinje ,potom gubitnika iz Beograda ,svuda su rovarili od slovenije ,hrvacke ,bosne,kosova,ishode znamo e nece u Crnu goru dok je i jednog Crnogorca.

COBER
Gost
COBER

Nensi,javljaš li se iz Vašingtona! Nije hrvacki nego hrvatski!

CiNick
Gost
CiNick

I poslije Mila – Milo!

COBER
Gost
COBER

Danas obično Milo pređe u Milu, ali može i obratno!

Wc na Rumiji
Gost
Wc na Rumiji

neće dugo trajat vrati će se Crna Gora sebi.Dosta je ove četnički litijaske slobode,Zivio Milo!

Njegoš
Gost
Njegoš

A gdje je odšetala?🤔

COBER
Gost
COBER

Mora da si već pun! Treba te isprazniti,jer si počeo da bulazniš!

tiha voda
Gost
tiha voda

a tebe cemo bas da pitamo…..!?! do sad smo te čekali da se opametiš i trpeli te zajedno sa tvojom neznavenom hordom “spolja gladac a iznutra jadac” osramotili ste svojom “modom” sve što je čestita i časna Crna Gora vekovima gajila kao vrline počevši od SKROMNOSTI…. Ti ne razmeš dublji smisao života niti vidiš da je u svemu oko tebe… Više »

Pozz
Gost
Pozz

A ti razumijes dublji smisao, taman koliko i znas gramatiku.

Marina
Gost
Marina

Jasno mi je ko si.
Trpeli -umjesto trpjeli
Vekovima -umjesto vjekovima
Razumes-umjesto razumijes i …

Ali mi nije jasno odakle ti pravo da uzimas u usta rijec cast i casno?

Marina
Gost
Marina

Pardon,cestitost

Cedomir
Gost
Cedomir

Ne mlati!!!

Loš
Gost
Loš

Ostrašćeni klerkalac sa agendom koji neće nikoga više da pita.Ivo nema veze sa Milom ,dio naroda vam neće dozvoliti da rovarite.

Mario
Gost
Mario

Ovo je Car. 100 godina Zivio!!!!!!

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

“Ostajemo i vi i ja mnogo duze”….jeste li culi gospodo, izdajnici???? Samo naprijed preśedniče..💪💪💪💪

Mars
Gost
Mars

Ginucemo za Crnu Goru prenesite koleginicama iz vijesti, ne damo kucu/ citaj dom svoj 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤

Posmatrac
Gost
Posmatrac

Najsmesniji su ovi sto kazu nikad vise 1918 a ne znaju popis stanovnistva 1909😊

Njegoš
Gost
Njegoš

Da išta znaju ne bi progovarali.

Marina
Gost
Marina

Ne znam popis iz 1909. ali znam da ste u Hrvatskoj bili konstitutivni narod a sad ste manjina.

Marina
Gost
Marina

Ali vjerujem da je i taj papir na koji se pozivas “pravi” kao i sve ostalo vase sto je pravo i istinito.

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Taj “papir” je u Arhivu Crne Gore. Zvaničan dokument, crnogorski.

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Trazite od Rista original dokumenta koja su zakljucana iza sto brava pa cete vidjeti sto pise.
A te na koje se pozivate su falsifikati podmetnuti posle 1918g.
Sama cinjenica da ih Risto zivotom brani vam je dokaz.

izvoli
Gost
izvoli

Hvala Bogu da je tako da je obrnuto Slavonija bi bila puna ljudi i obradivog zemljista a Sumadija prazna. Koga je stado toga je i livada

Ananas
Gost
Ananas

Popis ce vas spasiti 😂😂😂

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Odlicno znamo popis 100% crnogorci
To sto vi lazi siritei ili falsifikovane podatke citate vas problem.

Auf
Gost
Auf

Posmatrac, znamo malo vìse no sto ti se cini. A taj ” popis” iz 1909.objesi macku o rep ako ga tumscis na tvoj nacin

Laban
Gost
Laban

U popisu nema nacionalne pripadnosti kao rubrike.Ne znam šta si htio da kažeš?

Smjesno
Gost
Smjesno

Pored ovakvoga gospodina, mi spadosmo na pipuna i koljenicu. Bruka

Marina
Gost
Marina

Pa pojedimo ih…:)

Hurem
Gost
Hurem

Ne brini nece oni dugo ne umiju i ne znaju

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Coza-Nostra Montenegro.
Lagano sve dolazi na svoje mjesto..
Zivjela Istorijska Njegoseva Crna Gora.

Bijela
Gost
Bijela

Reče lakej beogradske patrijaršije🤣

Laki
Gost
Laki

Ti ne znaš što to znači.Njegoš je pjevao o Srpstvu u književnim djelima i budio oslobodilački duh na pokretnim Balkanu,ali je kao vladar isključivo vidio računa o crnogorskim interesima.
Pa ,on je rekao da su CG osvajali murati,napoleoni i Nemanje,ali oni prođoše,a CG opstade.

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Poceli ste prisvajati Njegosa i izvrtati njegove stihove kako je vama odgovaralo jos iz vremena kda je vas kralj M. Obrenovic bio nepismen– zamislite zemlju u kojoj je kralj nepismen . Ne cudim se kompleksi su cudo.
NJEGOS JE NAS CRNOGORSKI PA VI CRKLI PUKLI!!!!

Musa
Gost
Musa

Tako je, nema predaje!

Tulji
Gost
Tulji

Zar nisu sume devastirane?

Hurem
Gost
Hurem

Tuljan znas za koga se kaze

PG CG
Gost
PG CG

Nisu. Imamo ih masu!

Marina
Gost
Marina

Ove drvosjece koje ne poznaju ni jednu drugu rijec osim sume nijesu crnogorski botovi nego direktno Vucicevi.Poznajem ih po gluposti.

Drvosjeca
Gost
Drvosjeca

Ovo je poruka novoj vlasti kako da se ponasa, a kometno upustvo ce dobiti.Da li je ovo moguce? E nema nama od EU nista, ni boljeg zivota. I ovako i onako svi cemo mi i sume,jer za drugu sredinu nijesmo.

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Posle ovog intrvjua vratila mi se vjera da nije sve izgubljeno!
Svaka cast G.Predsjednice!!!

Njegoš
Gost
Njegoš

Ahahahahhhhhhhaaa😂😂😂😂

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Nije rekao nista sto nijesmo oduvjek i znali. Nece dobit Crnu Goru nikad. Pokusaju li nesto. Dizemo se svi. Ne moramo ni na poslove da idemo. Ima nebo da se crveni nasim barjacima. Osvjetlajmo obraz nasih predaka koji su krvlju platili nasu slobodu. Sta nam moze manjinska bagra. Rusili su ih i kada ih je bilo mnogo vise. Samo sto… Više »

D.D
Gost
D.D

Ti obavezno na psihijatriju i konacno vecina vlada manjinom,a ne kao dosad sto smo bili jedina zemlja u svijetu dje je manjina vladala vecinom.
Hvala Bogu i to se promijeni

PG CG
Gost
PG CG

D. D. otvori oči druškane i pogledaj ovaj najnoviji parlament Crne Gore gdje je minimum 65% suverenističkih mandata. Saberi DPS, SD, SDP, URA, BS, PZP i albanske stranke. Ko je manjina? Pa vas srbendi jedva trećina u novom parlamentu Crne Gore. A dosta je Crnogoraca glasalo i Demokrate. Probudi se!

Karl
Gost
Karl

Trebali smo još 1995. da zatvorimo granice za njih, a ne da ih primamo desetine hiljada kad su bježali, evo sad rezultata te migrantske politike, sad nas o čudu zabaviše

Gospodja
Gost
Gospodja

Zivio ti meni 100 godina gospodine ! Crna Gora je uz tebe Presjednice !

Ckone
Gost
Ckone

Gospodjo izuzetno ste pametna osoba…

Gospodja
Gost
Gospodja

Hvala slazem se s tobom…

#Montenegro#
Gost
#Montenegro#

Gospodski je crknut pod Djukanovićem, prije nego živjet pod vama. Za njim će krenut većina CG, jer ste vi isti oni iz 1918, samo pod drugim maskama. 🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️

Lili
Gost
Lili

Iskreno ali ne potpuno.Zadovoljan je znači sve se odvija po planu .Nije Srbija problem Crnoj gori već je Crna gore na putu izlaza na toplo more srednje i istočne Evrope i Rusije kao što je Rjeka /Hrvadska/izlaz za srednju Evropu i deo zapadne .Srbija je žrtvovana ,to je delimično potvrdio, radi konsolidacije nacionalnih interesa ostalih republika ,planskom imputacijom velikosrpske ideje… Više »

Marina
Gost
Marina

Od modernih politicara jedino je Djindjic bio ravan Milu.Imponovao je gdje god je predstavljao Srbiju.Ali Srbi ne trpe politicare sa naprednim stavovima,kosmopolite i vizionare kakav je bio Djindjic.Ubise onakvog covjeka!
I njega su blatili i vrijedjali na najgore nacine,ali su ga zato masovno ozalili tek posto su mu oduzeli mladi zivot.
E to su Srbi!
Gdje god se oni zapate- muka.

Hogar
Gost
Hogar

Istina je da je ovo nova srpska okupacija drugačijim sredstvima i kao i sve na ovim prostorima zavisi od međunarodnih okolnosti.Trajaće onoliko koliko međunarodne okolnosti budu dozvoljavale. #nije se desio nikakav “narod” a pogotovo ne bog.U pitanju je teška organizacija i zavjera.Znate i sami da spontanog “dešavanja naroda” nema,teško je i tri osobe ujedinit oko istog cilja a ne 70-80… Više »

Podgorica
Gost
Podgorica

Saberi se i pogledaj ovaj intervju moj Milo. Pa ti vise ni sam sebi ne vjerujes. Zavrsi sa predsednikovanjem i sacuvaj zdravlje jer ov o ne vodi dobro za tebe.

Braca topalovic
Gost
Braca topalovic

Odlazi podgorice za Berane

Bijela
Gost
Bijela

Pozdravi Amfija tu tu

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Bravo Milo
Najveći gubitnici na ovim izborima su oni čija se predizborna obećanja i programi neće ostvariti….
Nadam se da su se prepoznali koji su to.

Serdar Jole
Gost
Serdar Jole

Dps? On je iznevjerio.

marius
Gost
marius

Nije samo DPS Jole. Iznevjerio je narod koji je proda vjeru za veceru. Shvatice to vrlo brzo.

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Predsjednice Dps.Nato.montenegro,bivsi.
Vaskrsla je Istorijska Njegoseva Crna Gora.
MI smo vecina Crne Gore,montenegrini samo 10%.

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Hahahaha a nema vam ništa od mjenjanja nego da slijedite put Mila Đukanovića ako nećete onda će vas Dritan malo prutem po prstima Hahahaha

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Crnogorci 10%, pa koliko onda ima Srba 0.000001. xaxaxaxa kakvi ste vi bolesnici. Vi zasluzujete da se zovete Srbima. Najogavnija nacija na Balkanu. Hrvati su za vas gospoda, bre.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Svi Srbi iz stare CG su Crnogorci, Milogorci nijesu crnogorci već politička sekta oko Mila i Mirasa

Auf
Gost
Auf

A procitaj dokumenta, ” crnosrbine”…pa ces viđet da Crnogorci nemaju veze s vama.

Marina
Gost
Marina

Ma sto se pecate na Vuciceve botove i price o nekakvim popisima i procentima. Sve i da su mi se i do 16 koljena unazad svi izjasnjavali kao Srbi(a kod mene u familiji nijesu,hvala Bogu) JAAAA SAM CRNOGORKA !!! I PREPONOSNA SAM STO SAM CRNOGORKA!!! Dio sam cestitog i postenog crnogorskog naroda ponosnog,hrabrog i stasitog .Treba li jos?Mogla bih do… Više »

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Bre, Crnogorka, ovo je govor mržnje i kažnjiv je, bre!

Auf
Gost
Auf

Bre, more Nomen ne ori drumove! No eno ti pustih sela po srbiji pa zaori. Ehehe, no vam se sviđa našè more, a? E, trt!

Marina
Gost
Marina

Hahahahahahahaha
Duhovito!!!

Milo
Gost
Milo

Zasto ih uporedjujes sa Hrvatima,oni su branili svoje dok su im ovi uljezi hteli da oduzmu teritoriju.

pravnik
Gost
pravnik

može li reagovati tužilaštvo na ovako eklatantan govor mržnje!!!

Mestar
Gost
Mestar

Mislim da ne bi bio srecan da se vratis u Njegosevu Crnu Goru u kojoj je Njegos bio vladika autokefalne Crnogorske Pravoslavne Crkve i gdje je zivjelo nekih 5% Srba. Razmisli malo

Marina
Gost
Marina

Razmislio bi on da ima cime.

Marina
Gost
Marina

Najsmjesniji su mi ovi sto Njegosa svojataju kao Srbina :))))
A sto se tice montenegrina,tacno ima ih 10% ali u Srbiji.

Braca topalovic
Gost
Braca topalovic

Bravo!! Svi ko jedan !! necemo tiho umirat!

antilitijaš
Gost
antilitijaš

Tako je Milo,svaka ti je na mjestu.Da je vječna Crna Gora !

Novak
Gost
Novak

Kako mislite pa-pa – pa on je predsjednik i to kakav! Najbolji. Znate li vi da predsjednik drzave PROGLASAVA zakone koji su izglasani u Skupstini? Ako mu se ne dopada može da da ga vrati opet Skupstini na razmatranje, a o njemu skupstina tek moze da odluci na iducoj sjednici? Eto cisto da vam bode oci, i da vam sve… Više »

Zemljanin
Gost
Zemljanin

Abazovic ovo gleda i pije tablete za smirenje.Zalud im sve,Đukanovic je institucija.

Avokado
Gost
Avokado

Apsolutno 🙂

Svijest
Gost
Svijest

Živio !!! Svaka čast!!!🇲🇪

Marina
Gost
Marina

Ma ljudi kakav Abazovic?
Kako iz mozete uposte staviti u istu recenicu?

Djuka
Gost
Djuka

On je trenutno za mentalnu instituciju.

Jovanka
Gost
Jovanka

Ovako govori državnik, od njegovih riječi većeras se neki mnogo tresu. To će najbolje pokazati tabloidi, vulini i dacici kad krenu horski. Jasno ih je sve raskrinkao, precizno definisao njhove ciljeve, ali gospodin čestitao pobjednicima izbora koliko god trajali. Predsjedniče, pročistite redove, vidjeli ste koliko nas je i kavih bilo na skupu u Podgorici a koliko ih još ima, mi… Više »

Marina
Gost
Marina

Najvise me odusevljava njegova smirenost i strpljenje.Jer:” Djavola je najbolje tuci strpljenjem,jer ga djavo nema.” (kraj citata)

Sasa
Gost
Sasa

Tako je presjednice,na Cetinje nema gradnje srpskih vjerskih objekata

Krsto
Gost
Krsto

No neka se popovi krenu pakovati pa pravac srbija i bosna,na kosovo su zakasnili.

Ostoja
Gost
Ostoja

Dosadio si vise, pusti omladinu da zivi slobodno. Tvoje je zavrseno. Dolazi novo vrijeme.

Svijest
Gost
Svijest

Ostoja gluperdo! Da se neko igra sa našim identiteom zarad 5 minuta slave? Ma kako da ne

Hogar
Gost
Hogar

Svijest,ostoja svijest nema,uzalud mu se obraćaš.

petar
Gost
petar

Ti si svijest😁😁😁😁

Braca topalovic
Gost
Braca topalovic

Setaj na drugi portal

Jacg
Gost
Jacg

Mislis li ostoja na inkviziciju i lomace i svestanje brodova i tantara..a necemo crni ni srednji vijek.. plus u sred lomace i kadjenja neko da mi kaze da ja ne postojim no sam sad kinez..sjedi svega ti

ZA CAST 92
Gost
ZA CAST 92

Sami su priznali,nema mijenjanja nicega,Država, himna,zastava,grb,,,Sve su sami PRIZNALI,a sve je to oteto 1918g.Priznali su istorijski grijeh,, a sad i ono VRATITE OTETO,VJERNICI, KRST I OLTAR CRNOGORSKI..ako ste vjernici, pročitajte božije zapovijesti. NE INTERESUJEME, politika ni ova ni ona.ISTINA,

komitovic
Gost
komitovic

koliko ga “pljuvam” toliko mi je drag , nek nas osiromasi i sve ali je kralj , gospodin , faca , najaci najbolji i prije bi crka pod njegovom vlascu no zivio pod cetnickom , nekako me sramota ovih izbora , vjerujem da necemo dati crnu goru , ili cemo ekspresno vratiti vlast pa u buduce pametnije

Komunist
Gost
Komunist

Slažem se iako nisam Krstovac.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Pitam se, posto je Sartra pomenuo, oce li sad izac neki naslov tipa “Zalaze se za CPC a citira “bezboznike”” 😂 Šume tumacim figurativno -branicemo crnogorski identitet od ove hajke sveopste jednako hrabro i srcem kao sto su nam preci branili kad je trebalo (a ocito treba, iako nije nikome milo sto je tako, voljeli bi da nas ostave na… Više »

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Dok sam slusa nasefa Presjednika Gosp. Djukanovica stvorila mi se toplina u Srcu i ponosim se sto sam Crnogorac pravi!!!!! Hvala vi na ovijem rijecima vidi se da vam je nas Njegos u srodstvu – Vi ste reinkarnacija velikoga Vladike nasega CRNOGORSKOG!!! Hvala na ovijem mudrim, ljudskim, postenim i vizionarskijem rijecima – duboki naklon Presjednice. A ovi srbalji cetnici svetosavci… Više »

Vasojevka
Gost
Vasojevka

Oooo VELIKI Njegose izvini…

Doko
Gost
Doko

Да је вјечна велика СРБИЈА

Marina
Gost
Marina

Oni koji zive u jednoj drzavi a slave tudju zovu se IZDAJNICI.
U karakternom i moralnom smislu,to je najgori ljudski soj.To su takozvani NESOJI.

SINDON58
Gost
SINDON58

Mali doko tvoja da je vecna mala SRBIJA je tamo u ogavnu Srbiju.

broj 1
Gost
broj 1

znas kada cete ostvariti veliku srbiju kada ne bude nijednog albanca bosnjaka hrvata i crnogorca do tada mozes samo da sanjas velikosrpske snove

Milo
Gost
Milo

Sta je sa Kosovom ,to vam je velika srbija.

Marina
Gost
Marina

Bravo!

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Ti doživje orgazam, bez svakoga!

BOSS
Gost
BOSS

Nece milo nidje nemote se nadat.Pitace se on jos 30 godina.Zivio nam presjednice

Hurem
Gost
Hurem

Uhvatili se za rijec suma oni koji nemaju gram mozga i nijesu shvatili sta on porucuje tim rijecima.Dzaba seljacima i nacrtat nebi shvatili.BRAVO PRESJEDNICE

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Samo idi, uzmi i pare ne trebaju nam samo nestani vise

Saša
Gost
Saša

Misliš na Rista???

Svijest
Gost
Svijest

Primitivcu !

Nina
Gost
Nina

Nevjerovatan covjek!Zasluzuje svako postovanje i divljenje iako sam uvijek zazirala od divljenja.Kakvi su komentari dole,takvi bi i odgovori njihovih lidera bili.Nema toga ko bi mogao i imao sto da mu da odogovori a da da bude na ovom nivou.Kapa dole covjece!

Greta
Gost
Greta

Šuma? Zaslužuje psihičko posmatranje.

Radius
Gost
Radius

Idi Predsjedniče kolko noćas u šumu, samo pušti nas na mir

Komunist
Gost
Komunist

Radijuse, ha ga ne glasah nikada, ali ću sa Njim branit CG od asimilatora svetosavskih!

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Ima nas još dosta i treba samo pozvati…… Uvijek i samo za Crnu Goru!!!
Nikad više 1918.

Zagor
Gost
Zagor

Takodje

Jacg
Gost
Jacg

E ni ja ali mi je draza moja zemlja i moj narod od srba ..evo sad smo na istoj strani sa milom komedija haha

Zemljanin
Gost
Zemljanin

A da ti odes malo tamo

Braca topalovic
Gost
Braca topalovic

Setaj radius u dan

Hurem
Gost
Hurem

Citam komentare i ne mogu se cudu nacudit kako ste glupi.Nista nijeste shvatili.Milo je za vas doktor nauka u svim oblastima.Uhvatili se za rijec suma oni kojima su medjedi domace zivotinje a ne shvataju sustinu onoga sto je rekao .Blago vama mozak vam je na otavu.VISA JE OVO FILOZOFIJA ZA VAS.Batalite komentare jer sve sto napisete jos vise pokazujete da… Više »

Jovana
Gost
Jovana

100 godina Predsjednice!!! Najbolji covjek na nasoj politickoj sceni, hvala sto ste nam ostavarili zelje, ako Bog da i Zakon o s.vjer. da se realizuje i mozete mirni u penziju! Hvala za sve !

MNE ❤️❤️❤️❤️❤️
Gost
MNE ❤️❤️❤️❤️❤️

Kakvu penziju mrcio se, dom ga Bog od DPSa ne rastavi 🙏🙏🙏🙏

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Milo Đukanoviću
Ti si najveći državnik od doba Kralja Nikole svaka čast
Ajde da ih puštimo malo pa ako odstupe od tvog programa da ih pometemo….
Živio

Biohazard
Gost
Biohazard

Poštovaniji je Milo u međunarodnim krugovima nego što je to bio Kralj Nikola .
To ne kažem ja , nego činjenice .

Mars
Gost
Mars

Zovi, samoo zoovii💪🇲🇪🇲🇪❤

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

… “Svi će sokolovi, za te život dati”! Slavna srpska iz I Svjetskog rata.

Krsto
Gost
Krsto

Kakva harizma,intelekt,samouvjerenost,kultura-to je predsjednik,kakvi Makron,Merkel i ostali ,jednog dana ce na fakultetu imati predmet:korektna politicka borba u stilu Mila Djukanovica! Uljepsa mi dan!

Viktor
Gost
Viktor

A odavno je smrklo Krsto 😀

Krsto
Gost
Krsto

Tebi jeste,rano je mrklo u srbiji,ali crnoj gori tek svice!

Viktor
Gost
Viktor

Znas kako , slozicu se sa tobom, svice a i dan je sve duzi poslije 30 tog! Nesto ovo ljeto kasni ove god umjesto juna upece ga u septembar, sve se nesto poremetilo Krsto

Milosh
Gost
Milosh

Viktore, mrak je u tvojoj srbiji, i tek ce da bude. Pa unistavate ostalima dan. Nece moci, ove noci.

Marina
Gost
Marina

I njegov intervju i ovakvi komentari meni uljepsavaju dan.I bas je potrebno da se cuju jer citajuci prostacine covjek pomisli da nema pomoci CG.Da je sva potonula u primitivizam i zaostalost.
Neka se sto vise cuju akademski komentari!

Dok ne popadamo
Gost
Dok ne popadamo

Milo znamo da si ti sve ovo namjestio. Da hoces da se povuces. Usli ste u kampanju nezainteresovano, covid 19 je napravio haos, para u kasi nema, slijedi katastrofalna kriza od koje se tesko izvuci da njemci dodju na vlast a ne ovi indijanci koji pojma sa zivotom nemaju a kamoli sa ekonomijom. Lagano si prihvatio porez sa cestitkama bez… Više »

Viktor
Gost
Viktor

Ima I toga, rekli mu mozda dosta je bilo I obecali mu zastitu sto se tice sudjenja I progona njega I najblizih mu. A opet momenat je pravi da se makne jer je sve otislo u propast, vidi da izlaza nema pa rekao samo muko moja prodji na drugoga, ostavi nam drzavu to jest Ali je satreo nacisto za sve… Više »

Marina
Gost
Marina

Pogledaj Srbiju a prosetaj Crnom Gorom.Bas je “satro”.
Zato je Srbija razjapila celjusti.Ali se bojim da ce joj se zaglavit u grlu.

CETINJE
Gost
CETINJE

Đedo kad budaš stavljao ploču javi da donesem gajbu piva.

Svi smo miKrsto
Gost
Svi smo miKrsto

Doci cemo i mi,da mu pokazemo dje da kamen stavi,ali za sebe.Djedo-gluperdo…

Jacg
Gost
Jacg

Cus djedo e pa i nadimak mu dadoste bolesan..e taman ste za zadruge i srbije

Segio
Gost
Segio

Što ne zoveš Predsjedniče na Krsžsljičinu plažu no u šumu

Milos
Gost
Milos

Sto negativni glasovi kad je vrh komentar

MPT
Gost
MPT

Dosta je bilo 30 godina. Risto odlazi! Vrijeme je za promjene ljudi, za novog crnogorskog mitropolita! Tik-tak tik-tak! Da osveži!

Budva
Gost
Budva

Dobio nogu od Zapada i sad hoce u sumu

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Nema vam ništa od predizbornih obećanja nego nastavljate Milov program Hahahaha

Hurem
Gost
Hurem

Pamet Carevica haha.nemoj vise FLASTER

Zemljanin
Gost
Zemljanin

Zar vam nije Vucic naredio da se vratite do 18h za Srbiju.Ajmo polako,povecerje.

Nešo
Gost
Nešo

Bravo preśedniče

Emina
Gost
Emina

Tu sam !!

Kokot
Gost
Kokot

Đe…..

Suljo Omerov
Gost
Suljo Omerov

Dje,u Tursku si? 🤣🤣🤣

Mikac678
Gost
Mikac678

Milo i komite po šumama i brdima brane Crnu Goru, ovi sa Cetinja se već stacionirali u obližnjoj drači

Vjetar
Gost
Vjetar

Hahahahhahah e nasmija me

Putnik
Gost
Putnik

😂😂😂legendo!!!

Fendi
Gost
Fendi

Neko u šumu, neko u Majami

Aleksandar
Gost
Aleksandar

jes ne zove da trosimo njegove pare slobodno

Braca topalovic
Gost
Braca topalovic

Setaj

broj 1
Gost
broj 1

ne zove ni risto

Viktor
Gost
Viktor

Znas onaj osjecaj poslije neke muke velike kad se probudis I mislis da je to sve bio samo ruzan san, a onda shvatis da je to ipak realnost !! Uh ,nije mu ga lako, teska su mu jutra

D 38,500kam4,92
Gost
D 38,500kam4,92

Ja ću gospodinu presjedniku se pokloniti kada mi dokaže da je njegovo biračko tijelo školovanje od ostalih partija. Jeli pošteno od mene a te sume neka zaboravi imaju šume restoran između podgorice i cetinja i ima pjesma zdravka colica šume.

Hurem
Gost
Hurem

Ako citas ove komentare i mislis kao vecina koja pise odmah se pokloni

Podgorica
Gost
Podgorica

Neko ko je juče nudio EU sada nudi šumu

Naroz
Gost
Naroz

Kao krajnju liniju odbrane Crne Gore, što je potpuno legitimno. Imajte to u vidu.

-Patriota-
Gost
-Patriota-

Ne mlati da te zamolim.

KOMIT
Gost
KOMIT

Probali na lijep način, ne ide.Sa vama se samo po šumski može.Niste vi za civilizaciju.

Ljilja
Gost
Ljilja

Glupane, figurativno misli

Jacg
Gost
Jacg

To da ukapirate dokle ce crnogorci ici u odbranu zemlje KRAJ

Bozidar
Gost
Bozidar

A šta će bitj ako vas niko ne napadne ?

Baka je
Gost
Baka je

@Podgorica
Svaka čast na komentaru!

Marina
Gost
Marina

Milo je politicar bez premca.Ne samo u CG nego i mnogo dalje niko mu ne moze stati na crtu.Sa ovima ga je uvredljivo i porediti. Kao i uvjek kad je muski donosio teske a pametne odluke i ovaj potez(da pusti ove nekompetentne ljude da ih narod vidi na djelu)je maestralno odigrao. Kad se bude vratio,jaci nego ikad,opet ce drzava imati… Više »

pg_milan
Gost
pg_milan

Nadam se da si bot a ne slijepac.

Bozidar
Gost
Bozidar

Glavno da smo Crnu Goru oslobodili od tebe i tvojih pajdaša Milo

Milos BD
Gost
Milos BD

To je ludilo kakva promjena ja ne mogu danima doci sebi.hahahaha

Marina
Gost
Marina

Neka si samo ti nama srecan .

niro
Gost
niro

Od njega nećeš bar još tri godine,i ne zaboravi da se mnogo pita još.

Piksi
Gost
Piksi

Ne dati Ristu nidje vise da gradi a ne samo na Cerinju, uostalom je li privatni preduzimac ili pop!?!

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Upravo za to što je Sveštenik i obnavlja Crkve

Dora Mar
Gost
Dora Mar

Ima ko obnavljati crkve po Crnoj Gori,Risto ako voli da gradi neka ide na Kosovo,pa neka tamo i gradi i brani njegove svetinje.Neka nedje drugo kune i prosipa “pamet”.

Crnogorka nk
Gost
Crnogorka nk

Odavno je on privatni preduzimač, samo nije imao ambicije graditelja nego rušitelja Crne Gore. I ovo što bi sad da gradi je iz istog cilja Srušiti Crnu Goru. Neće moći Risto!!!

Milos BD
Gost
Milos BD

Gradice i to bez i jedne dozvole i nece nikog pitati kao ni do sad. Preveo sve crkve na SPC nece da se registruje izvlaci zombije na ulice ucestuje na izbore ma moze sta hoce. Da li neko drugi moze to?

Crnogorka nk
Gost
Crnogorka nk

Tako se ponaša i govori Preśednik Crne Gore!!!

Marinela
Gost
Marinela

Vecina nasih baba i djedova su bili iz komunistickig porodica, bez crkve, krstennja, ali njihovi potpomci (Hvala Bogu) nasli su vjeru kako i treba da bude. Tako sve se mijenja kroz vrijeme pa i covjek sto je normlano. Milo je genijalac koji je svaki potez radio u pravnom trenutku, kada je za to bila najbolja prilika, 99. nije ali 2006.… Više »

Filipini
Gost
Filipini

Svaki od tih trenutaka su mu izabrali sa ovih adresa koje sada pominje

Ljubo
Gost
Ljubo

Odlazis , odlazis rusis mi…

Sloboda
Gost
Sloboda

Ljubo ljubicice,idi da gledas farmu.

Putnik
Gost
Putnik

Koju farmu?Nema toga ima nekoliko godina…kad vec pametujes,budi makar upućen.

nole
Gost
nole

Mile svi gradjani koji dozivljavaju Crnu Goru svojom domovinom su uz tebe i DPS !!!!! bez razlike na vijersko opredijeljenje neka zivi anti fasisticka CRNA GORA

Ne daj boze
Gost
Ne daj boze

ako bude napadnuta Milova imovina zato sto nema zakonskih dokaza za tu imovinu, sta cemo onda?

DPS patriote
Gost
DPS patriote

Branicemo je do poslednjeg sendvica!!!

PG CG
Gost
PG CG

Ništa. Oduzećemo ISTOVREMENO svu imovinu u Crnoj Gori i Mila Djukanovića i Srpske Krivoslavne Necrkve i Amfilohija, i VRATITI NARODU Crne Gore SVE TO zajedno, u paketu!

Marina
Gost
Marina

Imali ste kad dokazat ono sto vasi psi laju vec 30 godina da ste imali materijala za to.
Vasa karakteristika je da pucate iz prazne puske.

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Najveći Gospodin,”Doktor Nauke” za sve ostale političke učesnike u cg.,a i šire..
Živio i sretan bio 100 godina!

Deno
Gost
Deno

Izvanredan I posten intervju predsjednika Djukanovica. Ko zeli hoce mir i toleranciju, slobodu I antifasizam a ne “srbofasizam” u C. G. onda je to sto o cemu govori Djukanovic.

D.D
Gost
D.D

Kakva si budala
IQ ti je 36

Hydra
Gost
Hydra

Srbi kao narod više ne postoje,poslije toliko miješanja nastala je heterogena smješa naroda okupljenih oko pravoslavlja.

Marinela
Gost
Marinela

Hvala za sve PREDSJEDNICE! UZIVAJTE i posaljite koju razglednicu sa nekog egzoticnog mjesta, neka gledaju dje ste Vi a dje oni.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

a dje si ti?? jel ovo realno da ste toliki poltroni.

Pomorac
Gost
Pomorac

Ostar je Predsjednik bio… meni se dopalo.

Marina
Gost
Marina

Kao i uvijek.Svaku stvar poslozi na svoje mjesto.

Trebaljevo
Gost
Trebaljevo

Državnik
Gospodin
Crnogorac
Kosmopolita

Deni
Gost
Deni

Bravo..sad mi je malko lakse..nema.ostavke👏

Marija
Gost
Marija

100 godina predsjednice, hvala na svemu. Najbolji ste ! Kad o vama pricaju treba da ustanu !!!

Crnogorka BP
Gost
Crnogorka BP

Toliko ja elokventan,odmeren politicar na mestu,uzivam kada ga sllusam.Kada ga uporedite sa predsednikom od komsija vidi se ko je gospodin a ne da samo ide na patetiku.Popis koji slijedi nam je biitan da ne ostvare svoj cillj da budemo manjina.A vlladu neka formiraju jer oni inace nece moci dugo da opstanu,usli su u brod koji vec tone.Zivio nas PREDSEDNIK

Marina
Gost
Marina

Da pojasnimo neke stvari. Ako bi se to desilo ne daj Boze Gospode, Crnogorci ne bi bili ni manjina u CG nego etnicka grupa.Znate li sto to znaci?Bili bismo narod bez drzave.Kao Romi i Kurdi(bez namjere da vrijedjam ni jedan narod). Jer manjine su nacije u necijoj drzavi ali koji imaju svoje maticne drzave. A etnicke grupe nemaju svoju maticnu… Više »

Marina
Gost
Marina

Zato,mladi ljudi,na posao!!!
Za natalitet Crnogoraca!!!

Pg cg
Gost
Pg cg

Ocajnicki potezi gubitnika

Marina
Gost
Marina

Da.Bas izgleda kao ocajnik :)))))))

Sokolić
Gost
Sokolić

Da li je on to sebi večeras nabacio novi nadimak – MILO ŠUMAR?

Naroz
Gost
Naroz

To ime je rezervisao gospodin Dodik, kao i za naziv njegove divne republike unutar BiH.

Svijest
Gost
Svijest

Bolje šumar,nego izdajnik! Budalo!

Sokolić
Gost
Sokolić

Ovako izgleda pomračenje Svijesti. I povratak u devedesete…

P R I K A
Gost
P R I K A

Odlazi vise ne smaraj

Kako je
Gost
Kako je

Da je VJECNA Crna Gora a Vama po zakonu Crnogorskom kad vam mandat prodje pa se brani na sud

KOMIT
Gost
KOMIT

Haha, ne očekuješ valjda da će nova vlada toliko trajati?😅Duže će trajati Milov imunitet nego bućkuriš vlada.

Slovenac
Gost
Slovenac

Kaj djelas to dečki

Biljana
Gost
Biljana

karadjordjevici nece gradit na cetinje

Srbo
Gost
Srbo

Ti izgleda sanjaš Karađorđeviće?
Mitropolit gradi crkvicu najvećeg Njegoša

Svijest
Gost
Svijest

Rile rile riki

Nikad vise
Gost
Nikad vise

Samo docepovici mogu da grade, da se zaposljavaju, da dobijaju dozvole i koncesije, da se igraju sa pravima i opstankom postenih porodica. E pa, nece vise da moze. Pasalo je to vrijeme kad su razni neformalni centri drpsa prepoznavali postene ljude “na terenu”.

Snjeg
Gost
Snjeg

Je li Carevic dps -ovac!?

actual
Gost
actual

Svaka čast gospodinu Đukanoviću! Bez ružnih riječi prema svojim političkim protivnicima i ne samo danas, bez insinuacija, precizno i jasno. Bio je to čas demokratije svima u Regionu, a i šire!

Sport
Gost
Sport

Bravo tako je

Deni
Gost
Deni

Milo❤

Crnojevic
Gost
Crnojevic

Cstinjani su rekli svoje, ali su prenijeli stav i mišljenje svih ostalih gradova koji su stali u odbranu crnogorskih nacionalnih interesa

Srbo
Gost
Srbo

Koji su to gradovi? Sa sjevera ili juga?

Srdjan
Gost
Srdjan

HN je isto iznio svoj stav, gdje je dps dobio 20% glasova ( kupljenih , pos pritiskom )

Snjeg
Gost
Snjeg

U bd df dobio pretnjama ucjenama kupovinom glasova o to vam ne smeta.

Papaja
Gost
Papaja

U Novom je svetosavska koalicija na vlasti, tu se samo veliki srbi zaposljavaju i navijaci Zvezde!!

Bozidar
Gost
Bozidar

Šta su rekli da otvaraju Obod i počinju nešto da rade. E ako je tako svaka čast Cetinjani, znaći biće opet dobrih frižidera.

kontraš
Gost
kontraš

Ali kakva ironija,risto bi da vrati ,,petrovicku ” crnu goru tako sto ce izgraditi nesto sto bi velicalo acu palikucu koji je protjerao svogs djeda kralja Nikolu Petrovica

Dora Mar
Gost
Dora Mar

Ristu je izgleda disasila mantija…

D.D
Gost
D.D

Tu kapelu su napravili petrovici,ispostovali njegosev amanet
A aleksandar je samo obnovio,jer su je austrougari srusilu u prvom sv.ratu
Toliko,koliko znas
Sva vasa istorija,je istorija dps-a
Nista vise i nista dalje ne znate mnogi
Vratite se u osnovnu skolu,knjigu u ruke pa naucite nesto
Inace na svim grbovima komunisticke crne gore je bila ta kapela,koju su ti isti komunisti srusili

Kika
Gost
Kika

Bravo i svaka cast na ovim hrabnim izjavama. Siguran sam da Milo neće dozvoliti da nas ponovo osvoji srpski nacionalizam i četnička ideologija 90ih godina

broj 1
Gost
broj 1

zivio nas predsjednik on je mrzak nacionalistima zato sto se bori za crnu goru

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Godine nisu otupile,vec naprotiv,zaostrile Britvu,svaka cast.

Marina
Gost
Marina

Lakonski kratak i ubojit komentar.Bravo!

Radmila
Gost
Radmila

Crna Gora mora da bude građanska i multietnička demokratija koja tezi evropskoj civilizaviji i multietnicnom skladu. Garant svega toga je upravo politika koju personalizuje predsjednik Đukanović

Igor
Gost
Igor

Ovo je gospodin covjek.Svaka mu je rijec na svom mjestu.

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Nema razmjene teritorija,nisu gradjani nijedne drzave ili grada nekakav sitnis pa da se politicari s njima raskusuravaju

Njanjanja
Gost
Njanjanja

Ovo je preśednik a ne onaj profesor nesnadjeni.

Anita
Gost
Anita

Najvecu demokratsku tekovu DPS je uradio pruživši ruku i priznavši poraz na parlamentarnim izborima. Na tome im svaka cast, pokazali su svoju zrelost i odgovornost

Leart
Gost
Leart

Ovakve stvari mi ulivaju sigurnost da crna gora ipak nece biti srpska pokrajina. Hvala Vam predsjednice

Sasa
Gost
Sasa

Na cemu zahvaljujes ?! On je razvlascen.On se vise pita koliko i ja nebitni,zato se polako navikavaj jer Amfilohije vam kroji kapu ubuduce.

Snjeg
Gost
Snjeg

ON predsjednik do kraja 2023 god.Zbaci bez njega kvazi pobjednici ne mogu nista.Mogu samo i dalje da obmanjuju lazu izmisljaju afere.Od 100 njih koji lupaju minuse samo ponavljaju jednu te istu recenicu Milo lopove .A dje su dokazi ? Ma bojim se kad krene ispitivanje i istrazivanje oko sticanja imovine mnogi iz sadasnje pozicije ce zavrsiti u spuzu.
.

Svijest
Gost
Svijest

Kroji sebi kraj rile

Zemljanin
Gost
Zemljanin

Sva opozicija zajedno ti nije do koljena.Vazda si bio korak ispred njih.Oni blentovi i dalje misle da su pobijedili.Ahahaha😂😂😂😂!

Liberal
Gost
Liberal

Kakav cas iz geopolitike,steta sto litijasi ne slusaju citavu emisiju nego se kace samo za naslov

Marko76
Gost
Marko76

Dugo smo se borili i na kraju izborili da ostvarimo nezavisnu i suverenu Crnu Goru koju nećemo dati nikome od ovih predstavnika Velike Srbije na celu sa cetnickim vojvodama iz DF-a

Milan 1
Gost
Milan 1

“Đetiću”, šta bi li rekao veliki Njegoš na sav taj tvoj kriminal antisrpsku politiku; kako ćeš na oči knjazu kada dođe vrijeme za to???

marius
Gost
marius

A sto bi reka kralj Nikola unuku svome, te mu drzavu okupira i ugasi joj nezavisnost,a njega procera. Ako ste vi to srbi zaboravili, CRNOGORCI nisu, niti ce ikad .

Marina
Gost
Marina

Na zalost.Kralj Nikola je bio ziv kad mu je to zali Boze,unuk uradio.To ga je i ubilo.

Prorok
Gost
Prorok

Biće još izbora. I ovi će se promijeniti. A euforija će brzo splasnuti kad krenu sujete da se bodu.

Komita
Gost
Komita

To kralju moj ! Neka znaju da na nezavisnost ove drzave ne smiju da udare !

Dejan
Gost
Dejan

Milo kralju, Prva Luxemburška je u stroju i na broju. Evo ih drže položaj kao mi na Mojkovac. Gori internet 😰

Leon
Gost
Leon

Crna Gora nikad neće biti srpska, na popisu moramo da ih pošaljemo u prošlost

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Pa srpstvo i jeste vaša prošlost, a ona se ne može mijenjati. Može da se dobije amnezija, ali to opet ne mijenja činjenice.

TransAM
Gost
TransAM

Generacije naših predaka, a njemu đed Blažo bio četnik. To na stranu, Risto ne treba da gradi ništa na Cetinju.

Stid vas bilo
Gost
Stid vas bilo

Bije to bio njegov đèd no rođak

PG CG
Gost
PG CG

Jel? A Pedji Bulatoviću djed bio ni manje ni više nego komita!

mrkela
Gost
mrkela

45 % vlasti nam moraju dati to je po popisu ! Ne treba na ništa pristati osim na Vladu nacionalnog spasa gdje će svaki narod biti zastupljen srazmjerno popisu ! Sve ostalo je rat ! Isus bi izgubio sa crkvom tuđe države i tu đeg imena na svojoj teritoriji !

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Pa oće li vlast “davati” po nacionalnim procentima ili po broju glasova na izborima?

MPT
Gost
MPT

Po nacionalnim procentima, to ste vi sami tražili

Boban
Gost
Boban

Svasta bi ti radio ali posto si dobio naredjenje od EU da se moras mirno povuci to ces i uraditi.Nema nista vise od tvoje diktature gospodaru.
A sad pa-pa a zakone i zabrane ce neko drugi donositi,ti nece sigurno

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Kraljevski, nema zbora.

Gaeta
Gost
Gaeta

Lopovski, nema što!

Podgorica
Gost
Podgorica

Milo kaže “vjerujmo dijelma”, za to si i izgubio

Mico
Gost
Mico

Izgubio nastup Gospodara. Sad se vec suma pominje.

Ranko
Gost
Ranko

Hvala ti za drzavu, hvala ti sto si pokusao i crkvu da nam vratis – mi cemo.
Ziv bio 100 godina!

Samo polako
Gost
Samo polako

Što god Amfi napravi, prije ili kasnije biće crnogorsko. Samo strpljivo.

Dejo
Gost
Dejo

Luzer… A mislio je da je vječan no dođe Tramp i sve se promijeni. Komitska komanda će biti u Dubai ili Abu Dabi. Daleko od šume

Nena
Gost
Nena

Ti si iz neke druge sume,Dejo.Zato trk na litije.Tu ste onako potpuno svoji-zaostali,isoranih mozgova i posrbljeni.Izmedju tvoje sume i ove nase je potpuna suprotnost:u tvojoj su izdajnici svog ognjista,a u ovoj nasoj su branioci domovine.I zato- ćus tamo.

Rozaj
Gost
Rozaj

Bravo predjednice nas, i uvijek ce to da budes Crnogorcima !!!

oganj
Gost
oganj

povuka na djeda svoga 😉

Stid vas bilo
Gost
Stid vas bilo

A ti na popa macu

Nikac
Gost
Nikac

I ti si na tvoga jos da znas koji je

Milos
Gost
Milos

Ziv bio najbolji i najljepsi predsjednice!
Ne brini za nas, znamo se mi branit ne mogu nam nista.
100 godina u zdravlju, veselju i BOGATSTVU !!!

S'ćoška
Gost
S'ćoška

Hahahahahsjahahahahahab

Cedomir
Gost
Cedomir

To se smijes iz nemoci,cosku@

Lelek MNE
Gost
Lelek MNE

Biće bolje ali samo nama na Konik

Dojava
Gost
Dojava

Iz dana u dan sve ga vise volim i postujem!
Covjek jednostavno radi na tome da u CG na popisu sledece godine bude preko 50% Srba.
To Mickooo, stara Srbendo!

broj 1
Gost
broj 1

to jedino ako nastelujete popis

Mili Mili Mili
Gost
Mili Mili Mili

Hey mister presidant 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Tooo care!!!
Ne damo drzavu da cemo je nogama i rukama branit!!!
🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Realno gledano
Gost
Realno gledano

Jasna poruka onima koji bi da ruše Crnu Goru.

Bokelj
Gost
Bokelj

Koju Crnu Goru? Nema je vise. Papa

Nikac
Gost
Nikac

Bas si sladak ,bices jos sladji…brzo

Snjeg
Gost
Snjeg

Znaci Krovokapic laze bokelj.Mada proje ce biti Bokelj iz Berana.

Đomla31
Gost
Đomla31

Jasna poruka, u šume i natrag u 90te.

21. MAJ 2006
Gost
21. MAJ 2006

Nego sto….

Crnigorac
Gost
Crnigorac

Čovjek si bio i ostao..nema Crna Gora nekog ko bi mogo stati ispred tebe … vidjece to ovi što nas prodase vrlo brzo..

Biljana
Gost
Biljana

Karadjordjevici okupatori su protjerali dinastiju Petrovic

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Jest ti istorija

Jacg
Gost
Jacg

Negooo kooo drugi no karadjordjevici strucnjace..

Hydra
Gost
Hydra

Milo Đukanović je zmajorođeni,zmajorođeni ne zna za poraz.

MakiMaki
Gost
MakiMaki

Što li koristiš ti druže?

Kokot
Gost
Kokot

Smanji malo GOT

RazmisljamNesto
Gost
RazmisljamNesto

Je li mudro pominjat sume u ovom momentu, pa makar i figurativno? Ne. Je li mudro (sto opozicija radi uporno) cutati na otvorene i gnusne provokacije Amfilohija, koje imaju za cilj samo da ponize Crnogorski narod i izazovu revolt, o gradnji na Lovcenu i Cetinju? NE. Je li mudro nazvat Crnogorski narod “lelekacima”? NE. Najtuznije je sto mnogi Crnogorci nocas… Više »

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

znači ne smiješ reći da bi poginuo za slobodu svoje države ako bude potrebe??
da su nam đedovi tako razmišljali …

RazmisljamNesto
Gost
RazmisljamNesto

Meni samo nije milo sto osjecamo zadovoljstvo kad to cujemo, i na sebe tu mislim. Zato sto taj nacionalizam ne donosi nista dobro. I Jer nikome ne treba takav zivot, a da bismo je branili – bismo ka i vazda svim srcem. Coek prica otvoreno ali istina je trenutno nesto s cim se tesko suocit. Zato bi lijepo bilo da… Više »

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Svaka cast za komentar, majstore!!! Boricemo se za nasu Crnu Goru!!! Ona je samo nada!!! I nicija vise!!!

Crnogorka
Gost
Crnogorka

NASA***

Astal
Gost
Astal

Ali je ovaj komentar veoma mudar! 👍

Ostoja
Gost
Ostoja

Oce ovak krv da padne u CG.

ŠimeKO
Gost
ŠimeKO

Sad kad mu je Zapad okrenuo leđa sprema se za šumu i otpor. Bojim se da se izgubio.

crnogorac
Gost
crnogorac

Kralju nas! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Xxxx
Gost
Xxxx

Idi kod psihijatra . 30 god vladavine ostavili ozbiljne psihičke posljedice po tebe

MPT
Gost
MPT

Misliš na Rista? Pa ono stvarno jes vakat da ga promijenimo poslije 31 godine stolovanja! Adio Risto adio bela napoli!

Marina
Gost
Marina

LAV SI KAD SI LAV I SAMO JEDAN DAN !!!

21. MAJ 2006
Gost
21. MAJ 2006

Milo Djukanovic se radja jednom u 500 g. Bravo,. Branit cemo Crnu Goru dok je zadnjeg Crnogorca I Crnogorke.

Samir
Gost
Samir

Bježi budalo

Bnjj
Gost
Bnjj

Da branićete do zadnjeg miliona. Kad počne da se obmotava klupko šta sve imate, đe su novci u ovoj prebogatoj državi, dok narod gladuje

Petar
Gost
Petar

Od samih sebe hahahahaa

sara
Gost
sara

od koga da branite Crnu Goru CRnogorče ili Crnogorsko. što je više vaša crna gora od moje. rodjena u CG ne ja nego svi moji od korijena do zadnjeg pupoljka. A izjašnjavam se kao Srbi. Što je to Crna Gora više vaša nego moja.

Cedomir
Gost
Cedomir

Sram te bilo!

Stid vas bilo
Gost
Stid vas bilo

Sara, veliš, rođena kao Crnogorka ” a izjašnjavas se kao Srbi”. O, budibogsnama!

KOMIT
Gost
KOMIT

E baš me interesuje kako tvoj mozak razmišlja?Kako možeš biti srb., ako je istina ovo što napisa za porijeklo.

Zorana
Gost
Zorana

Saro,valjda Srbijanci.Taj termin srbi se pojavljuje od ovog zadnjeg rata ,do tada je bilo srbijanci i srbijanke i podrazumijevao je ljude rodjene u Srbiji.A ljudi na ovim prostorima su uvijek bili crnogorci.Nista licno,samo da napomenem . Sto se mene tice mozete se izjasnjavati i kao Liliputanci.Pozdrav!

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Termin Srbi se pojavljuje od zadnjeg rata??? Ne, ne moguuuuu…. Ipak treba diskutovati sa osobama starijim od 6 godina.

Jacg
Gost
Jacg

Zadruga je u srbiji..aj polako pa se nadji tamo

460
Gost
460

Sama tvoja izjava, svrstava tvoj mozak za velika naučna ispitivanja

Maki 🇲🇪
Gost
Maki 🇲🇪

Ti bi prvi uteka

Śan
Gost
Śan

@maki kuva pihtije .

Darko
Gost
Darko

U borbu prvo ti blazo aco edin na celo mi za vama

mrkela
Gost
mrkela

Što se javljaš ovo su naša posla .

Srbo
Gost
Srbo

Ako je tako idem i ja odmah

oganj
Gost
oganj

Hahahahah. Aee to njima treba bas sa bogatstvom sto imaju

Xxxx
Gost
Xxxx

Oce kako ne. Ko ce onda trošiti milijarde po Dubaiju

Tajo
Gost
Tajo

Milo kralju

ND123
Gost
ND123

Mislim da u ovoj situaciji nije politički mudro pozivati u “šume” pa ni hipotetički

mrkela
Gost
mrkela

Ti ćeš ga naučiti ! Sad je pravo vrijeme .

Zemljanin
Gost
Zemljanin

A ti si neki mudrac pa znas sto je mudro

H2O
Gost
H2O

Kako drugacije da se dozovu pameti ovi koji su glasali Uru a suverenisti su, nijesu cetnici ka ovi drugi.

Paloma
Gost
Paloma

A pametno je, da kao Mandić onda u skupštinu, pozivati ratne drugove da izvade oružje??

Radosav72
Gost
Radosav72

Tako je predsjednice. I zasto ostavka kad bi i sad na predsjednickim izborima imao apsolutnu vecinu, a na ponovljemim parlamentarnim procrnogorski blok bi skupio minimum 60%

D.D
Gost
D.D

Hahaha

Ljubo
Gost
Ljubo

Kako Lomi tupi

Krcko
Gost
Krcko

Ostro Milo Crnogorci su uz tebe ni milimetar ne popustaj

Otamendi
Gost
Otamendi

Kako da mu chestita opozicija kad ima snimak dje gradonachelnik GG uzima kovertu

Stid vas bilo
Gost
Stid vas bilo

Tek ces da vidiš ko je uzeo ruske i srbijanske pare…

Pele
Gost
Pele

Putuj Igumane i ne brini za manastir…

Katunko
Gost
Katunko

Ti si zemljače u nokdaunu

Crnogorac
Gost
Crnogorac

“sinovi smo tvog stijenja, i čuvari tvog poštenja” – za ovo drugo Milo nikako nisi kompetentan

Djuka
Gost
Djuka

Bože zdravlja sa spuških livada ćeš braniti.

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Bože zdravlja moći ćete mu znaš šta!

ONAKO PITAM
Gost
ONAKO PITAM

BRAVO

c.g.
Gost
c.g.

To presjadniče , takav nam treba , pokaži im zube.

alo
Gost
alo

I ko odje huška?

tamanmi
Gost
tamanmi

sektasi

NikoBitan
Gost
NikoBitan

Upravo, i to 30 godina.

Penzioner
Gost
Penzioner

Tako je! Idemo jako

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Konacno se oglasio 💝 sad mi je laknulo.. Danima gledam i slusam ove nesretnike sto planiraju da urade sa nama, samo zbog svojih egoistickih pobuda, da se najezis.. I nece dati ostavku, naravno.. Ima nade sad 👌👌

Stari liberal
Gost
Stari liberal

Precedniče, podnesite ostavku.

Leon
Gost
Leon

Crna Gora nikad neće biti srpska, neka imaju oni većinu u parlamentu, ali su malo zaboravili da u CG žive ljudi i da neće moći protiv njih ko god da je na vlasti

Kuvar
Gost
Kuvar

Odlazi,zbogom…

Kuvar
Gost
Kuvar

Sefe ovo ti je neka nova Crna Gora na koju ces morati da se naviknes svidjalo se to tebi ili ne…

Damir
Gost
Damir

Ziv mi bio jos 100 godina volim te kao da si mi iz kuce a dusmanima kazem branicemo drzavu do zadjneg Crnogorca ako zatreba uz tebe smo predsjednice

Komentar
Gost
Komentar

Gospodin Djukanovic i dalje predstavlja sebe kao Crnu Goru.Apelujem na njegove prijatelje da popricaju malo sa njim i da mu objasne da je zavrsio politicku karijeru,i da ode da poprica malo sa psihoterapeutom i sve izbaci iz sebe i da ce mu biti bolje!Nek ne puca u sebi,vrlo je vazno da se prazni i da shvati realnost.

Stid vas bilo
Gost
Stid vas bilo

Đe to pise da je ” zavrsio pol. karijeru”? Vjerujte da nije.

Karl
Gost
Karl

Tako je, samo neka probaju sa posrbljavanjem, ovo je Crna Gora i to moramo svi da im poručimo na popisu sledeće godine. Stanje na popisu vratiti na ono od prije 1991

Lscg
Gost
Lscg

🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

To je to
Gost
To je to

Tako je! Mi smo spremni, samo cekam da krenu! Mala ce im Crna Gora biti za sve sto su ucinjeli!

Bozidar
Gost
Bozidar

Opasan neki tip jel to igraš neke video igrice pa te ponjelo.

Bijelić
Gost
Bijelić

Nije Božo kuśo, igrica je kad se krenat micat za uši neprijatelje i asimilatore po Crnoj Gori, dolje bjelaši, prokleti bili, gdje god da su !

Sport
Gost
Sport

Kakvi gospodin kakvi maniri pravi presjednik.g DZukanovicu mzda niste trenutno na vlast prilika je da i vi malo odmorite sad da vidimo koliko ovi znaju a zar sumljate u normalan narod vrlo brzo cemo mjenjat ove jer svi znamo koliki kapacitet imaju. Veliki ste drzavnik . Hvala vi sto ste nas presjednik.

Cccc
Gost
Cccc

Od koga je branis, je li nas ko napao ili se sprema neka invazija

Milosh
Gost
Milosh

Vidjeces za par mjeseci i godina…

Za CPC
Gost
Za CPC

Upravo je napala svetosavska sekta, i dobila bitku. Ali rat nece dobit.

Lenjin
Gost
Lenjin

Po šumama i gorama 2. Dio

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Tik tak

Senada_Bp
Gost
Senada_Bp

Ipppp

Aufwiedersehen
Gost
Aufwiedersehen

Ko tebe sta pita vise druzeeee😂😂😂😂

KOMIT
Gost
KOMIT

Pa eto, on je samo predsjednik države i predsjednik stranke koja je na izborima osvojila majviše mandata.

Pedja*
Gost
Pedja*

Nemoze nam niko nista ,
jaci smo od fasizma .

maximus
Gost
maximus

Predsednik Milo Djukanović, otac moderne Crne Gore! Da nam je vječna i ponosna Crna Gora!

Za vazda
Gost
Za vazda

Tako je Lomi!!
Da je vjecna!!

Pravda
Gost
Pravda

Covjek sa stilom covjek velikog srca koji voli i cuva Svoje !!!!!! Svaka cast Gospodine.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

BRAVO ! Ne damo nasu Crnu Goru !
ZA PRAVO, CAST I SLOBODU CRNE GORE !
DA JE VJECNA ! 🇲🇪🇲🇪👆👆🇲🇪🇲🇪

Tuga
Gost
Tuga

Svi smo postali proizvodjaci mrznje. Tuzno.

Doxford
Gost
Doxford

Lijepo je cuti ove vase rijeci.Ali,na zalost,zakasnile su da se sprijeci ono sto se radilo u CG u proteklom perioduTrebala je energicnije reagovati,sprijeciti litije,okupljanja,govore mrznje….Zastititi Crnu Goru. Malo ste Cetinju i Cetinjanima dali za vrijeme vase vladavine,nijeste tada mislili na njih na taj grad.A uvijek je bio grad heroj,zadnja linija odbrane kona nikad nece pasti.Branice Cetinje,Cetinjani i ostali gradjani ,kojima… Više »

Marina
Gost
Marina

Diiiivno receno!

Salijeri
Gost
Salijeri

Bilo je vrijeme da se poslije svih pljuvačina po CG, Crnogorcima, skinu rukavice i stvari nazivaju pravim imenom. Upre prst u direktne nalogodavce i krivce. Aferim

Paka
Gost
Paka

Kakva vaška!

Cedomir
Gost
Cedomir

Vaska mu kaze!

Ananas
Gost
Ananas

Sve vam je receno ovim, pa vi vidjite buduca vlasti, na celu sa popovima. Jasno su vam patriote I predsjednik porucili.

Del Boj
Gost
Del Boj

Iduce godine, u ovo vrijeme, necu imat ni centa.

Asba
Gost
Asba

Idi kod Rista, on ce ti dati🙄

Radosav
Gost
Radosav

E vi ste stado…Ne litijasi nego upravo vi..
Stado koje uzdignute glave koraca za svojim ovnom predvodnikom… Vi da vidite da pred vama ukrade milijardu eura vjerovali bi njemu a ne svojim ocima…E to su bravi…

Montenegro
Gost
Montenegro

Bravo,predsjedniče.Nece nam srbi i Amfilohije uređivati Crnu Goru.Da je vječna🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Mikac678
Gost
Mikac678

Eto šouu predsjednik kaže da će u šumu da brani Crnu Goru

Titograd
Gost
Titograd

Milo, do sad ste mu gradili ( DPS ) njegove svetosavsko kosovsko pomoravske hramove i obilato učestvovali u srbizaciji Crne Gore pa sam u čudu zbog ove tvoje izjave?!?

Talijan
Gost
Talijan

Sei grande signor presidente 💪🏻 💪🏻 💪🏻… È viva Montenegro 🇲🇪

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Nikad ne moj pomisliti, u osami da ćeš biti. Crnogorac ko se kaže, srcem će ti držat straže!

mačor
Gost
mačor

Članstvo u NATOu je od presudnog značenja za budućnost CG,ako bude sreće uskoro i članica EU.

MNE ❤🇲🇪💚
Gost
MNE ❤🇲🇪💚

Idemo i u šumu ako treba…” Ovo je izjava dostojna zavjeta naših predaka – odjek vjetra nad Krusima, zrak Sunca sa Grahovca, najglasniji šapat Božića 1919. godine. I treba da bude ponosan na mnoga ostvarenja u ovih 30 godina. Da je to samo 21. maj 2006. godine, bilo bi dovoljno za ponos do neba. Zna Milo i za šta treba… Više »

Marina
Gost
Marina

Diiiivno !

Niksic 21
Gost
Niksic 21

Tako predsjednice sa tobom do kraja tvoji Rastocani. Moramo se osloboditi ove cetnicke klike.

Dritanga
Gost
Dritanga

A ko smo to mi?!
Misliš, tamo neka opoziciona stranka?

Vjecna
Gost
Vjecna

Vucicu ovamo nece moci cetnicka politika

SLOBODA
Gost
SLOBODA

Predsjednice narod Crne Gore je uz tebe!

Arian
Gost
Arian

Gospodin!!!

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Tako je ne damo crnu goru svaka ti je na mjesto

Śan
Gost
Śan

I krv svoju za Crnu Goru Moju!!!!!#

realan
Gost
realan

Svaka Vam čast gospodine Djukanoviću! Crna Gora neć sjedjeti skrštenih ruka, ako je budu napali, i to trebaju znati. Nikakve gradnje na Cetinju neće biti. Svjestan je Risto Radović da mu Cetinjani i svi Crnogorci iskrene patriote nebi dozvolili da uruši naš kulturni i naionalni identitet! Muzolej je prava mjera za Njegoša, za Cetinje i za čitavu Crnu Goru, i… Više »

Blok 5
Gost
Blok 5

Predśednik! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Edin
Gost
Edin

Zivio nam predsjednice
Neka je vjecna nasa lijepa CRNA GORA

Avokado
Gost
Avokado

E konacno vise…! Tako je Predsjednice, samo jako…Znaci, Milo britva 😉

Trojke
Gost
Trojke

Tako je, a ne mantijasi foliranti koji zaveli narod da nebi placali porez. Sramno, dje su ti dobro ljudi iz crkve kad se organizuje neki teleton i poruke da se sakupljaju pare za necije dijete za operaciju. Nikad nista ne daju, samo uzimaju!

Kako je
Gost
Kako je

Svi oni ne placaju porez

Dula
Gost
Dula

CG je slobodna odavno. Da je vjecna Crna Gora i crnogorski narod🇲🇪

Crnogorka nk
Gost
Crnogorka nk

Ne damo Cenu Goru! Ona je naša jedina svetinja!

Crnogorka nk
Gost
Crnogorka nk

Crnu Goru

Vjecna
Gost
Vjecna

Kako srbijanci oce Crnu Goru jer su izgubili kosovo e Nece da Moze

Srbo
Gost
Srbo

A metohija ? Nju si zaboravio .

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Zadrži kusur, serbo !

Schumi
Gost
Schumi

Tako je, nema vise uvijanja!!!! Samo svi koji su do sada grijali te lijepe stolice, od sada u prve redove , ali u orve redove u odbrani Crne Gore…

Sogo M
Gost
Sogo M

Izdušio je !

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Jeli ko ovome čovjeku objasnio realnost ovoga vremena i promjene koje su se desile ili on još živi u vremenu prije 30 avgusta ove godine.

CDM
Gost
CDM

nego što ,neće se gradit na cetinje ali oće na goricu.

Investitor
Gost
Investitor

To je već izgrađeno. Zovu je popadija, Ristova zgrada sa luksuznim stanovima odmah ispod crkve Sv. Đorđa.

volim te zeleno
Gost
volim te zeleno

Uz tebe i sa tobom pred nama! E VIVA!!!

Ivan
Gost
Ivan

Trebalo je ostro odmah posle referenduma i tada izglasati ovaj zakon kad su bili u misje rupice.Sad im niko nije branio da rade sta oce po drzavi popovi i ostali uvezeni i domaci izdajnici.Sve im je dopusteno bilo i sad je trebalo ostro i procerati sve popove.

Jeca
Gost
Jeca

Mi cetnici nismo no Crnogorci

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

AAAJDEEE !!!??? Pa odlično, bravo, tako treba.

broj 1
Gost
broj 1

kad niste cetnici cemu onda prosljavljanje izborne pobjede sa cetnickim zastavama i pjesmama

Crnogorski Jadran
Gost
Crnogorski Jadran

koji je tvoj etnicitet? ako ne pišeš Crnogorac, onda si Crnogorac isto kolko i Albanci i Bošnjaci što u Crnu Goru žive, to jest građani Crne Gore.

Laki
Gost
Laki

I bez Đukanovića nećemo dati CG.Mislim da će to brzo postati jasno novim vlastima.

Nika
Gost
Nika

Od blata ćemo te praviti,koliko mi se čini.Za sve ove “pobjednike”si gospodin čovjek i državnik!
Neka ne misle da su te svrgnuli,sad ćeš im biti tek ” noćna mora”!Srecno ti u opozicionim klupama pa ubrzo nazad na poziciju!😉

Xxxx
Gost
Xxxx

Hahahah. Nema vise parizera a?

Petar
Gost
Petar

Dzaba Ti sve ,ko na BOGA ustane zna kako zavrsi

Bogorodica
Gost
Bogorodica

Otkad je Risto unaprijeđen u čin Boga.

Torkemada
Gost
Torkemada

Ja baš danas gledao film “Povratak kralja”. Preporučujem i Dritku da ga odgleda.

Nole
Gost
Nole

Proslost si moj Djukanovicu PROSLOST

Ateista
Gost
Ateista

Imaju para za hramove i dzipove aa ??? A za vrtice nemaju da pomognu državi jel ??? Ovo je ubjedljivo država sa najgorom mogućom crkvom na svijetu !! Nije ni čudo , kad je duhovni otac ( mislim na vučića , ne na irineja naravno ) državljanin Srbije a od Crne Gore voli samo ono ispod šetališta na primorju ,… Više »

Horhe
Gost
Horhe

Zna se ko u sumama se krije samo kukavice

Banjo
Gost
Banjo

Tako je predśedniče!

Tigar
Gost
Tigar

Ti da ratujes iz sume,a bjezi tamo

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Ti si, druže Milo, sada glavni glumac u filmu “Odbrana i poslednji dani”.

Berane
Gost
Berane

Kesic za pocasnog gradjanina Podgorice

Igor
Gost
Igor

Tako je legendo!!!!!
Imaš punu podršku Crne Gore!!! Ne damo državu!!!
Ne damo četnicima da vladaju!!!

Crveno srce
Gost
Crveno srce

Sve ti cvjetalo. .. ❤🇲🇪🇲🇪 Udri grome. 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Masa
Gost
Masa

Nikad ovo nece bit Srbija

neko
Gost
neko

opet ovaj politicar iz 90-ih…

Nikac
Gost
Nikac

Tako je predsjednice svih crnogoraca

Danilo
Gost
Danilo

Bravo necemo retrogradnu politiku i srednji vijek

MaśaNk
Gost
MaśaNk

Bravo. Zato je DPS i otišao u opoziciju.

Realan
Gost
Realan

Necemo! Zato smo i glasali za promjene.

Trebaljevo
Gost
Trebaljevo

Ovi što udaraju minuse oće u srednji vijek,
Bacite telefone nesretnici

Lazar
Gost
Lazar

To Crnogorciiiiiii

Grunf
Gost
Grunf

Tako je predsjednice!

Jovana
Gost
Jovana

CETINJE❤️❤️❤️❤️❤️🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

OrlovKršCT
Gost
OrlovKršCT

Kako predsjednika nije sramota da se poziva na Cetinje? Kad je došao na vlast na CT nije bilo nezaposlenih. Kad odlazi, na CT ima više penzionera od radnika.

tamanmi
Gost
tamanmi

pa on je za razliku od vas cetnika ljudki priznao izbore…vi misevi i gnjide svi su vam izbori bili pokradeni osim ako ne osvojite vecinu u neki grad. Tako da su vam ruke odrijesene od strane DPS da podignete standard…nego ne vidim da se otimate oko min ekonomije i sl nego oko mupa i anb?? pametnome dosta…

Daks
Gost
Daks

A ko je ovaj čovjek?

Pero
Gost
Pero

Ti popij terapiju, zakasnio si…

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Pali anđeo😂😂😂

460
Gost
460

Znaćeš dobro ko je

realan
Gost
realan

Vaša opsesija i rak rana!

Paloma
Gost
Paloma

To ti je predsjednik ☺️

Pješivac
Gost
Pješivac

Ovo je onaj čovjek koji je obnovio Crnogorsku državu, što te boli i bolje će dok si živ, ali ti pomoć ne mogu
Da je vječna Crna Gora…

Tivat - EU
Gost
Tivat - EU

Za tebe i tvoje indijance je BOG

Pješivac
Gost
Pješivac

To je tvorac države Crne Gore, to te boli hahaha

Njegoš
Gost
Njegoš

Predsjednik države Crna Gora i najjače parlamentarne partije u državi Crna Gora.

Profesor
Gost
Profesor

Ne trudi se, ne mozes razumjeti, ovo je za opismenjene

Ananas
Gost
Ananas

Za tebe Bog I batina!

Cedomir
Gost
Cedomir

To je civjek,koji jedini valja u politickom zivotu!

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Viđećeš kad vam se povrati hahahaha… mišu mali haha

Saša
Gost
Saša

Nije Risto, ne brini

Leka
Gost
Leka

Daks. Posto ne znas da ti pomognem. “OVAJ” covjek je legalno izabrani predsjednik CRNE GORE . “OVAJ” covjek nas je spasio bombardovanj, vratio nam samostalnost, doveo nas na prag Evropske unije, “OVAJ” covjek je uspio da ubjedi svijet da smo ipak civilizovani . Ovi tvoji nas vratise u srednji vijek.

Samomalo
Gost
Samomalo

Ovo ti je institucija od covjeka.

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Skola za sve vas. Taj je prijatelju.

A.METOV
Gost
A.METOV

Ovaj Covjek je Gospodar.gospodin i preśednik drzave Crne Gore.vrhovni komadant VCG.. i predstavlja nasu domovinu u zemlji i inostranstvu..predlaze a i nemora predsjednika Vlade…ect.ectt.posto si tele da bar nesto znas osnovno…

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Gospodar??? Koji feudalni mentalitet!

Biševo CG
Gost
Biševo CG

Ovo je onaj veliki čovjek i vođa, kvo je onaj koji je demolirao ZLOČINAČKU POLITIKU SLOBA MILOŠEVIĆA I SRPSKO CRNOGORSKIH ČETNIKA, OVO JE ONAN KOJI JE CG SPASIJO RATA OD VELIKO SRPSSKOG NACIONALIZMA I ČETNIŠTVA, OVO JE ONAJ KOJI JE SPASIJK 150 000 HILJADA PROGNANIH ALBANACA OD VELIKO SRPAKE AGRESIJE ,

kachawendy
Gost
kachawendy

ti samo znas za mene

460
Gost
460

TO CARE, SAMO OŠTRO

Kokot
Gost
Kokot

Opaaaa neke prijetnje.Polako ne zalijeći se VIŠE NAS JE OVAMO.Ipak ovo je samo pokušaj konsolidacije svojih redova koji su već u rasulu.

MNE ❤🇲🇪💚
Gost
MNE ❤🇲🇪💚

Koju računaljku koristiš? To što si napisao velikim slovima treba da te uvjeri u veliku, masnu laž? Bježi tamo kuku-riku ptičice.

Igor
Gost
Igor

I to ćemo da vidimo koga je više?!

Harmljng
Gost
Harmljng

Nikad izdajica nije moglo biti više nite će vas biti! Znamo ko i koliko vas je plaćao da izdate cg i dobro je zato što se lako poznate!

Titi
Gost
Titi

Sanjaj
Sanjaj

460
Gost
460

Prava si kokoška

Śan
Gost
Śan

@kokosko vi ste ipak samo posrbice….

realan
Gost
realan

Crnogoraca je više…

Marina
Gost
Marina

Mozda vas je vise,ali ste mravi.

Cetinje - CRNA GORA
Gost
Cetinje - CRNA GORA

Dodjite da gradite kad vas je vise. 🙂

Krsto
Gost
Krsto

Malo je vas, vjeruj mi. Moj savjet vam je, ne zalijecite se vi.

keks
Gost
keks

kokote,zar nijesi na spavanju,rano ustaješ….

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Kokotiću, kokošaka je vazda dosta ali su ipak samo kokoške.

Srbo
Gost
Srbo

Bojim se Predsjedniče da je sada ovo neka nova Crna Gora na koju ćete se morati naučiti .
U stvari nije nova nego stara kakva je uvijek i bila, ponosna,slobodna, Njegoševa .
A Mitropolit Amfilohije ? Sam si osjetio da se sa njim nije zamijerati jer ipak njemu Crnogorci najviše vjeruju.

Igor
Gost
Igor

Kako da ne😉 Nikad vam je nećemo dati!
Budite sigurni da nas nećete pokoriti!!!!

Snjeg
Gost
Snjeg

E da ocete vise ostaviti Njegosa na miru .Prestanite falsikovati istoriju.

Harmljng
Gost
Harmljng

Njegoševa? Misliš Sima M?
Što to nije knjaza Danila, sv Petra, Ivana Crnojevića?
Zna se zašto, zato što svrblji za njihova vakta nijesu pominjani!

Srbo
Gost
Srbo

Njegoš je ipak najmudrija crnogorska glava eto zašto , i ovi su velikaši al on je NAJVEĆI

Dejo
Gost
Dejo

Čita li ti što od sv. Petra cetinjskoga? Ko je štampao Oktoih, čiji pop kod Crnojevića? Božidar Vuković Podgoričanin, manastiri po Primorju i Crnoj Gori? Nemoj stari, pokazuješ neznanje i nevaspitanje

Nevjerovatno
Gost
Nevjerovatno

Ja u deda mraza ne vjerujem…. ovaj deda mraz ne poklanja on samo otima….Srboooooo…. 😉

Crnogorka
Gost
Crnogorka

A vi cete se morati nauciti na silu crnogorsku. Ko vas ista pita. Vi ste jedna obicna manjina. Koja je imala sreće na jednim izborima. Vi do sad nikad nijeste dobili izbore!

460
Gost
460

Srbo, u kućaricu

realan
Gost
realan

Zavedeno i zaraženo srednjovjekovnom i svetosavskom ideologijom. Samo ću te ispraviti, onaj ko ljubi ruke Ristu Radoviću nije Crnogorac, jer isti on negira Crnogorcima SVOJU NACIONALNOST I POSEBNOST!

DejanCT
Gost
DejanCT

Vlahadija se neće pitati u Crnu Goru,spremi traktor 😋

Marina
Gost
Marina

Njemu vjeruju Srbi.
I Crnogorci Brankovici !!!

Istina_
Gost
Istina_

Ne vrijedjaj Crnogorce,Srbo!!!!!!

Samomalo
Gost
Samomalo

Koji Crnogorci?

Jacg
Gost
Jacg

Mislis srbijanci mitomani i psihopate i ratni huskaci i lopovi

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Сви православни који држе до вјере.

Srbo
Gost
Srbo

Ovi naši u Crnu Goru, Srbi

A.METOV
Gost
A.METOV

A ti rista pod ruke pa na kosovo odmah tamo su vam svetinje najugrozenije…necete odje pravit Ristovu dzamahiriju tudje drzave…ne vala da cemo se gledat drugim ocima…to je zavjestanje Crnogoraca..e necemo popovima srpskim se supkat…no ako Bog da nase cemo sto je uzeti 🇲🇪🇲🇪

Harmljng
Gost
Harmljng

Nije Crna Gora samo Njegoševa već i Bodinova, Crnojevića i Balšića, sv Petra i Danila!!!
Ali to ne pominjete jer srbe nijesu priznavali!!!
Crna Gora je hiljadugodišnja, Crna Gora nije Sima M!!!

Komunist
Gost
Komunist

Ajde da ćujem ono što mislim!

🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶
Gost
🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶

Boj se bije
Boj se bije
Oko miliona
🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶

M@kica
Gost
M@kica

I to ne prvog!

Tigar
Gost
Tigar

Pa pa pa Djukanovicu,zadnji trzaji su Tinl ovo,slobodno Ti u sumu,a iz sume nikad izac neces

Nika
Gost
Nika

Nikad nije bio zec…to ces da vidis ,”Tigre’!

Petar
Gost
Petar

Ne zec nego zečina

Natalija
Gost
Natalija

Cetnicima je suma druga kuca.Jos vas zovu Šumski😅😅

realan
Gost
realan

A vi ste iz sela izašli, ali obratno nikako da se desi…

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Polakote polakote hahaha

Komunist
Gost
Komunist

Nema potrebe, Mi iz grada ne idemo, znamo ko su reakcionari i đe su im brlozi!

Aca rmus
Gost
Aca rmus

Zadnji su ti joanikijevi i ristovi trzaji..Gosp Milo Dj.mlad covjek nadzivjece ih obojicu ..a ristu je krstenica odavno ispunjena..polako ga pripremajte za onaj svijet dje rognja je glavna faca a oko mjega vatra i dim samo…

Cetinjanin 🇲🇪
Gost
Cetinjanin 🇲🇪

“Za Pravo, Čast i Slobodu Crne Gore!”
Postojaće Crna Gora,
dok je Lovćena i Durmitora,
dok je mora pod Barom i Kotorom,
dok je sunca i dok je Grahovca!
“Da je vječna Crna Gora!”

Dejtonski puz
Gost
Dejtonski puz

ali ne Blagoja Grahovca 🙂

A.METOV
Gost
A.METOV

Da je Vecna Crna Gora 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Nadja
Gost
Nadja

Crnogorci su sve stvorili u Crnu Goru

Ivana
Gost
Ivana

Crna Gora je stara 1000godina i bice vjecna vazda🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Radius
Gost
Radius

Znam, nego ovaj misli da je on stvorio

johnny montenegrino
Gost
johnny montenegrino

Gospodine Predsjedniceeee💪👍

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

… opozicione partijeeeee

Maca
Gost
Maca

Jedan jedini ❤❤❤❤❤❤❤

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Dokaz
Kako postati milioner
😂😂😂😂😂😂😂

Cica
Gost
Cica

Cdm sendvicari se zahvaljuju svakom sendvicu koji si im dao…

Laki
Gost
Laki

Stvarno jeste li se ikad pitali kako će Amfilohije napraviti crkvu tamo đe ga narod neće,ili kako namerava da poruši mauzolej na Lovćenu?Nemoguće.

Blok 5
Gost
Blok 5

A neko na litije za 20 €

Snjeg
Gost
Snjeg

Kurir, vijesti zadruga ,parovi i pevaljke su za tebe cico .Cdm je za tebe stresan Cuvaj zdravlje .

SasaNK_ME
Gost
SasaNK_ME

@cico sta se radi na ibarsku magistralu?

realan
Gost
realan

Od sendviča imaš korist, a od ljubljenja ekstremiteta ne baš…

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

aj na litije dobices kartu da gledas partizan zvezda

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Džaba ste litijali četnici hahaha

Istina_
Gost
Istina_

Dokaz si isfrustriranog prostakluka!

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Dacu mu moju livadu na ka pe domu da se zanima

Send this to a friend